- döden

Idag var allt frid och fröjd jag var glad över att jag snart skulle ha lunch, jag höll på med kosmetiken så skulle jag snurra runt för att gå in i lagret, då står döden där!! DOMDOMDOMT! okej, kanske inte döden, men min handläggare från arbetsförnedringen, hjälp tänkte jag. Jag är livrädd för honom, han ville bara kolla läget men det räckte för mig för att förstöra den lilla positiva och uppåt känsla jag hade.

Sen sa han direkt att jag skulle kolla ny praktikplats, ingen lugn och ro här inte. Ska ju liksom byta handläggare i mitten av dec måste det vara så bråttom med honom då? Han kommer ju inte ens ha kvar mig OM/NÄR den nya praktiken skulle bli eftersom man inte får praktisera över julhandeln för facket. Whats the hurrycurry dude?
Eller ja, han tänker väl det är bra att vara ute i god tid.
Ja, den som överlever får se!


- en aning

Idag är det bara tre dagar kvar på praktiken, det har varit lärorikt minsann! Och nu när man tänker efter har det ändå gått rätt fort faktiskt!
Idag är mina ben mos, har fått något med benet(skelettet) i benet, allt gör verkligen skit ont, suger.
Nu ska jag duka undan efter mig i fika rummet sen dra ner igen, hoppas mina ben överlever dagen ;)


- med lättare steg

Idag känns det bättre, tror till och med kanske att jag överlever dagen ;) dock längtar jag hem en aning, fryser och skakar som vanligt. Men det känns lite, lite lättare i hjärtat idag.


- and if i scream can anybody hear me?

kommer ihåg sist jag kände så här, det är precis lika jobbigt den här gången om inte värre. jag är så trött på mina känslor, vill stänga av dom och få komma bort härifrån, så långt bort så det blir någon skillnad ifrån innan, som någon en gång sa.


- igår

Igår var en bra dag, igår var en sån dag som man kan spara inom sig och tänka på när allt blir dåligt. Igår kände jag mig glad för en gångs skull!

Fin fina bananer skulle jag säga!


- inte fel av mig.

jag var glad idag, nu är jag super ledsen istället. hur kan allt bli så nedåt helatiden. känner att jag egentligen behöver skriva av mig och dela med mig av mina hemligheter. men inte här, inte nu.

- det är värt att leva fattigt ett tag

Mina sista pengar rök typ i detta kap, 499:- dom hade kostat 1099:-(förutom det undan sparade som är till julklappar m.m.)
Hoppas dom är bra nu bara, dock har jag hört att dom ska göra rätt bra löpskor?
Har testat en annan modell i samma märke & 200 dyrare och blev tvärkär i dom, så hoppas jag att dom här ska kännas någorlunda samma på foten. Längtar så tills dom kommer!


- fryser ihjäl det är så kallt

Haha alltså Lindexs fikarum/lunchrum är skit kallt! Mina fingrar typ dör lite och tårna ska vi inte ens ta upp, dom tror jag redan jag har tappat ;) jag vet inte om det är för att jag är ganska frösen av mig, over all eller om det faktiskt är otroligt kallt i rummet, jag fryser hur som helst!

Ska ner och stå i kassan sen tror jag? Ska stå i kassan idag i alla fall även om det inte blir direkt efter lunchen.
Jag tycker det är läskigt, alltså det är helt klart kul, men lite läskigt är det allt! I alla fall nu när man är lite ovan, man vill ju snabba sig men samtidigt hinna allt man måste hinna liksom. Samtidigt som jag vill göra ett gott intryck både på kunden och den jag står med.

Men det mesta går faktiskt bra, det är typ returer,byten och avhämtning av paket som är lite knivigt!
Så det som går rätt bra, där måste jag öva på tempo istället, men som sagt var allt löser sig;)

Well, well, well, nu ska jag snart göra mig klar för att dra ner, hoppas man blir lite varm igen när man kommer ner :<
Tjingeling!


