- Almost Alice



Tittade på Alice i underlandet(Tim Burtons verision) igen,typ femte gången skulle jag tro.
Insåg efter första titten hur grymt mycket jag verkligen uppskattar Tim Burton filmer! Och hur grym Johnny Depp är!
Jag har aldrig gillat den tecknade och har alltid tyckt att den har varit otroligt kenpig och mesta dels läskig! I för sig har jag väl inte ansträng mig på senare och tittat på den teckande, kanske borde göras då jag anser att Tims är underbart bra! Well, det gör säkert en hel del att det just är Tim som har regisserat filmen, but still!
Så ni som i dagens läge inte sett "nya", eller ja man kan nog säga nya Alice i underlandet,gör det!

Nu ska jag kolla en annan favvisfilm som innehåller både vamyrer och varulvar,svårt att gissa vilken? ;)
Såååå nattinatti
Peace
 

- Sucka-Locka-Ding-Dong




Kvällen;otroligt långt föra hemma hos mig,till kl 00:00 tror jag? Vendela var otroligt onykter för en gång skull! Jag var halv-nykter Sebbe var hel nykter och körde på oss,stackarn! Vi kom in till frimis vid halv1 tror jag,kort utgång alltså. Sen drog Vella hem med någon snubbe och jag åkte med Sebbe hem. Kan väl inte säga att det blev en helt lyckad utgång, men wtf! Ah just det, aldrig mer krogen halv-nykter, krogen(frimis)är ett sjukt ställe om inte är till räckligt full,amen på det!

Innan utgången blev det mariberg btw, där inhandlade jag fuskläder-leggings från lindex, ni vet dom som är med i reklamen som går på tv just nu? dom ser typ super blanka ut på tv, dom är verkligen inte så blanka i verkligenheten men I like'em! Sen inhandlade jag sjalen som är med på några av bilderna, svart med döskallar på,från gina,hur mysi som helst!

Igår sålde jag,Vendela och bror öl i folkets park också, det var någon rockkväll med live band så en del öl/cider blev sålt, dock inte så mycket folk eftersom det spöregnade mesta av tiden,men ändå mer än förväntat tycker jag allt! As segt och dåligt betalt, men vi hade nåt att göra i alla fall!
Well söndag idag då, ligger fortfarande i sängen fast kl snart är 3, men mår as dåligt,min magvärk är inte att leka med! Sen är mamma och jag osams,haha, så jag orkar inte sitta med dom och lossas som ingenting.
Ahhhhhhjaaaaaaa nu blire film
Peace

- Tiden går så fort

Två dagar sen jag uppdaterade sist, känns som det var en timme sen MAX!
Hur som helst har en dålig dag idag faktiskt,känns som det var hundra år sen, eller okej, inte alls egetligen, jag vill bara inte skriva om när jag mår dåligt för sånt vill ingen läsa om,helt enkelt.

Hur som helst, mådde rätt bra idag och kände mig uppåt, sen såg jag en bild på dig, mormor, du har blivit så smal, nästan försvunnit helt, så liten så bräcklig, jag önskar att jag kunde göra dig frisk och säga att allt blir bra igen, lilla mormor.
FAN!
Varför kan man inte få vara superhjälte lite ibland?
Även fast du har valt bort oss och allt som kan gå fel har i stortsätt gått fel efter vägen, nu när du äntligen var tillbaka lite så där halvt igen så vi kunde umgås lite i alla fall, händer det här och våran kontakt blir lidande igen.
Snälla mormor,bli frisk!

http://www.youtube.com/watch?v=FFaW79rapCE <- den låten har jag suttit och lyssnat på hela kvällen, gör det hela bättre? Tur att jag har andra fina minnen till den låten. Hur som helst galet fin låt,helt klart.

 Kanin-puss
Nu ska jag försöka rycka upp mig! Spela lite gh kanske eller en bra film eller nått..dono
Nattinatti
Peace

- Salem Al Fakir

Tycker snubben är grym,sitter och lyssnar på honom på spotify och han verkar värkligen mångsidig egentligen, ibland kommer det värsta synthlåtarna typ, som låter super 80-tal sen kommer det poppig pop, sen verkar han vara en så otroligt skön snubbe,såg ett klipp med honom vid melodifestivalen han verkade verkligen vara super söt hahah,jag är lätt såld! Otroligt fint album imo btw ^^



Hur som helst från den ena genren till den andra, nu ska jag lägga in Iron maidens nya skiva på iphonen, sista låten på skivan var hur grymt som helst enligt mig,lång men bra!
sen blir det nog kolla tv en stund,varva ner sen sussa såå
natti natti
peace

- Nu kör vi igen!

