- för det var så längesen


- fredag

klockan är halv tre så nu måste jag sova, vet inte vad jag ska skriva mer än det,har inget intressant att dela med mig av just nu.

vet att jag inte har så många som följer min blogg, men tänkte vill ni läsa om något speciellt eller läsa mer av något kan ni väl slänga iväg en kommentar?
om inget säger något antar jag att ni är nöjda^^


En helt vanlig pose framför spegeln...eller?
Hur som helst hoppas ni får en bra helg
&
Natti Natti!


- Puhh

Så äntligen var den nervösa saken över för den här gången, det gick super bra! Trots att jag var så nervös så jag avled lite så gick det bra. Nu är det bara att fortsätta kämpa!
Jag tänker inte skriva ut vad det handlar om än men det kommer så klart, så ni får spekulera lite så länge.


- nervös

Herregud, känns som jag har varit på dass hundra gånger, så är ju så klart inte fallet men still, min mage gör uppror både mot nervösheten och literna kaffe jag drack förut när faster var på fika!
Att en så "vanlig" grej kan göra en så nervös egentligen!

Sitter just nu och lyssnar på helloween och försöker att inte tänka på hur galet nervös jag är! Såg att blogg.se hade fått en app också, wtf äntligen, bra där!

Ska väl försöka att inta lite mat nu.(nej,jag ska inte äta upp mitt husdjur)
  


- ta tillbaka

Som vanligt sitter jag öppe alldeles för sent och finner ingen anledning till att försöka sova, då det går ut på att jag ligger och vrider och vänder på mig, till slut hör jag bror som lämnar huset vid fyra/fem för att åka till jobbet,då brukar jag kunna somna in, tills runt nio när mamma kommer hem då ligger jag och snosar fram och tillbaka tills klockan är tio och det är dags att gå upp.

Hur som mina sömnproblem hör inte helt hit.
Jag kollade nyss The Runnaways, ja den var bra, jag gilladen den, skulle nog inte gillat den om jag inte visste vad det hela var om egentligen men nu var den riktigt intressant. Tänk om man levde då och var en as häftig rocker-tjej, vilket liv....eller? Jag skulle nog skippa dom värsta sakerna, but still, det känns som det var då rocken var riktig på något sätt.

Och från det ena till det andra, jag drog efter det in på facebook och kollade bilder från i somras, fan vilken värd sommar jag har haft!
Alla människor, all musik, alla banden, alla soliga dagar, all fylla(på gott och ont), all kärlek, alla skratt, alla knasigheter, alla skavsår och andra sår och sist men inte minst en silvertejpsklänning.
Tänk vilken tur jag har egentligen som hittills har varit med om så otroliga upplevelser ändå? Alla kanske inte var så bra, men det var ju upplevelser det med och om inte annat har det gett mig mer visdom längst vägen och ett eller två goda skratt!
Just nu sitter jag här och känner mig JÄVLIGT tacksam, tacksam för allt,även skavsåren. 

- Längtan


Tiden stämmer inte, inte datumet heller tror jag? Minns inte riktigt. Hur som jag längtar aset tillbaka till Thailand, eller utomland over all.Men Thailand är unnndddeerbart!


- omg

Imorgon då jävlar smäller det, jag är så nervös, har ont i magen så jag tror jag smäller av!
DÖ DUMMA TISDAG & TISDAGS UPPGIFTER!


- Ärligt talat,jag är så trött

Idag är mina ögon svullna och rödgråtna & jag har lust att försvinna,bara för man inte orkar med allt det onda som finns här liksom? Att det skulle kännas bättre om man kom härifrån så det onda inte skulle jaga en igen liksom.

Jag önskar jag hade något att se fram emot just nu.

- Give me more


Jag orkar inte redigera, så här är en svettig bild från idag.
Syns inte så bra, men har lagt i ljusa slingor i håret,tanken var att bli blond igen tillslut, får se hur det blir med det,sånt jävla jobb att få fram det blonda igen.


- Örebry med mammsi


 Nya Jeans H&M 199:-||Ny Tshirt H&M 149:- 

Flasköppnarring DUO 10:-

- L-E-O


Nya påslakan 79 kr/st, det fina är att jag har två likadana till fast i turkost,asbra!


- REN

Sitter just nu med min nya handduk runt mig, kom precis ur duschen. Ska fixa iordning mig lite lätt, i alla fall ta på mig kläder haha, sedan blir det lunch hos farmor och farfar.
Mysigt!

Bjuder på en bild från studenten, taggad & solbränd dagen till ära!


- gener & anlag, allt var ett misstag


Mormor

lilla mamma

lilla pappa

Brukar få höra att jag är lik pappa men söt ändå,men här vet jag inte.
Tycker jag inte är speciellt lik någon utav dom.


- it´s back


Min dator är tillbaka i mina ägor,stort plus.


