- Last

Imorgon(idag) åker jag till Thailand. Hatar att jag är livrädd, har spenderat största tiden av dagen med S eftersom jag är övertygad om att jag inte kommer att överleva flygresan.
Visst, klart man har varit rädd av andra orsaker här hemma förut, men aldrig så rädd så jag faktiskt är övertygad om att jag inte kommer överleva. Helt sjukt jobbig känsla, så sen S åkte hem har jag i stortsätt spenderat tiden med att gråta,FUCK vad rädd jag är.

Just nu om jag fick välja,skulle jag lätt stanna hemma.
Trist men sant!
kommer nog inte skriva så mycket om jag nu ens kommer fram,haha, sååå ni får ha det fint!
LOVETOALL!
<3

- Jag dööör!

http://existenz.se/out.php?id=31611
Alltså kaninen på slutet,mitt hjärta smälter och jag gråter lite! :'D Bästa som har hänt mig idag hahahha

- new in




 Mina pengar till Thailand, 3500 svenska kr har gett mig 15570 baht så en rejäl hög hare blivit!

Nu ska jag kolla Wild hogs,den går på Kanal 9,fin fint!
Ah,just det! Idag var jag sista dagen på uga,skönt samtidigt som det ska bli pest att komma tillbaka till arbetsförmedligen, men what to do.

- Jobbelijobb

Jag vill ha körkort, så snälla någon ge mig ett jobb så jag kan ta körtkort!
Men för att få en del jobb behöver man körkort,speciellt när man bor här där jag gör,i världens ände.
Ond cirkel I tell you!
Känns som det bara är jag som är 91:a i hela världen som inte har kirrat det än, så pengar, mod och motivation så är jag påt!


- Så lät jag den där ångesten komma igen

Shitpommes, åtta dagar kvar tills jag kommer sitta på ett flyg,jag är livrädd.
Vill mer än allt till Thailand men jag är så jävla rädd för det där med att flyga så jag dör och det blir fan bara värre gång för gång, man kan ju tycka att det skulle vara tvärtom men ikke!
Jag är livrädd med stil!

Hur som, min klänning/tunika som jag van på tradera kom idag woopwoop, den var så där fin som jag minns den när jag spanade in den på gina när den fanns där,men hade då för lite cash! Men nu finns den i mina ägor!
Fixade även ihop semlor idag,hur bra? Jag trodde det skulle bli katastrof, så typsikt mig när jag bakar jag kan inte ens baka muffins typ, men jävla vad fin fina semlorna blev! Lite pluspoäng till mig där!

Pimpade ett par leggings igår också, eller idag kanske, fixade dom på kvällen/natten så kan ha varit idag ;) haha arbetslös eller? Hur som slänger upp en...nej två bilder på hur resultat blev för er som är intresserade! Och även en bild på klänningen ska upp också!

  Haha snyggt med stökgolvet!



- Krystat

Idag blev det jobbmässan, var bättre än sist men ändå igen hitt, skulle lämna på volvo men dom sa att man skulle skriva in sig på deras hemsida i stället, så lämnade bara på citygross, resten var inte mycket att hurra över alltså mest sälj jobb.
Men eftersom jag hade skrivit ut 987654567890 CVn så passade jag på att lämna ett på carlings när babe och jag vandrade till Jensen, där vi åt mat, mmmm kött!

Har ju inga pengar så hade med sånt där stämpel-häfte till Jensens så jag skulle få min mat gratis, så jag lämnade fram häftet EFTER han hade dragit ut kvittot och bara därför fick jag inte den gratis, varför inte bara vara lite service inriktad och gå och dra ut ett nutt kvitto? Hallå,kunden har rätt liksom? Nej,sånt där kan jag bli sur på, men iofs har ju dom fått bajs kritik så..
Saken var den att jag hade ju noll pengar plus att jag hade glömt min plånbok hemma så hade ju räknat med att få den gratis, som tur var hade ju babe pengar så han betalade så länge, men det känns ju inte helt kul :/
DUMMA JENSEN!

Well nu ska jag prata med mannen sen sussa!
såååå
Peace

- Kvävande

"Och jag har ledsnat på att vänta,ärligt talat jag är trött
Du är TV-ögd, förändrad du är gråtmild du ser rött
Jag har ledsnat på att vänta på dom ständiga problemen med sömn
Behöver nån som behöver mig"

Kl:02:46
Jag sitter och gråter,pinsamt,tiden går så sakta när orden bräns inpå bara huden,som Joakim Berg skrev en gång i en låt.


- Try it out.


- Bubbel

Jag är bakfull,jag äger bra pojkvän ugg ugg!
Nu blire äventyr woho!
Random inlägg?
YEY!

- Mina sista ord

Har inte mycket att berätta,jag har blivit sviken av min bästa vän,lite för mycket. Vilket gör att man kanske inte är så glad som man borde. Inget jag vill ta upp här, men det är så det är.

