- Boda Borg

Förra helgen var några från jobbet iväg till Boda Borg, vilken jävla dag! Fy fan vad kul det är, knäna blir mosade, man slår i sig, man får ont, men det är så jävla kul så man orkar bara inte bry sig! GO GO GO!
Vi fick 15 stämplar till slut, så det var ju helt klart godkänt. Överlag, en jäkla bra dag!


- alla älskar väl paket?

Köpte sjutton produkter, betalade typ fyrahundra kronor med rekommenderad frakt, bra! Några grejer som jag inte testat än och vissa är gamla favoriter! Använder alltid deras ögonbryns ögonskugga till mina ögonbryn, älskar den! Lätt använd och billig, min börjar ta slut, sen den blev det påfyllning på!


- toooo fast

Nu har ännu en helg passerat, för fort. Och jag känner mig....jag vet faktiskt inte.
Jag vill inte ha måndag, men samtidigt finns det så mycket annat i min tillvaro just nu som känns mer förvirrande och skrämmande än måndag.

Jag känner mig avtrubbad, jävligt avtrubbad. Känns som om jag skulle bli lämnad ensam i ett mörk litet låst rum, skulle jag nog bara sitta där, kolla rakt ut och bara vara halvdöd zombieaktig. Det känns som jag är i ett jävla frysrum och letar som besatt av en uns värme, bara någon som får en att hitta känslan igen. Get back on track så att säga!

Nu, tillbaka till sömnproblem och fosterställning, larmet ringer 05:00.
Fuck.


- säng-läge

Jag ligger fortfarande i sängen! Oj rebellen! Vaknade för ca två timmar sen. Borde gå upp, har en hel lägenhet som behöver städas, MEN våran säng är alltid extra skön på helgen, då när man faktiskt får ligga kvar lite längre.

Idag får vi se vad som händer ska som sagt var städa sen senare kanske vi ska ha Hampe här och se hur det går, både med min allergi och med Marilyn, vet inte riktigt hur hon reagerar på en hund? Ja ja det återstår att se!

Nu är det väl dags att sätta igång, tjiiiinnnnggg!


- IHAVETOLOOKUP,JUSTTOSEEHELL

Hihi vet inte hur länge jag letat efter sånna här godingar i storlek 39, finns typ bara i 36 eller 41(på dom ställen dom inte redan är helt slutsålda vill säga) okej en lite hemlis sådär, JAG ÄLSKAR PLATÅ!
Jag tror det är en sån där sak som man antingen älskar eller hatar.
Har velat haft platåisar länge men inte faktiskt vågat, hör och häpna! Men dom här är ju inte super platåiga så tror dom blir rätt chill i alla fall!
OCH till det bästa av allt, jag pröjsade ENDAST lite över 500:- för dom!! På Nelly kostar dom 900nånting. KAP!
Så om ca två veckor kommer dom, komsi komsi!


RSS 2.0