- förvirrande!

Jaha, ny design alltså! Jag gillar att man äntligen kan svara på kommentarer, jag gillar inte att man behöver lära om sig allt igen, MEN så är det ju oftast.
Jag gillar INTE att appen inte fungerar, då jag oftat bloggar därifrån.
 
Ja, men det här kan nog bli bra, när man väl har lärt sig lite!
 

- H&M


På väg hem till mig, kan bli bra!


-.-'

Alltså auto-rättning....please!


- pirret

Idag är jag, hur ska jag förklara det, idag känner jag mig fridfull? Allmänt nöjd med livet och älskad. Hur fint?
Ja,jag vet att jag alltid är det egentligen men när man själv ger,ger,ger och ger och det känns som man inte får något tillbaka, när den dagen kommer, när du vet att det är värt det hela, det är något det! Jag kan skjuta jobbiga jag-kan-inte-sova-för-jag-vet-inte-vad-jag-vill känslan åt sidan och bara känna mig lugn och säker.
Idag är mitt hjärta lyckligt kan man väl säga!

Imorgon skulle jag träffa världens finaste vän, men jag blev inringd på jobb istället, såg fram emot lite kvalités tid men men det blir fler gången!
Nu ska jag kanske sova, känner mig pigg! Kanske finns det något på tvn som man kan somna till.
Natti natti!


Hahah

Otroligt glad*


- tjooo breeeee

Åhå har ni sett att det ska va fint väder på midsommar? Jag blir oroligt glad bara över det, ser fram emot midsommar och få mysa med nära och kära, det är alltid lite speciell känsla, på något sätt, även om det är dåligt väder, börjar sommaren på riktigt då på något sätt.


- åhå

somnade nyss en stund och när jag vaknade så hade jag skit ont i benen(från knäet och neråt) gör fortfarande SJUKT ont:< känns som feber smärta/träningsvärk/benhinneinflamation.

:<
Inget man gör hjälper ju heller, det gör ont när jag går och jag kan inte ligga på något speciellt sätt som gör att det gör mindre ont. Det läskiga är att jag har inte sportat alls idag, då kunde jag ha förstått att det kunde ha gjort ont men nu fattar jag nada! SJUKT ONT!


- ahmagad

Haha kollade på inlägget från igår, helt fantastiskt vad rätt jag hade skrivit.


- min haaaals

Trodde jag höll på att bli bättre och kände mig lite gladare med livet, vad änder då man hals går och dör i stortsätt! Gör så galet ont! Te funkar inte, halstabletter funkar inte, halsduk funkar inte! 

Vill man ha en kaktus i halsen, nej, det vill man inte!

Alltså jag är arg.


- irriterad

Fortfarande sur över att man inte kan svara på kommentarer på något bra sätt genom mobilen, iofs är det på datorn inte speciellt smidigt heller men det genom mobilen tar priset -.-

Någon borde komma på något bättre sätt

Well nu sitter jag och äter frukost det vill säga, dricker en mugg te! Aldrig varit bra på att äta frukost och speciellt inte när jag är sjuk. 13:30 ska vi få mat hos farmor och farfar, hoppas på lax, om inte blir det alltid något annat smarrigt!

Sen ska jag vänta på att Sebbe hör av sig vi skulle ses idag om han mådde bättre(blev förkyld efter SRF) Så får se hur det går med det hela. Well ingen som dör av att inte träffas med skulle va trevligt att bara typ titta på film och ta det lugnt och slippa va ensam:)
Haha nu blev det mycket text och lite av allt, så nu ska jag dricka upp mitt te och sen kolla pannan!
Tjing!


- sååå söta!

Köpte dom här igår, alltså helt sjukt söta! Och storlek 56 är otroligt litet, är egentligen ganska freaky att bebisar är så små!


- ibland så..

Har fått två host-attacker, ni vet sånna där härliga när det låter som man ska spy? Och båda gångerna hade jag kunder -.- Snoret rinner som en fors och jag känner mig allmänt skakis. Ska försöka va kvar hela dagen iallafall.
Så får jag se hur det känns imorgon.

Just nu skulle jag vilja åka hem till min teddyfilt och min säng, men måste tänka på pengarna! Nu låter jag som min mamma, jag har inte råd att vara hemma.

Käkar lite taco rester nu iallafall hoppas det kan pigga upp lite, det jobbiga är ju att det känna som kunderna tar illa upp om jag står och snorar och hostar, känns så oproffsigt! Men men finns inte mycket att göra, så får göra det bästa av det :)


- jag vet inte

Så sjukt sliten, och imorgon,fredag och lördag ska jag jobba, får se hur det går med det, större delen av dagen idag har jag legat som en död val i soffan. Längesen jag var sjuk sjuk liksom.

Idag är det hur som helst S och min 20 månaders dag, haha
Nu ska jag återgå till att ligga och skava i sängen
So long!


- jag antar att du aldrig riktigt gillade mig

Ledsen tjej, som är sliten, sjuk och trött. Kom hem ifrån SRF på söndag morgon, helt amazing vad härligt det var att sova i en riktig säng! Och i morse behövde jag inte stå i kö i två timmar för att få kissa, var bara att glida in och sätta sig.
Men förutom att jag först fick matförgiftning på torsdagen som sedan övergick i feber, hosta, snorighet och frossa, så var SRF något utöver det lilla extra som vanligt!

Festival är alltid festival och jag gillart! Skulle kunnat önska lite varmare väder, men det regnade bara en och en halv dag, så det kan man inte klaga på iallafall!

Såg i stort sätt alla band jag ville se också, tror jag bara missade ett som jag hade planerat och se, fina fisken.

Finns fler saker jag vill få ur mig och skriva om men vet inte riktigt hur jag ska få ner det på ett bra sätt, men jag kan säga så här just nu, det är väääldigt jobbigt just nu.

Well nu ska jag snyta mig igen-.-' tjingeling!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1753661/images/2012/pic_206209478.jpg" class="image">


RSS 2.0