Just nu längtar jag efter fredag eftermiddag, då jag beger mig till Laxå för mys-dricka och bowling med mannen, för att sedan bara mysa loss resten av helgen, snacka om inga fel alls! Det känns fint att ha någon som man kan tvinga trösta mig nu när jag är lite nere haha.

Ah,just det! Trevlig helg!

- Här är gummit!

 
Köpte även en till bikini för att det var så billig och att det var snyggaste färgen på den! Och bara 79kr/delen,från cubus.
 

- Jag har syndat,igen


- Tummen upp,upp!


Jag gillar!

- LEOGUMMI

Jag har verkligen inget intressant att dela med mig av idag, förutom att mitt öga är irriterat och rinner sönder,spännande va? Nej,kanske inte ;)
Hur som!
Jag har alltid velat haft gummistövlar men jag är jäävligt kräsen vad det gäller gummistövlar(låter som jag brukar köpa det var och varannan dag,så är ikke fallet,så klart) jag kommer ihåg mina ljuslila som jag hade sist när jag typ var 3-4 år, dom älskade jag!
Sen dess har jag inte hittat några som har varit lika bra,MEN idag som ett givet reklamblad från himlen kom coops tidning hem till oss med ett par leopard gummistövlar för endast 199kr!
Och dom var fina! OCH det var snörning på dom,vilket jag tycker är lite extra sött!
WIHO så ska till marieberg imorgon med mammi och köpa såna OM det finns i min storlek!
Så då om dom nu finns,ÄR JAG REDO FÖR SVAMP-PLOCKNING OCH LERIG-FESTIVAL DELUXE!
Bild snodd från google,liknar inte dom jag har spanat in så mycket men dom fick duga bara för att!
Nu ska jag terra min pojkvän med söta meningar på msn sen ska jag kladda på min tattoo idé,den andra jag har!
TJINGELING


- Tjugofem dagar to-go

25 dagar kvar tills vi åker till Thailand, har suttit och läs på forum fram tills nu om allt möjligt i shopping väg mest då, kläder skulle tydligen vara super svårt att hitta om man inte hade max strl M(i svensk strl) vilket kan bli lite trångt över brösten för mig,så får se om man hittar något what so ever! Hatar när det sitter för tight liksom!
Men äkta converse för 200 sv/kr skulle finnas att få tag i,golden! Så om jag inte hittar kläder får jag väl tröst shoppa converse ;)

Anyyhooo nu ska jag fasiken sussa så jag orkar med uga imorgon,snart är det slut på det,skönt men samtidigt inte för då blire tillbaka till arbetsförnedrigen,kul äller? njaaaa
Sooo so long!
Pecae!


- bra jobbat!

Och jag som trodde dagen igår var sämst den är här är fan sämre än sämst!
Är sjukt otaggad på allt så jag har inget intressant att dela med mig av idag,förutom att jag ska dra och städa nu mitt rum+toan.
Imorgon är det fredag och Sebastian kommer hit,hoppas på en bättre dag då och en fin fin helg!
Om jag inte skriver något mer tills helgen,så får ni ha en otroligt fin fin helg!


Buy me a trip to the moon
So I can laugh at my mistakes
You see, I can see the earth from here
From this perspective it looks kind of silly
Satellites and astronauts
Tell me there are greater things ahead


Peace homies!

- Matlagarn!

Sämsta sug dagen ever verkligen!
Anyhoo har lagat mat gånger två idag,händer inte ofta det då man blir ganska bortskämd då mammi alltid är hemma och gör mat,men idag kände jag att hon behövde vila så då blev det först ungspannkaka,hade längtat efter det hur länge som helst så det var as gött!
Sen nu lite senare på kvällen blev det champinjonsoppa med vittvin! Den blev kanoners också,inte jätte avancerade saker men jag håller mig till det som jag känner inte kan gå åt skogen,lika bra ehhe ehhe! :D

Såg förövrigt meangirls2 idag,den får en tumme ner och hamnar i samma fack som så många andra uppföljare som bara lyckas bli sega och mindre bra än ettan! Men tycker absolut att den är se värd EN gång i alla fall ;)
Eftersom den här dagen kan ta sig någonstans ska jag fortsätta den med Harry Potter maraton! WOOPWOOP

Måste komma ihåg att ringa till barnmoskan med,jävla p-staven vägar funka,igen!
När jag satte in den funkade den inte förrens det tog slut mellan mig och J och sen funkade den fram tills nu när jag har Sebbe,kul! Alltså den skyddar ju och så men tjejveckan blir till tjejmånader om man säger så,vilket inte uppskattas alls och speciellt inte nu när jag ska till Thailandet i slutet av månaden, ska jag inte kunna bada ordentligt på två veckor i 35+ så går jag nog under!
Well nu om det nu ska jag dra mitt tillbaka till sängen och kolla vidare på HP!