Mitt internet är fortfarande otroligt segt,vilket gör att det inte blir lika mycket bloggande, men hur som helst var ute i fredags igen men Vella,Fadila,Lara,Anna & Madde, hur trevligt som helst, skulle kunna skriva om hur mycket som helst som hände under kvällen men det ska jag inte göra! Haha

Kan bara säga att det var grymt kul att träffa folk som man inte träffat på super länge!
Och nu på fredag kör vi tydligen igen,kommer bli stammisar ;) sen på lördag blir det jobb i folkets park kommer många rockabilly band så då ska jag stå i öl kiosken för det fattades folk, klart man stället upp :)
nu kommer det en ganska ful bild egentligen(iaf på mig) från i fredags som vimmelfotografen tog, men grymt kul vare!
 F.v Vendela,Fadila,Madde,jag & Anna
Nu ska jag fixa med iphonen lite sen sussa
nattinatti
peace!


- Clinique

Har glömt bloggen lite halvt då mitt internet inte funkar som det borde,tråkigt nog
Hur som helst åkte ju viking line igen fast den här gången bara med mamma,det var super mysigt, inte helt oväntat då mamma och jag brukar ha rätt lätt för att umgås.
Inhandlade mer clinique smink/andra produkter, så där försvann mina pengar haha,jag är bäst på att hålla i pengar, men faktiskt så fanns inte skorna kvar så kunde inte ha köpt dom i alla fall, för jag hade faktiskt tänkt att skrutta i att köpa något och köpa skorna i stället men det är svårt när dom inte finns att köpa längre.




Vi bodde på 10:e våning det är inte illa, finns bara en våning över och där bodde tydligen besättningen,hoho
Hur som helst nu ska jag spela lite gh sen sussa, jag har stora förväntningar på morgondagen,utgång på frimis väntas,igen
Well Nattinatti
Peace

- Finbesök/föra/frimis

Fredag, dagen vi hade väntat på hela veckan och taggat sönder lite faktiskt, sen kom den och vad hände? JO,massa bra saker!
Summering;Gick upp,duschade,väntade,började försöka hitta en outfit när Vendela hade kommit/Madde kom/började dricka/Fotografen kom a.k.a Gustav,fotade loss och posade loss,sen vidare till frimis,träffa massa från huldran,dricka,skratta,prata,dansa,få gratis tequila,dansa lite mer,må illa,åka hem,sova

Haha,bra summering, hur som helst dagen var bra,mycket bra OCH det var hur kul som helst att Gurra kom och fotade/hälsade på vi har inte setts på över ett år liksom?! hoho super kul!
Frimis var lite segt faktiskt och det var inte så mycket folk men annars var det fint,träffade ju Joslan! Hur kul som helst det också!
inte den bästa bilden,men här fotas det, så förhoppningsvis kommer några resultat upp här :)
well nu blir det film sen sussa
Peace

- 02:26

Sitter i sängen Vendela har nyss åkt hem, är galet trött men tänkte bara lägga upp ett litet inlägg, fick två armband från Katta idag som tack för hundvaktningen, som hon hade köpt i rhodos, dom var verkligen super fina, tänkte slänga upp en bild på dom, träarmband, lätt det finaste matrialet till armband tycker jag!Fick cash också,så nu har jag lite pengar tills på måndag då jag ska åka viking line igen! Dock den här gången bara mamma och jag kommer bli super mysigt!Eller om jag lyckas spara pengarna så blir det nog ett par kilklackar som jag har spanat in ett tag.


Ah juste det, vet inte om jag redan skrivit det, men nu har jag i alla fall fått tv på rummet igen och den här gången sitter den på väggen vid sängen så nu kan jag äntligen se texten(var för långt bort från sängen förut) så det är verkligen ett plus i kanten! Så nu ska jag lira lite ps2 sen försöka sussa,imorgon(idag) väntas utgång på frimis,så om ni ska ut kom dit och säg hej :)
Well Tjingeling och Nattinatti!
Peace

- Take me to heaven in one piece

http://www.onepiece.se/
Okej, one piece alltså, en jump in dress, inte min grej egentligen och tycker att det påminner lite om en stor bäbis sparkdress, men saken är den att ju mer jag har spanat in dom desto mer sugen blir jag, ofta dom inte ser helt otroligt gosiga ut?
Om dom inte kostade så pass mycket som dom gör och om jag inte hade den ekonomin som jag har nu, skulle jag lätt kunna tänka mig att köpa en för att endast ha den hemma och mysa runt i, borde vara as skönt!

Nej,någon,gör mig ekonomiskt oberoende?

