- Tröst handel på Nelly.com

Allt känns lite mindre bra just nu, min rygg har pajat,igen och till på köpet är jag förkyld. Känns bra, ryggen är nog dock värst, hade precis "kommit ur" en period med ryggont och hoppades att jag skulle slippa det på ett bra tag, men sen slog det till igen på samma ställe i slutet av ryggen och den här gången var det värre, mamma tror att det är för jag är för lång och har för dåliga ryggmuskler, ja, det kanske kan stäma. Eller så är det för att Vendela kör som en galning med sin moppe över gupp, och det är klart det är extra roligt om någon sitter bak. Brukar inte klaga över det, men den här gången gick något snett och "hoppet" som blir med moppen blev för högt och när moppen landade igen efter så kände jag hur det kändes som hela min ryggrad åkte ihop en bit och att det var som det gled lös en bit mellan rygg knotorna, fint tänkte jag.

Nog om det, när jag skulle logga in här såg jag att nelly.com hade super rea, jag som verkligen borde spara pengar kände mig helt plötsligt tvungen att handla lite för att bättra på mig dåliga humör och rygg, så sagt och gjort, det blev

En långklänning?! från Jeane Blush med leopard mönster(har alltid tyckt det varit tok-snyggt med långklänning med inte vågat mig på en, men nu äntligen, så hittade jag en billig med mitt favorit mönster, så nu får jag väl se om jag vågar använda den ;) )

En lite genomskinlig tunika/skjorta också den från Jeane Blush och också den med leopard mönster

En grå lite mer genomskinlig tunika/skjorta från only

Ett par svarta leggings från märker Purple, med skin detaljer
och det bästa av allt, allt det gick bara på lite mindre än 400 kr, med frak och sånt (Y)

så hoppas jag får hem kläderna fort nu, I can´t wait :D
hur som helst, nu ska jag fortsätta läsa sen sussa
hare finaste
Fred


- Senior Skip Day

Kollade nyss in Senior Skip Day på voddler, en av gratis filmerna, hur som helst en av karaktärerna är Jackson Rathbone, han som spelar Jasper i twilight filmerna, i hela min just nu pågånde twilight histeri, känndes det ju helt kanon och super plus att han i filmen spelar en as härlig roll, lätt bättre än Jasper rollen.

Han är då en as skön pundare i filmen, ja, jag kan inte säga att jag tycker pundare är världens bästa grej men fasiken, han gör det så himla bra och man kan knappaste låta bli att tycka att han är härlig. Så den rekommenderar jag verkligen, inte bara för twilight freaks då utan alla, bra teen film, helt enklet! ;)


A just det, men seriöst nu då, imorgon ska Anna(barnmorska) kötta upp ett hål i min arm, ser inte riktigt framemot det. Ska byta p-stav, då jag har haft den i hela tre år,redan?! Galet, hur som helst, nu har jag så in i helvetes mensvärk, tror jag avlider lite, saken är den att Anna sa att jag skulle slippa mensvärk med min p-stav och att det var många andra som satt in p-stav för att slippa värken. Funkar tydligen inte på mig i alla fall, när det gäller värken. 
Hur som heslt det suger, så nu ska jag springa till köket och laga kladdkaka med kolatopping, nom nom, kanske finns bättre sätt att motverka värken, men det känns som det är en bra bit på väg i alla fall ;)

Hare fint!
Peace 

- Sorry,dudes!

HAHA,hundra år sen? ja, så är det nog!
Vad har hänt?
-Balen
-Studenten
-Vendela har kommit hem
-Jag är arbetslös
-Jag har tagit sommarlov en stund
-Jag ska se eclipse den 30

Shit alltså, studenten den dagen har man längtat efter, och nu är den över. Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta det hela, men ett ord funkar ganska bra och det är awesome. Visst,jag har lämnat en bra skola och bra klasskamrater och bra lärare bakom mig, men jag kan ändå inte riktigt tycka det är trist, än så länge!
Shit, hela dagen gick så fort, och allt var så där bvra som man hade tänkt sig innan det hände.
GRYMT!
aja tänkte slänga upp en drös med bilder, men orkar inte nu, kommer kanske senare :)

Hur som helst dagen idag har bestått av,Vendela, vi rökte vattenpipa vid en bäck i solnedgången, hur mysigt som helst, men nu har jag sån där konstig bakfylla känsla som man kan få av vattenpipa. Inte kul, känne rmig helt degig HAHA, kommer säker läsa det här imorgon och undra vad jag tänkte, känns as konstigt.
Hur som helst ska försöka uppdater mer,lovar.
Tills dess,hare finaste!
Peace!

- Till dig,mormor

Fan, du har missat så himla mycket och du kommer missa ännu mer, du stod vid min sida tills jag var 7, kommer ihåg när jag fyllde 7 och jag fick en skyddsängel av dig, vet du? Jag har fortfarande kvar den..jag kommer ihåg hur glad jag var för att min mormor var en sådan himla bra mormor, och att Lassa var den bästa plast morfaren man kunde tänka sig.
När jag var hos er på landet kände jag mig trygg, jag älskade det, luften,allt det gröna, erat fina lusthus och så klart "min" älskade katt, som bara godkände mig och ingen annan. Sen alla gånger vi gick i skogen, era fina skogar. Du vet, när vi valde ut en liten gran till mig som skulle växa med mig? sen när jag blev stor skulle jag få se hur stor den var och att det var mitt egna träd.
Du vet när du bestämmde dig för att hata oss, dog en liten bit innom mig, min mormor? min älskade mormor?

Nu är vi sams igen men din sjukdom tär för mycket på kontakten och hur gärna jag än vill kan jag inte koppla bort att du faktiskt valde bort mig/oss en gång i tiden, och nu helt plötsligt ska du komma och vara som inget hänt, det är obekvämt, jag känner ju inte dig längre, inte som jag gjorde då i alla fall, och dina problem i livet gör det hela inte lättre. Du vet, det har hänt mycket med mig efter vägen också, jag är stor nu.

Vet du, på fredag tar jag studenten och du kommer inte vara där, du kommer inte få se mig ta ett stort kliv i livet du kommer inte få se mig så där lycklig som man är på sin student, för du är för sjuk och sitter hemma i ditt hus på landet och bara röker, det fina huset på landet.
Kortet jag skickade till dig till påsk hade jag gjort helt själv, jag skickade för att jag hoppades på att det skulle vara lite ljus i allt mörker hoppas det hjälpte, kommer jag någonsin få reda på om det hjälpte?
Troligtvis inte.
du kommer alltid att vara min mormor, så är det bara, jag önskar bara att vi kunde ta bort det som blivit fel.
Bli frisk fort,mormor

- Nytt

Jag känner att jag är extrem på att uppdatera, eller kanske inte, idag kommer det ett litet shopping inlägg i alla fall.

 en fin liten canon digital ixus 100 is, fick följa med mig hem idag, så vvääärrrtttt, har viljat haft en digital kamera hur länge som helst, då det inte alltid är så lätt/bra att ta med sig systemkameran, så den här blir ju hur bra som helst, det var rätt många inställningar på den så det är fin fint!
   
Bild 1&2, bikini från gina 79kr/delen, hur bra som helst!
Bild 3 klocka från urochpenn 298 kr, det var sänkt pris på den också hur bra som helst!
Bild 4 lösisar till fredag, studenten, tror dom kosta 59kr? var i alla fall på coop av alla ställen

Hur som heslt, känns så jävla galet, i måndags var sista dagen vi var i skolan, aldrig mer nu?! GALET! Och på fredag är det studenten?! Wtf dude. dubbelgalet.

Peace out

RSS 2.0