- utanför

Sitter just nu i denna stund utanför Marieberg galleria och väntar på att få komma in, ska jobba några timmar på Lindex, superkul! Har redan kommit en hel del folk även fast det inte ens är öppet, men är bara några minuter kvar, är typ lite nervös, är ju första gången jag ska jobba på Marieberg :D YEY well ska avrunda här sen gå in, sen när jag jobbat klart ska jag själv kollar runt lite :)


- very disco

Väntar med spänning på ett par disco pants, lånade en bild från google, vann dom nyss på tradera! Är dock inte originalet men enligt bilderna så dom likadana ut. Tycker dom är super, super snygga, dock känns dom lite vågade och så känns det som dom inte riktigt kommer passa min kroppsform, meeeen va fan liksom? Passar dom inte får jag väl ha en lite längre tröja över så blir det bara som lite glansiga leggings typ, ja det blir nog bra, go go go!


- det officiella ansiktsmask inlägget!

Sitter med ansiktsmask på! Som luktar varm chockad och apelsin, var så här nära att smaka *visar med händerna* alltså den luktade så gott! Herregud! Det stod dock på paketet att den kunde lukta väldigt gott men fick inte förtäras, så får väl lyssna på det då, men jag menar vem gör saker som luktar så mums utan att man ska kunna äta dom? Kom igen liksom ;) nej men man blev verkligen sugen! Det här var en sån här mask som blev varm när man sätter på den, det gillar jag! Får se om huden blir något fräschare efter, om inte annat luktade den ju gott och var mysig att ha på. YEY!


- om du någon gång känt dig ful...


- slitn&lessen

Söndag, vad är det med söndagar? Varför är det så att man ska få ångest och må dåligt över en dag som faktiskt är på helgen. Kom igen liksom! Ska försöka göra det hela så bra som jag kan, mamma är hemma, jag är hemma, mys framför tvn får det bli! Slitenheten är på topp!


- sleepy

Idag var en bra dag! Jag var på öppethus på Volvo, för deras utbildning som dom ska hålla, Volvosteget. Det var 400 som hade sökt dom ska ta in 15 stycken, jag önskar med hela mig att jag är en av dom! Jag saknar något stabilt i mitt liv och det skulle va sååå skönt att ha utbildningen där i vardagen.
Hur som helst det hela lät hur bra som helst är verkligen hur taggad som helst! *håller tummarna stenhårt* har ju varit på en del skolor och kollat men inte varit någon som känts 100% liksom, men det kändes verkligen bra idag. YEY go go go! Jag tror på det här, bara hoppas att Volvo tror på mig att jag platsar bland dom 15 personerna.
För övrigt har jag och S varit tillsammans i tjugotre månader idag, det betyder alltså att om en månad är det två år, tiden går så fort!
Nu ska jag kolla ett avsnitt av oth sen ska jag fasiken sova, eller så dissar jag oth och sover nu istället.
Natti natti!


-

Jag antar att vi nog alla är lite rädd för; förevigt.


RSS 2.0