- fifean!

Fifean för att flyttstäda/packa. Har. För. Mycket. Grejer. Dör.


- vi hittade en soffa, YEY!

Vi hittade en soffa ändå, en från mio, därifrån vi ville ha. Men dom hade en väntetid på SEX VECKOR?! Vi skulle alltså fått flytta in och varit utan soffa och bara köksstolar att sitta på, är väl ingen panik men känns lite tråkigt men vi hittade en som vi båda gillade på rean, jag blev inte jätte nöjd med tyget på soffan men det var inte hemsk liksom bara inte vad jag hade tänkt mig, MEN den soffan var den enda som var kvar av just den sorten, så vi kunde ta med den på dirr, så då blev det helt plötsligt avgjort! Så på fredag hämtar vi den :D spännande!


- sanning & tillit.

Jag föredrar sanningen även om det sårar för stunden. Saken är den att det är aldrig lätt att ha någon så nära, för det ger en kraft att såra. När då personen ifråga väljer att ljuga när man frågar rakt ut och när man sen får reda på att personen har ljugit, blir det tusenmiljoner gånger värre.

Då spelar saken som det ljögs om inte så stor roll för då är det helt plötsligt min tillit till dig som blir rubbad. Och tillit är så otroligt viktigt. Jag behöver kunna lita på dig.

Jag respekterar inte att du valde att ljuga att du trodde jag skulle må bättre av att du ljög? Man märkte ju att något var fel.

Jag hatar mig själv när jag blir en sån som snokar, som tjatar och frågar, men du har ju trotts allt gett mig en anledning.

Det hela äter mig lite inifrån.


- inte långt kvar!

Elin, jag flyttar till laaaxxxååå, the big city ;)

Hoho inta alls långt kvar nu btw, vilket gör att jag inte alls kan sova, drömmer mardrömmar om lägenheten, flytten OCH sambon till på köpet! Haha snacka om att det hela påverkar en. Tänker på saker man glömt att köpa, hur det ska gå med soffan, saker man har glömt överlag? Ge mig vishet och kraft! :D

Har jullov nu, eller ja har haft förra veckan och den här sen på måndag blir det workie workie igen, snacka om att jag uppskattar sovmorgonar?! Ge mig mera, mera, mera.

Hur som första vecka flöt på fort som fan med jul, nyår och bara allmänt "känna-efter-att-du-har-"lov"" tid, ja just ja! Var på gekås där första veckan också. Och träffade Vendela också, över några tequilashots ,skitsnack och skratt.

Så nu när den här veckan kom såg jag fram emot att bara få va, typ chilla med sebbe en hel dag utan massor med måsten, har saknat det, då han och jag har jobbat om varandra/haft annat för oss när vi träffats, haha värsta busy couple, nej men det är typ smågrejer som fester, örebro, släkt-grejer och jobb som tiden har gått åt till. Ville bara få vara och typ kolla en film eller två, kanske till och med gå på bio som vi har planerat i hundra år som aldrig blir av, JA VAD HÄNDER DÅ, tror ni inte att jag blir dödens-sjuk med hundra feber?! Självklart har jag smittat sebbe också nu lagom till jag börjar bli bättre, livet är fint.

Ja, jag tycker typ allt är jobbigt just nu.
Jag har en sån här period när jag önskade att någon bara kunde rycka upp mig så jävla bra, så jag ser allt på ett helt annat sätt och allt blir sjukt positivt!
GO GO GO!


RSS 2.0