- Depp/Rage-inlägg

Känns som jag inte har något vettigt att skriva, men samtidgt så känns det som jag vill få ut alla hundratusentals känslor jag känner,där typ noll av dom är speciellt positiva.

Jag är så ledsen över att det finns snus/cigaretter, vem kommer på en sådan grej egentligen?
Bara för att folk ska ha något att sysselsätta sig med vilket leder på ett beroende som är så jävla stark så allt annat går före det? Eller varför börjar man egetligen?
 
Vet många folk som ljuger pga av det, folk som är sjuka, har varit sjuka eller kommer bli sjuka pga det,rent av kanske till och med dör av det.
Varje snus/cigarett du tar är dåligt för din hälsa, kan du komma på en bra sak med det hela?
För jag har suttit flera gånger och funderat på varför jag ska förstå varför folk ska behöva leva efter ett behov som inte ens är bra för dom.

Eller en sån sak att du lägger ut massa pengar på det varje år? På något som kan döda dig eller göra dig väldigt svårt sjuk.
Om en snusare t.ex. köper 4 st snusdosor per vecka, lägger man ca ut 8000 kr/år.
Om en rökare t.ex. köper 4 paket i veckan, lägger man också ut runt 8000 kr/år.
Varför inte lägga dom pengarna på något nyttigare?

"Nej, jag kan inte sluta" - Klart du kan, men du vill inte. 
"Nej, jag kan inte sluta jag blir på så jävla dåligt humör då" - Ja, så blir det för dom flesta som slutar ge kroppen nikotin?
"Nej, jag måste ha det för att inte bli så irriterad och kunna hetera hinder" - Folk klarar hinder varje dag utan snus eller cigaretter, inga konstigheter. Då oftas utan en metod som skadar sin kropp.
"Jo, men jag ska sluta jag lovar" - Du orkar inte tjat
"Jag vet inte när" - Du orkar inte tjat
"jag ska..."- Du orkar inte ens hitta på en ursäkt?
"
Jag ska sluta för din skull" -Fin tanke, men jag tror det är bättre om du slutar för din egen skull

Det är ju faktiskt bara så att jag bryr mig,det är ingen lömsk baktanke inga dolda meningar eller ord, jag bryr mig thats all.

Jag är ledsen och trött, trött på allt. Så nu ska jag sova och hoppas att dessa depp-inlägg slutar komma upp här och att jag kan skriva om rosa fluffiga moln och små hästar typ.
 


- Tänk på det

Idag höll jag på att krocka, jag som hade jobbat upp lite självförtroende ang körkortet,den försvann nu kan jag lova.
Tänkte skriva ett långt och seriöst inlägg nu om allt och inget men jag är för bajsenödig. Så då får det bli ett kort och natt-flummigt istället.

Jag har tagit bort min p-stav nu i alla fall,äntligen!
Känns så himla konstigt att ta på armen där den suttit, helt tomt bara massa kött! MEN jag känner mig lite befriad eftersom den inte har annat krånglat.

Sen läste jag Kissies blogg idag och igår(tror jag) och jag känner att jag måste skriva om det här, för det är en sak som ligger mig varmt om hjärtat så att säga!
Hon skrev att hon var emot pälsindustrin och allt som hade med det att göra och påstod att hon var så pass emot det att hon ville slänga röd färg på folk som bar päls, dagen efter hade hon fått hem en ny väst som hon hade köpt och läkade till sidan, då är västen gjord av KANINPÄLS OCH MURMELDJUR?!

Åh jag blir så ledsen när folk klär sig i kanin eller har andra saker med kanin på. Klart det är synd med alla djur, men eftersom jag har en egen kanin tycker jag det är lite extra hemskt.
Hur som helst, tycker det är trist att först skriva att man är så pass emot det och sen dagen efter poff köpa en pälsväst? Inte nog med det så har hon ugg,vilket det också är päls i.Och sen troligtvis olika skinnväskor/skor. Men det kanske är så att bara vissa djur som räknas?

Haha upprörd_chey_91!
Tycker det så klart är dåligt med folk överlag som använder päls, finns ju andra matrial som kan framställas på bättre sätt. Men ja, det är ens eget val såå klart jag skulle aldrig slänga färg på någon ofc! Men det trista är att djuren ofta blir illa behandlade,vilket så klart är fel.
Varför inte bara köpa fejkpäls i stället? Både billigare och mycket bättre för djuren!
Och man kan faktiskt få tag i riktigt snygga fejkprodukter.
Eller om man nu MÅSTE köpa, skulle man ju kunna kolla upp lite bakgrund, har djuren/djuret blivit väl behandlat. 