- natt ångest

Som vanligt får jag ångest när jag ska sova.
Just nu är det mest med julklappar, har precis betalat klart alla räkningar och betalat tillbaka pengar till mammi&pappi som jag lånade till det jävla dyra busskortet!
Så nu var typ alla mina pengar slut typ innan jag ens hann få dom? Tänk så har jag inte råd att köpa julklappar till alla iår?:( visst, mamma och pappa säger att de inte måste ha något men jag älskar att köpa julklappar och ska jag inte kunna ge dom något när dom ger mig?
Jag blir ledsen i alla mina ögon när jag tänker påt, jag önskar så att jag hade jobb/extra jobb så man kunde spara undan lite iallafall till sånna här tillfällen, dom pengarna jag får är inte mycket att spara på om man säger så.

Glad att jag inte behöver betala något hemma än iallafall! Åh jag hoppas verkligen pengarna räcker till julklappisar och till att leva, för det måste man ju också har jag hört!
Hemska pengar ni förstör mitt liv:(


- peuww peuww!

Hoho lunch nu då kanske! Jag är fortfarande lika otaggad och det är typ smygmörkt ute redan? Eller så kanske ljuset här inne inte är helt okej. Hur som, det gör att jag blir hundra gånger tröttare än vad jag redan är.

Ska försöka pigga upp mig lite, GO GO GO.....eller?
Haha!
snart är det lucia!
Domdomdomt!

Skulle gärna gosa lite med kaninen och sen kanske sussa en stund, åhhh min säääännnngg och min teddyfilt!(dock inte filten på bilden)sååå gosigt!<3


- jag är född i en spökstad

Sitter på bussen och väntar på att få åka, jag är inte ens lite taggad på dagen. Min hals har sagt ifrån och gör skit ont.
Men nu är det bara den här veckan och nästa kvar, det har gått fort minsann!


- i love you

Tröttis,hjärtat<3


- lace


- lunchrast

Jag har väl inte så mycket vettig och skriva egentligen.
Det var tydligen en kund som svimmade i butiken nyss, läskigt, hoppas det löste sig.

Well, well, well fredag alltså! Skulle inte banga och sluta nu alltså hoho MEN det är som det är! Det är ju trots allt rätt roligt på Lindex, kosmetik är nog roligast tror jag. Dock inte så kul när gamla tanter/damer kommer och drygar :( typ bara dom som är otrevliga(menar inte att alla är det)dock endast äldre som har drygat med mig under tiden jag varit här haha!

Det var en igår tror jag, som var as arg för Lindex var dyrare än Ica på en loreal vara(20%off på alla loreal varor nu)så då sa hon att vi skulle ha samma pris som ica från början sen skulle det vara nersatt, men Lindex ligger ju lite högre i pris än Ica, då blev hon jättearg och sa att vi lurades och grejer! :o DRAMA!

Sen har jag fått en jätte finne på pannan, den gör jätte ont :( och jag har nojja att slå på den på natten?! Två dagar i rad nu har jag vaknat av att jag har slagit till på den sen bara PAAAIIIINNNN! alltså det gör så jävla ont, ni vet typ som när man råkar riva sig i näsan så göre galet ont och så tåras ögonen! Typ så blir det fast i pannan:(

Dom dom domt! Nu ska jag fortsätta dricka vatten, as törstig! Sen ska jag kila ner om en stund, sen ska jag hem och ta det jävligt lugnt ihelgen!:D


- bio

Kom precis hem typ, jag är nöjd! Breaking down var toppen, böckerna är ju helt klart bättre men det är kul att se filmerna också!
Åh jag är så glad att Sebbe tofflade loss lite och följde med mig och kollade fast han inte ville UTAN att jag hotade med något ;)
Så kvällen blev super mysig, nu måste jag sova så jag orkar upp senare idag!

PUSS/nöjd,trött&kär tjej.


- fortfarande levande!

Sitter just nu på lunchen, bönsallad med oliver och grejer! Så himla gott!

Febern var borta imorse dock mår jag lite halv skumt, men ingen feber i alla fall! Lättnad!