- Leave a scar

Okej,jag vill inte skriva meningen med idéen om den här tattoon,vissa som känner mig väl kommer säkert förstå innerbörden, så själva meningen med tatuering kan inte bli fel därimot placeringen är jag inte hundra på har dock sett en annan haft en text på samma ställe och det var MUMS på den tjejen,dock var hon i stortsätt plattbröstad och mina bomber kanske kan dra ner på snyggheten med tanke på placeringen?

Okej,kanske inte den bästa bilden, hur som helt texten ska börja lite "bakom" armen och sen gå framåt som det gör på bilden, alltså idéen ser as snygg ut i mitt huvud men kanske blir helt crazy när den väl är på plats,vad tror ni? Tänker ändå att man kan faktiskt täcka den om man vill,vilken kan va bra att ha lite i åtanke i alla fall. Slänger upp en bild på texten och fonten som jag valt också eftersom hela texten är svår att se ;)

Jag tror det kan bli fatnice i alla fall!

- EH HE.

Blev en heldag i Örebry idag, hade bestämt mig för att jag skulle kolla efter någon form av boots och ett par ljusa jeans! Mamma köpte sina ljus och vi kollade stege till taket(sotaren klagade sist,förstår honom det fattas typ fem steg i slutet av taket)
Sen skulle vi till Chilli(stavning?) inredningsbutik i alla fall! Där jag tidigare hade handlat en ljushållare, för jag skulle kolla om färgen var okej när det brann ett ljus i den och den fick mer än godkänt så idag fick en till likadan följa med eftersom jag bestämt skulle ha två stycken ;)

Sen vidare till sökandet efter jeans och boots, hittade jeans på rean från cheap monday, dom sitter alltid så skönt så ett par såna för 299:- fick följa med hem. + till att dom var på rean och ett + till för att dom hade världens finaste ljusa färg!
Sen vidare till din sko där jag hade spanat in ett par boots, fick ta en storlek mindre än vanligt och kom hem med ett par super fina boots, låga, svarta och med band/spännen runt vristen,dom gick lös på 299:- dom med! MEN jag var väldigt osäker på om jag skulle köpa dom eller inte,eftersom jag behöver spara pengar! Så dom åker tyvärr tillbaka. Trist men jag behöver spara mer pengar!

Hur som helt så var dagen trevlig som det brukar va när mamma och jag handlar, dock kom både mamma och jag hem med skoskav som bara den!
 Älskar verkligen färgen på dessa byxor! Dom är dock ljusare i verkligenheten,love!
 Himla svårt att få till dom bra på bild,ser allmänt konstiga ut på bilderna tycker jag,dom är super fina i alla fall!:D

Wiie,tänkte försöka hinna lägga upp en bild på min tetuerings idé också, ska troligtvis snart boka till med mammi och pappi, för dom ska också fixa, mammi ska fixa två nya medans pappa bara ska fixa till en gammal som inte riktigt blev klar då den förra tatueraren bara försvann typ? haha,han slutade svara på telen/mail osv i alla fall.
Haha ja,ja shit happens!
Nu ska jag glutta film och varva ner
Peace!

- lite mer lycka!

Just det glömde att skriva, en av mina mindre mål här i livet kommer ske i sommar! JAG SKA TILL SRF!:'D Jag är otroligt lycklig och otroligt taggad! Så många bra band som ska dit!
WOOP WOOP! Sen äre bara att hoppas att det inte händer något på vägen som gör att man inte kommer dit,men jag skulle inte tro det.
Ska ju dit med Sebbe skulle suga om det tog slut mellan oss innan,tror verkligen inte det men man vet aldrig så det är lika bra att vara på den säkra sidan eftersom det gäller så pass mycket pengar,så vi ska vänta med att köpa biljetter ett tag till, men om det håller mellan oss är det SPIKAT! GOGOGO!

- sorri

nu var det alldeles för längesen! men jag har ingen ork till att blogga och känner att jag har nada intressant att dela med mig av.
Vad har hänt då? Inte mycket alls faktiskt, lever för helgerna just nu, då jag är med Sebbe(jag är lite toffel haha)Nej men jag börjar bli lite halv depp igen då äre skit skönt att va med någon som tycker om en så där extra och kan krama en lite extra!

Förra veckan var jag dock hos familjen Lejonord, det är alltid lika trevligt,där flyger bara tiden iväg, jag älskart! Så då blev det scrappa mer i london albumet och kolla konstig film och käka gott, fick även skjuts hem av världens bästa Rasmus! Den mannen är näst bäst efter Sebbe helt klart! Han kan verkligen det där med att göra en glad hur dåligt man än mår!:D

Imorgon ska jag in till öret med mammi hon ville till ikea så jag ska göra henne sällskap,bra att det händer något i alla fall,det tackar vi för!
Nu ska jag prata med mannen sen sussa! ska försöka uppdaterna mer,jag lovar!
Ha det gött så länge!
Peace

RSS 2.0