Som t.ex. dom superkända canada goose jackorna, det står på sidan att alla prärievargarna dödas innan pälsen åker av, inte så troligt?
Det tar för lång tid att döda alla innan PLUS att pälsen kan bli förstörd,så för att hålla pälsen ren och fin och att det hela ska gå snabbt,flås djuren levandes och lämnas sen för att förblöda eller dör av shocken/smärtan. Och om någon råkar få tag på en fejk, kan det till och med vara så illa att företaget inte fått tag i någon prärievarg så den har fått tagit ett annant djur som liknar den pälsen, finns stor risk för att det är hund eller kattpäls.
OCH till råga på det hela,används anddun eller gåsdun, där djuren också behandlas som skräp och blir ofta plockade medans dom lever, eller dödade på sjuka sätt och sedan plockade,inget av det låter speciellt glamoröst.

Nu säger inte jag att det bara är canada goose, men det är ett så pass känt märke som dom flesta känner till, någon kanske till och med har en sån jacka hemma.
Det finns nog en lång lista på märken som inte behandlar djuren rätt, hela pälsindustrin är ju ganska onödig. Vi behöver inte päls för att hålla oss varma längre, det finns så många andra matrial. En produkt som man kanske inte tänker på så ofta är kattleksaker, ni vet sånna håriga råttor? På dom är det ofta kattpäls, hur sjukt?
Sure, om ni inte bryr er, men jag är djurvän och tycker det är trist.

Haha okej jag som skulle skriva ett kort inlägg, men nödigheten försvann och inlägget blev ganska seriöst.
Fint av er som orkade läsa!
Nu ska jag vila mina trötta ögon och upprörda tankar och hoppas att morgon dagen(idag) bjuder på finare tider!
Tjingeling!

- Dreamtime

Idag tog jag sista koppen av mitt guld, jag har sparat och sparat men idag unnade jag mig en kopp, eftersom halsen sa ifrån imorse. Tycker det tar slut alldelse för fort, både förpackningen och koppen med te. 
Det är så obeskrivligt gott!


 


- elvamånader

Jag hatar och kilppa gräsmattorna hemma, att jag ens övervägde att bli vaktmästare är ju sjukt.I för sig har dom väl vissa fördelar med mer utvecklade verktyg och redskap.
Idag klippte jag gräset hemma, det var både långt OCH blött och "harefarten" som jag säger, alltså den som ska driva snabbt? Gick fasiken sämre än "sköldpaddefarten".
Jag blir inte ofta irriterad, men då jävlar, då var jag irriterad, det hela blev inte bättre av att det blöta gräset fastnade på hjulen vilket bidrog med att hjulen slutade snurra och fastnade så fick inte ens hjälp av den lilla kraft som fanns i denna uråldriga klippo!(förlåt,så gamal är den inte faktiskt,jag är bara hatisk)

Och sen ska vi ju inte ens tala om mammas hundra rosbuskar som åker in i huden hur man än gör OCH repade upp min favorit mysiströja?! Och till råga på det hela har hon någonslags prydnads buske med små,små rosa blommar på, typ som minirosor, verkligen superfin! MEN dens taggar är typ 3 cm långa! Dom var inte alls trevliga heller faktiskt.

MEN saken är den jag ska inte klaga för jag älskar ju så klart att bo i hus,  en egen trädgård är ju så klart en lyx som man kanske glömmer bort ibland. Så nu har jag fått ur mig den biten.
Nu till lite roligare saker, idag är det elva månader med S, still going strong! Puttigt med elva månader kanske, men det är ju alltid en början!

Nu ska jag förövrigt prata med mannen, såååå
TJINGELING!
 


-


- Det är så synd att du är så söt


Åh,så liten hon har varit!
Här hade hon bara varit hos mig i unka en dag.Kommer ihåg att öronen var så långa så dom släpade i marken när hon gick.
Söt ninis deluxe!


- Nudlar

Kom på att jag inte käkat kvällsmat, så ska göra det då magen låter som en liten björn! Snabbnudlar blir det,hur gott?
Anomnomnom!


- Nervöst

Idag gjorde jag någonting som jag har fasat för i flera år, något som jag har fixat ursäkter för hur länge som helst för att inte dra ner mig själv så mycket.
Men nu är jag på väg, jag vet att det kommer bli svårt för mig psykiskt. Men nu jävlar måste jag klara det här, jag bara måste!

Nej, herregud det är klart jag klarar det här!
GO GO GO GO!


- DOMDOMDOMT

Vet egentligen inte vad jag ska skriva och dela med mig av. Åkte viking line med S och pärona sön-mån, det var supertrevligt! Sen fick jag köpa min efterlängtade sourz red berries, den är sååå god! Sen köpte jag lite grejer från body shop, gillas också!

Annars är det vääääl ganska vanligt och tråkigt som vanligt. Förutom en GRYMT bra fika med Jullan igen, i torsdags, alltid lika trevligt!  
Håller på och ska uppdaterna datorn också så har inte en enda bild på datorn så ni får inte ens det.

haha.
Bra inlägg.


RSS 2.0