Håller på och hänger om jeans-väggen, första egna omhängningen ;) men det blir nog bra var inte några större förändringar som skulle ske.
Nu ska jag fortsätta käka
Tjingeling!


- nooooes!

Kuljul! Troligtvis har jag dragit på mig något skit, mår så himla dåligt, var längesen jag mådde så här illa alltså! Så himla typiskt när man inte har haft något på dagarna hur länge som helst, självklart att man ska börja må skit då när man väl fått något att göra?

Får se hur jag mår imorgon(idag) när jag vaknar om det är något bättre, lite skit får man stå ut med men är det föör mycket kan jag inte gå iväg. Så himla typiskt! Sen känns det extra jobbigt eftersom jag redan vart hemma en dag, då jag hade migrän. Kul och bli hemma igen för att jag är sjukt, då lär dom ju säkert få bra intryck av mig?-.-

Usch, ledsen och illamående tjej går och lägger sig och hoppas att lite sömn löser allt!


- dampig

Jsjdlifbebdxlforjekelflfkjeheweögoiehrkttkajdkfibekeleöfpgiekrk, jag är arg & irriterad.
Godnatt!


- hatisk!

Yey lunchrast nu, sen är det bara alla timmar tills kl 18 kvar, inte okej på en fredag! Kommer komma till Laxå typ vid 21 :/

Anyhoo sitter och funderar som vanligt, den här gången går mina tankar till bröst! Jag förstår mig inte på folk som opererar så brösten blir så stora så dom typ täcker hela ansiktet och halva magen. Stora bröst är inte så glamoröst egentligen.

Jag har alltid haft ganska stora som ploppade ut ganska tidigt, jävlar vad jag tyckte det var jobbigt när alla andra i klassen bara hade platta eller bara början när jag redan var på väg liksom. Sen vande man sig och började se fördelarna, dom få som finns ;) sen ett tag tänkte jag inte så mycket på det men NU, alltså det finns inte bhar i min storlek nånstans typ(om det inte är i 500kr-> klassen) vilket jag verkligen inte har råd med så det slutar med att man tränger ner dom i en D-kupa och hoppas på att dom inte ploppar ut och står ut med obekvämheten.

Sen likadant med skjortor en del klänningar som typ har försydd plats för brösten, såna kan jag typ aldrig ha i min storlek utan att brösten sabbar allt, då kan man ta några storlekar större, men då sitter resten oftast inte fint.
Har tex en jättefin spetsklänning där platsen för brösten är för liten så brösten blir delade i två av sömen under brösten, snyggt med fyra bröst?

Sen det med bhar igen OM det nu råkar finnas en i min storlek är den oftast otroligt tantig och ofta om dom inte är tantiga är dom ostabila, vilket leder till obekvämhet.

Sen en sak som att sporta/dansa/röra sig med bomber är INTE kul och jävligt fult, dom hoppar som fan vilket ibland leder till att det faktiskt gör ont. Och nyckelbenen blir formade efter bh-bandens tyngd, ryggont är ju ganska vanligt också.
HAHA klagar sönder? men idag är en sån dag jag är arg och trött på min boobs-.- ska dock köpa en ny bh idag:D dom hade fått in DD,F-kupa på Lindex, en vanliga tshirt-bh but still, den såg jätte skön ut och den var billig! Så alla ni med lite större boobs som inte vill betala massa pengar, glid till Lindex!;D


- lets go!

Det var inte igår, jag har liksom ingen tid typ..eller ja, det är väl okren ;)
Sitter på bussen, så får bli en kortis, är iallafall på väg hem, MAMA IAM COMING HOME!
Idag har varit en bra dag, eller ja, den gick ifrån sämre till bättre. Avslutade nämligen dagen med att vika och sätta på band på JÄTTE paket som Lindex ska ha ute i affären nu till julen, superkul säger jag som älskar att fixa ihop grejer! Well börjar må illa så ni får en töntig outfit bild sen ska jag chilla!
Tjing tjong!


