- äntligen va fan!

Shit som jag har letat efter en bikini som jag kan ha till Thailand eftersom jag inte hade någon och har planerat att sola sönder, MEN saken är den jag har ju rätt stora booobs och alla bikini överdelar i min storlek är oftast svindyra eller tantiga eller så finns som inte i rätt storlek runt om, men äntligen säger jag bara hittade jag en sida bonprix.se om jag inte minns fel, som hade en i min storlek både i kupa och runt om, kanske inte var den kuligaste bikinin MEN den var billig,249 kr, för både överdel och trosa då OCH den är rosa, eller jag valde rosa, fanns många andra färger blev nästan sugen och klicka hem en till men neeej jag ska inte!

Annyhoo galet kul känns det, har haft lite halv panik över att jag inte skulle ha råd med någon bikini eller hitta en som dög, vill ju gärna inte ta första bästa heller. Klickade hem en bh också eftersom jag bara har två som passar och båda är vita, så ville ha en svart också så en svart fick det bli!
FATNICE!

- W

Jag är lite halv med orken att blogg,blogg-torka?


- Officiellt

Så,nu är jag ingen tonåring längre, imorgon ska det shoppas,på systemet!

- femdagarkvar

Idag är det fem dagar kvar, sen är jag inte tonåring längre och jag får gå på systemet, alltså blir jag old.
Jag önskar mig bara en sak, ett jobb
och ska jag vara helt ärlig skulle jag kunna hoppa över det här med att bli 20 och vara kvar på 19 men så funkar det ju inte.
Jag har för lite tid känns det som.

- WTF

Satt om målade lite med bamboon och helt plötsligt var klockan alldeles för mycket.shit.
Jag måste sova nu,på en gång. Kommer inte hända men ändå.
Tänkte slänga upp nytt kladd så ni ska ha något att vila era ögon på i någon sekund.
Nej, nu ska jag baaara sen sova natti natti.
 ja,klicka på dom vetja!

RSS 2.0