- sliten tjej

Kom nyss hem från Lindex, fy fan min rygg och mina fötter, jag har så ont! Men det blir nog bättre när man varit där lite. Dagen har varit bra, mycket att göra så det är bra, är så trist på praktikplatser där man inte får något att göra och bara sitter och drar, då går dagen grymt segt. Slog mig även att när jag drar hem runt 18:00 är det sjuuukt mörkt, måste komma ihåg och ta med reflex!

Har ingen passande bild till dagen, så lägger upp en favorit i stället;)


- det löste sig

Styrde det jag hade tänkt på fredagen för mina leggings hann komma! Så himla najs! Kvällen isig var ganska stressad, jag hann inte ens äta, det var ju dock mitt egna fel, för jag planerade som en kratta.

Hur som, var både inne på frimis och strömpis, frimis var vi bara inne på och sen vände, fy fasiken vad litet det har blivit! Typ allt var avstängt, bara ett dansgolv var öppet, så vi drog. Och på strömpis var det i stort sätt kö till slottet, bara en liiiten bit därifrån. Till slut kom vi in, var väl där i en halv timme/timma sen drog Sassa och jag därifrån, krogen är verkligen inget för mig längre, jag tycker det är sjukt trist!
Nej, jag röstar för hemmafester brukar alltid vara grymt mycket trevligare.


- 27 okt

Tack för dagen,vännen<3

- step one

Sitter och kollar på halv åtta hos mig och dricker coca cola och är otroligt stressad, som vanligt. Haha saken är den att jag i stort sätt inte har några sysslor nu, vilket gör mig stressad för jag tror jag ska missa att göra något och få skit för det sen ikväll haha!

Och jag hade precis kommit på vad jag skulle klä ut mig till på fredag(ska ut på krogen) men sen igår när jag skulle prova min silver leggings så var dom genomskinliga?! Bra där! Jag som var så nöjd att allt var fixat, saken är den att dom inte ens är tvättade så förstår inte hur dom kan ha blivit genomskinliga plus att jag bara använt dom typ två gr, men dom är från Thailand så kanske inte var världens bästa kvalité, synd! Så nu är jag stressad över det också, dock köpte jag nya silver leggings igår på tradera men dom kommer jag säkert inte hinna få :( fasiken alltså! Någon som har ett par silver leggings liggandes kanske?;)


- andas ut

Puh, ringde nyss i min mobil, äntligen har jag en praktikplats! Sjukt skönt och slippa all jäkla press!

Så 31 okt börjar jag och går till sista nov om jag sköter mig bra och dom inte slänger ut mig innan haha

Ja, ska vara på lindex i Hallsberg, kanske inte mitt första val, men just nu är jag super nöjd att ha en praktikplats!


- känns som mitt hjärta blöder

Vad trist det känns när jag inte har någon glädje att dela med mig av.

- en för mig,nånstans

FYFAN VAD ARG JAG ÄR, DET ÄR EN FLUGA SOM FLYGER SOM FAN I/PÅ MITT TAK, LÅTER ASMYCKET,SKIT STÖRANDE.

Hur som helst jag är förvirrad.
Förvirrad som fan.
Kan inte säga mer egentligen för det är för nära mitt hjärta.
Åh, jobbiga sak! Plus att det finns verkligen inte en ända människa i hela världen som jag kan prata med det om. Det skulle inte gå att förstå, inte ens jag förstår nog. Hur kan det vara så rätt men ändå vara så jäkla fel? För det är fel, så jävla fel...eller?
Dö tankar dö.
Nu ska jag försöka räkna får,eftersom inget annat jag har provat i dom närmsta timmarna har ju tydligen funkat.


- glögg

Har dissat golvet för idag och sitter i soffan i stället, dricker glögg och ska precis börja kolla på halv åtta hos mig.
Det var inte igår man drack glögg, det är rätt gott om det inte blir för mycket, dock var det starkvinsglögg, jag brukar dricka den utan alkohol den är way godare!
Haha jaja nu ska jag kolla halv åtta hos mig sen tagga morgondagen! Blir en heldag i Hallsberg, fin fint!
Tjingeling!


