- Allting andas trasighet


TRASH
Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva mina dagar just nu, det går liksom bara inte. Känns som det inte är jag som lever mitt liv just nu, as wierd.

Har hur som helst köpt en ny kamera batteri laddare, där av bilden idag och igår.
Rock on dudes!


- Money is a sick muse,pull your little arrows out



- okej, ett till inlägg innan sängen

Helt sjukt, jag har gjort klart min sista skoluppgift ever, det är slut nu, känns galet så här efteråt, önskar lite grann att jag kan sudda ut den och lämna den halvgjord, fortfarande förvirrande att jag ska sluta i min trygghet, det jag vet om, alltså skolan. Men ska så klart bli grymt skönt också!
Och nu är det bara det roliga kvar! På onsdag blir det t.ex. bal, inga fel!
Dock lite orolig för att jag missat någon uppgift som man inte har tänkt på, tur att man har tid att kompletera i så fall, men hoppas inte!

Nej, nu måste jag sussa ska ju upp imorgon!
Hare finaste, so long suckers!

- V.I.F

R.I.P Ronnie James Dio

- Hårror

Resultat:

-


- Dagen då min mage dog

Känner att jag är bäst på att uppdatera, men jag tar jag har inte tid till nästa steg, har så galet mycket att göra.
Pappa kollar Lorry, jag vill med kolla
MEN
jag måste plugga, plugga, plugga, plugga och jag är så galet nervös att jag inte ska hinna klart med allt. Varför är det så att bara John Bauer elever har galet mycket att göra just nu? Dålig planering?

Har hur som helst, färgat min utväxt idag och försökte blondera bort det röda, det blev cerist och är kvar, tänkte att jag ville ha bort det eftersom löshåret ska placeras på mitt huvud imorgon och då passar ju inte riktigt det röda in, men får se hur det blir annars får jag väl färga hela biten röd så det smälter ihop.

Aja, nu ska jag fortsätta plugga.
Over and out!

- USÖ

Slutade tidigt idag,hur gött som helst, efter en ganska stressig mediaproduktions lektion då vi skulle lämna in en grej innan halv12 för att få godkänt på den delen, och jag började med uppgiften idag, typiskt mig men fasiken jag blev klar!
Efter det blev det usö,sjukhuset alltså.
Gammel-mormor skulle dit och jag ställde självklart upp och följde med, eftersom jag ändå var inne i örebro, då kunde jag också passa på att hälsa på morbror som ligger där inne.
Hur som helst känner mig alltid lika olustig när jag ska dit/är där, på grund av alla minnen från när jag var liten, vet inte hur många timmar jag spenderade där det är klart det väcker minnen.
Det är inte så dramatiskt som det låter jag lovar, det fanns alltid något att göra och jag var aldrig ensam, men ändå dom där små minnerna skaver lite ändå.

Hur som helst, fredag imorgon hur skönt som helst ännu skönare att jag faktiskt är ledig! Så det blir att dra sig in till hallsberg och träffa Sassa och kolla hallsbergs marken, men är mest inställd på att tagga lördag eftersom jag ska på metallsvenskan, så jävla sjukt bra! Se twisted sister! gissa om jag är taggad? AMEN!


Nu blir det att glutta en liten film på voddler sen sussa
GODNATTPUSS


RSS 2.0