- Lepard

Hoho jätte kul att Elin följer mig,blev super glad trodde det skulle vara noll som följde mig, såg att det till och med var två stycken, tror jag vet vem den andra är, men ja hoppas det blir fler :D

Hur som helst, idag har jag haft feber-sak-grejs igen, vaknar med jätte hög feber sen sover jag några timmar så är det borta? As mysko, hur som helst så min dag har bestått av sova och tv.
Kom på klockan 23:00 att jag skulle fortsätta med mitt rum(håller på att ta ut gamla möbler och har köpt nya) först tog jag en dusch sen högg jag tag i min nya byrå och började plocka, måste säga att jag älskar Ikea, konceptet är ju helt awesome om man tänker efter, önskar att jag skulle komma på sådana idéer haha.
Så den blev nästan klar kunde inte spika ihop baksidan eftersom bror och pappa sov, men kom en bra bit på väg,så imorgon(idag) blir det troligtvis klart,alltså hela rummet :D
Hittade även mina älskade tumvantar när jag städade, har letat toklänge efter dom! Sen låg dom i en ryggsäck som jag inte använt på 987654345678900987654 år,konstig att man inte tänker på att leta i den? Så då passade jag på att pimpa dom eftersom jag var inne på fixa humör!
Sen bäddade jag sängen med mina nya lakan, dom är dom snyggaste jag sett, skulle vara 100 poängare om bakgrunden i tyget hade varit ljusrosa,men vitt funkar också!Finns inte mycket som är mysigare än att sova ny duschad i en ny bäddad säng :)
(lägg märke till orberna i fotot,tog flera bilder var massa orber på alla fotona precis på samma ställe,där uppe vid kuddarna,mystiskt!)

Ah just det, tror det bara är jag i hela världen som inte har körkort eller är på väg att få? Blir så trött på mig själv, eftersom jag inte ens ger det en chans, jag brukar vara positiv men vad det gäller körkortet känns det helt hopplöst, lovar att en nyfödd skulle kunna köra bättre och vara mindre stressad än mig, jag pessar mig själv så jävla otroligt mycket att jag blir helt krossad om en övingskörningstur inte går helt perfekt, dumma dumma mig! Jag skulle verkligen behöva körkort om man tänker på att jag lever i en byhåla som bussarna och tågen glömde bort.
Nej usch, nu blev jag upprörd haha!
Nu ska jag se om det finns någon rolig film på voddler att somna till
Natti natti
Peace

- Följ med mig?

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1617055/emmiforsberg---allt-enligt-mig-sjlv?claim=679aa4qgzdh">Följ min blogg med bloglovin</a>


Länken är knas, men den borde funka!
Do it vetja! ;D


- Har du den där känslan?

Idag är jag ledsen,idag mår jag dåligt,men det blir bättre det vet jag.
Känns redan bättre när man fått skrivit det liksom.
Hur som helst jag är 19 år jag förväntas skaffa jobb nu på en gång, egentligen skulle det nog förväntas att jag redan skulle ha ett jobb, men jag är väl som de flesta andra,jag passar inte in?
Eller de har redan någon som är så mycket bättre med 100 års erfarenhet, sådana saker skulle kunna ha knäckt mig totalt för lite mer än ett år sen.
Men saken är den att jag faktiskt inte ger upp nu och jag är så otroligt stolt över mig själv att jag har hittat något inom mig som ialla fall påminner om någon slags drivkraft?
Finns säket flera där ute som anser att det är hopplöst, nej, du kanske inte får det där super häftiga jobbet på tv eller du kanske inte får jobbet som städare som du drömt om så länge,MEN, turen kommer bli min och turen kommer bli din, det måste bara bli så.

Jag har en vän som aldrig har kämpat för något och alltid ger upp, förlåt, men vilket jobbigt liv du måste leva, själv blir jag så himla trött bara av att höra dig säga att inget funkar, kanske var därför jag tänkte så också jag blev med dragen av din negativa inställing till allt? Man blir som man umgås right?

Just nu kan jag med lycka säga att jag söker jobb i huvudstaden för jag är säker på att mitt liv har något större att erbjuda än byhålan jag kallar hem just nu. Jag har idag sök fem jobb där, lite media jobb och lite sälj jobb och igår sökte jag till något som kunde bli drömmjobbet, jag skulle ha fått suttit och redigerat bilder och skapat egna projekt,TYVÄRR, stort tyvärr fick jag inte jobbet, hur synd som helst men ja, som sagt var det är bara att fortsätta.
Så nu håller jag tummarna för ett jobb i stockholm och en flytt upp dit med en vän inom en snar framtid. Kan bli hur bra som helst! Wish me luck!

Shit vad jag skrev,men jag kände att jag behövde lätta på trycket och min text har ju ändå ett budskap så är ju inte helt bortkastad tid, nu ska jag tänka på annat genom att kolla på en rulle sen försöka sussa soooo
Nattinatti
Peace!

- Ett tag sen...

..sen jag skrev, har ju som sagt varit hundvakt,gick hur bra som helst!
Har nyss vaknat i stort sätt, och är superduper trött, men i för sig är det ju söndag så jag antar att det är okej. Men jag har verkligen inte tid att skirva nu,måste fixa cv och personligt brev,ssååå
poke på Chippo
Peace

RSS 2.0