- taco

Just käkat sönder taco, det var gott gott gott! Sitter och funderar på vad man ska klä ut sig till på halloween(lika taggad som alltid)samma sak varje år, vad fasiken ska man hitta på, man vill ju inte klä ut sig för mycket men det är ju inte kul om man kommer helt outklädd liksom. Vet att jag skulle kunna köra på som fan eftersom jag tycker det är så jävla kul att klä ut sig, men man vill ju inte vara värst men inte minst heller.
Vill ju helst att det ska vara så billigt som möjligt också, just nu i dom planerna jag har, är det enda jag behöver inskaffa är antingen peruk eller en sailor hatt, beror lite på vad jag bestämmer mig för att göra hoho. Ah nej men det tåls att fundera över helt klart! Sen är bara att hoppas på en awesome maskerad fest, har i alla fall en på g den 4 nov meeen det är väl en annan som jag hoppas lite mer på :)

Sminkningen från förra halloween på bilden, kommer jag inte på något får jag väl köra den igen:o


- it just make me sad

Fan, fan, fan har idag gått in i elva butiker och fått elva nej, låter kanske inte så jobbigt MEN det tar, fullt på alla ställen fram till våren, vissa hade till och med längre.
Nog för att man inte får ett jobb men kan inte ens få en praktikplats.
En ledsen Emmelie ska nu tycks synd om mig själv resten av dagen.


- orka?!

Har legat i hundra timmar(känns det som) och försökt somnat, okej två och en halv i alla fall. Nu börjar jag bli hungrig i stället haha,dilemma!
Imorgon(idag) ska jag in till Örebro med mamma, min handläggare tvingar mig att söka praktikplats, så det ska göras, så förhoppningsvis somnar jag snart så jag inte ser död ut när jag ska försöka få butikerna att förstå att dom verkligen måste ha mig som praktikant! Lätt och övertala utan att man egentligen vill?
Men det är min väg till erfarenhet eftersom jag inte lyckas på något annat sätt,jag är inte bitter.

Det är för övrigt sjukt vad illa behandlad man blir på arbetsförmedlingen och speciellt av den s.k Per-Ragnar, min handläggare. Jag kan säga så här, han fick mig att börja gråta under mitt samtal och då har det fan gått långt, men då blev han i alla fall trevlig, men det är ju underligt att man ska behöva ta till tårar?
Känner pressen, tänk så får jag ingen praktikplats, vad kommer han göra då seriöst? Jag fruktar för mitt liv i alla fall.

Fy fasiken nu till lite mindre dramatiska grejer, jag vill till gekås soooo bad! Har till och med suttit och kollat bloggar, där folk visar upp vad de köpt, wtf? Jag vill! Man borde vara där minst en gång om året, nu vare över ett år sen jag var där, jag ska spara alla pengar jag kan och hoppas jag kommer dit snart, helst innan jag dör av arbetslöshets-vuxenlivets övriga frågor-deppet.
Nu ska jag blunda hårt som fan och hoppas att jag somnar snabbare än blixten!
Natti!


- golvet igen

Ligger på golvet och kollar film, är lite seg efter gårdagens festligheter, inflyttningsfest hos Elin, det var riktigt trevligt mycket skratt och Singstar, superkul!
Men ja, idag mår man som man förtjänar men det går ju över.

Imorgon ska jag till morfar, känns alltid så konstigt men ibland måste man ta tag i sånt också.
Har väl inte så mycket mer att tillägga helgen har varit fin i alla fall :)

Ah just det, har turkos leopard i sängen just nu i stället för dom rosa, me like!


- frukost

Idag lyxar jag till det, med varm oboy med lite grädde på toppen. Onyttigheterna flödar!