- glömd lunch

Bra dag, glömmer lunchlådan hemma, får hetsa ner till Ica för att gå på lunchjakt, men vad fasiken ska man köpa som inte är för dyrt, går fort och är mättande?
Så min lunch består av det som är på bilden, minus senapen i bakgrunden haha
Inte okej! Men förhoppningsvis håller det mig mätt i tre timmar framåt..
Godare lunch har man ju haft om man säger så!


- godmorgon

Sitter just nu på bussen, lyssnar på musik i mina jätte lurar haha dom är lite pinsamma faktiskt! Men bra ljud äre allt!
Sitter och funderar på när man kan sluta idag, om jag praktiserar fram till kl:18 som vanligt, känns lite segt på en fredag, men jag får se hur det hela slutar :)
Sebbe skulle hämta hur som helst, så ska vi iväg och handla mat till helgen.
Nu ska jag kolla lite på vägen så jag inte spyr haha!
Hörs!


- en missad dag

Hade migrän idag när jag vaknade, det var längesen känns det som, så blev ingen praktik för mig idag, trist!
Men imorgon(idag) ska jag iväg igen, så borde väl sova nu men det är svårt när man i stortsätt sovit hela dagen för att få bort värken och att man inte orkar så mycket annat. Men mår over all ganska konstigt just nu, trött hela tiden verkligen och hungrig som fan haha! Och magen är svullen som en uppsvälld jag vet inte vad, kanske beror på all mat i för sig, känns typ som tjejvecka är på g, fast jag inte ska ha det haha Men det är väl bara något tillfälligt hoppas jag :)

Sen ihelgen blir det Laxå, vankas fest och annat mys så det kan bli en bra helg!

Well, Well, Well nu ska jag sussa!
Natti amigos!


- lycka

Woho nu har jag köpt biljetter till breaking down, blev tyvärr inte att åka med Elin, för jag måste ju gå på premiären liksom! Haha!

Det är tur att min pojkvän är toffel och följer med mig, även fast han inte gillar filmerna<3 hihihiii


- Elin

Haha eftersom jag inte kan svara på kommentarer på mobilen så skriver jag ett inlägg med ett svar.
Ja, det skulle vara kanoners!:D
Hoppas Elin känner sig träffad nu ;D


- Lunch

Sitter i Lindex mat/fika-rum, har lunch, har käkat köttfärssås och spagetti. Har under förmiddagen sett typ hundra bebisar, vilket har fått mig att spekulera så här under lunchen.
Tänk vad sjukt egentligen, det kan växa en liten person i min mage(haha, lät lite där som jag tror att det ät så men så är inte fallet, jag bara menar att jag är av det kvinnliga könet) det är ju sjukt egentligen! Tänk vad coolt det skapas en ny liten människa i en annan människa! Alltså man är ju van vid att det funkar så så man kan inte lägger ner så mycket tid på att fundera över det innan man är gravid(om nu gravida kvinnor tycker det är as häftigt hur det funkar) men ja tänker man verkligen på det, är det ju fantastiskt hur det kan funka! Jag är imponerad!

Haha random tankebabbel!

EMMA, om du läser det här, vad ska man klä ut sig till på lördag?

Nu ska jag gå på toa, sen ska jag fundera på vad jag ska göra med resten av lunchen kanske lika bra att dra ner och köra igång igen, kul och sitta här ensam och fundera över hur kroppen funkar haha!
Bjuder på en super charmig lunch bild, gillar att min hud ser helt missfärgad ut:)

Sail on dudes!


- oh lala!

Vem ska jag gå på Breaking down med, det är frågan det!

Idag är mina fötter ännu mer slitna, övervägde att ringa mamma och säga att hon skulle hämta vid bussen. Haha det är sjukt vad mesig man blir, men man blir verkligen sliten i fötter och rygg. Men dom anställda säger att det blir bättre, så hoppas att det är så, har ju bara varit i två dagar liksom haha!

Nu ska jag käka lite, sen ska jag fan bädda ner mig i sängen!


RSS 2.0