- gav upp

Arbetsförmedlingen+migrän=världens sämst dag på väääldigt länge.
Nog sagt.
Sliten tjej går och lägger sig.


- hur gott?

Käkade plättar,blåbärssylt och grädde idag, anom nom nom! Drack till och med mjölk till, jag som hatar mjölk! Men till vissa grejer ska det bara helt enkelt vara mjölk!

Jag hatar förövrigt iTunes, tredje gången det har gjort så ALL min musik+appar har försvunnit, så från fem i eftermiddags tills nu i stortsätt har jag suttit och lagt in allt igen, ska inte ens kommentera hur irriterad och arg jag var, kan kort och gott säga att jag var farlig!
Så nu ska jag fasiken sova, ah just det ett år nu med Sebbe dåra, fiiint!
Aja nattinatti!


- livsfara

Alla som inte redan visste det måste jag nu meddela att raka benen är livsfarligt, du kan skära av din hälsena och förlora en himla massa blod. Jag testade för ett tag sen, ja, ni ser ju själva hur det slutade. Jag tror jag röstar på weet hårbortagningsmedel i framtiden, eller så borde jag träna på det hela mer i stället? Eller låta bli helt och spara ut vinterpälsen?
Dilemma!
Det kanske bara är så att jag har oflyt när jag rakar benen haha!


- golvet

Sitter på golvet i tv-rummet och har precis hämtat in posten, både klänningarna och Sebbes present hade kommit, så har nyss pysslat med hans paket så nu är det inslaget, ett år på torsdag så ska mysa lite extra i helgen!

Sen blir det inflyttningsfest på lördag tror jag? :)

Hur som från det ena till det andra, båda klänningarna passade bra och var supersöta, märkte dock på den rosa att volangen på kanten var insydd i sömmen över, lite svårt att förklara, men det är inget man stör sig på i alla fall, tur i oturen!
Nu ska jag kolla film
Tjingeling!


- lite som hemma

Idag var jag i mitt andra hem kan man väl säga, en homie fyllde den 6:okt så skulle fira henne.Det hela blev hur bra som helst och var hur trevligt som helst! 
Ibland glömmer jag bort hur otroligt skönt det är att bara få vara där och känna att det är okej att jag finns där och är med, även fast det är som det är.
Men det hela är inte så konstigt egentligen, i alla fall inte för mig.
Ibland känns det till och med som jag är född i fel familj och borde vara där istället haha!
I alla fall nu när det är svårt hemma, men vem vill inte rymma hemifrån då? 
Känns även som inlägget blev lite random, men det var ändå något som måste få komma ut liksom.




Just det, fick en burk av mitt favorit te idag, snacka om att jag blev glad! Så tack så mycket till er och tack för dagen!<3


- onsdag

Idag har varit en upptagen dag,som vanligt. Fattar inte hur jag kan ha så mycket att göra helatiden även fast jag inte har det liksom, men så blir det väl när man ska hjälpa till hemma med allt.

Idag var jag i alla fall i örebro och lämnade CV blev hela 11 cv utlämnade så jag är nöjd än så länge, skulle ju va fint om man fick något också så klart. Men det var ett ställe som lät positivt så håller tummarna för det, hon skulle höra av sig i nov.

Imorgon ska jag ha en date med Johanna,det var inte igår, har sagt aslänge nu att vi ska ses men nu så jävlar blir det av! Så då får vi se vad vi hittar på, men det blir nog trevligt hur som helst :)


- lite sommar i hösten


Jag kunde inte låta bli, spanat in dom hur länge som helst och nu var dom på rea, jävligt bra rea också tycker jag!
KAP!
Känns som det är lite fel ute och köpa två blommiga klänningar nu MEN det blir ju sommar igen, eller så får jag ha dom med strumpbyxor och en kofta, det funkar också.


- Okt

Igår blev det oktober,ny månad, ny ångest.


RSS 2.0