- Till 18 januari


Skulle säkert kunna göra den här listan hur lång som helst, blir väl så när man nästan aldrig har pengar, AH just det pengar borde stå där på listan också.
Känns inte helt okej att det faktiskt är mindre än en månad kvar tills jag blir 21.

- när man väntat på något

igår kväll somnade min "mormor" in. Egentligen visste vi att det var dags, men allt gick så fort nu i slutet. Så man blir precis så där shockad och tom i alla fall när man väl får fram det till sig. Det känns trist att du behövde gå, fast det var väl din tur antar jag och jag hoppas med hela mitt lilla hjärta att du har det så mycket bättre där du är nu. Vila i frid.

- jul och sånt

Vill önska alla nära och kära god jul! Och alla ni andra som på något konstigt sätt har hittat hit.
Hoppas ni alla får en fin dag med sällskap och god mat och annat fint som hör julen till!

Gammelmormor, min tankar finns hos dig och jag hoppas av hela mitt hjärta att du frisknar till! Vill inte att du ska ge dig av nu.


- woom woom doom

Jisses vilka fransar jag fick av min nya mascara, inte för jag har speciellt korta annars men fasiken va långa dom blev nu!
Köpte telescopic mascara(den guldiga) på gekås när mamma och jag var där den 13:e, kostade 80 kr om jag inte minns fel så var ju helt okej! tyckte inte om den först när jag testade den, men nu är vi allt kompisar.


- vilsen

jag borde verkligen sova.
Det är en fin gräns mellan respekt och rädsla.
Jag snackar random nattsnack.
snart är det julafton, den ska firas på fyra ställen på en dag, farmor och farfar, Sebbes fam, Sebbes mormor och sen avslutas här hemma. vi ska grilla i stället för att äta julmat och det känns awesome!
jag fasar för imorgon(tisdag) jag ska prata med min handledare om praktikbeslut(inget snack om saken här det är ren rädsla)att faktiskt vara rädd för en människa är en obekväm känsla, var längesen jag kände så.

jag saknar någon som förstår mig när jag är deppad, någon som inte tycker jag är så himla svår och knepig, för jag är nog inte så svår egentligen. någon som inte tycker jag är världens jobbigaste om jag är ledsen, tårig och bråkig.

mest av allt vill jag ha ett jobb i julklapp och sen känslan av att jag faktiskt kan klara av att ta körkort, då den lilla känslan av det jag hade kvar har försvunnit.

usch. emmelie erkänner, jag har en jätte,jätte,jätte dålig period nu, så nu ska jag inte skriva igen förrens det är bättre.


- tapas ala Forsberg

Fixar tapas, hur gott? Fick dock bara med dom här två på bild,men nu ska vi in och hugga in på det andra!
Tjingeling!


- lucia

Lucia idag då.
Idag tror jag kommer bli en bra dag ändå, jag ska på äventyr med mamma.
Och på schemat står shopping!



Fjorton månader idag med Sebastian också<3


- det svåra

det svåra med vänner är att, dom i stort sätt kan behandla dig som en påse skit och man känner sig ändå skyldig till att man är osams fast man egentligen inte är boven i dramat. Jag har lärt mig det här typ hundra gånger utan att ha blivit något smartare. Man kommer tillbaka och tillbaka och tillbaka, man ger sig, man ger sig, man ger sig. Och jag har funderat hundra tusen gånger om man verkligen borde må så här om man nu är vänner och svaret jag kom fram till är nej. Så varför känns det iallafall inte rätt.
Svaret jag kom fram till då är, dom bra minnena.
Det jag måste jobba på nu är alltså, låta dom bra minnena ta över dom onda och gå vidare. Du har sårat mig för sista gången, min s.k vän


- handsome

Snygga paret eller....njaaa tveksamt alltså ;)


- fint

bra där! blogg.se funkar ju fasiken sämre än appen. Kan inte ladda upp bilder eller nada, sen kan man inte ens göra ny rad? haha alltså jag blir fett irriterad.

- allt stinker

Jag mår verkligen wierd alltså, kan inte sätta fingret på det, känns som jag är bakis typ. Jobbigast är dock lukterna, tycker allt luktar så jävla starkt helatiden, hade på mig en tröja idag som jag hade sist när jag lagade mat, vilket var några dagar sen,den staaaank vitlök så fick byta eftersom jag mådde så jävla illa av lukten,as wierd. Det är väl klart att det finns bra lukter också, men tycker det mesta bara luktar starkt och äckligt just nu. Kanske borde köpa en sån där bubbla av plast och glida runt i, kanske kan funka, det vill säga om den inte stinker plast ;) Nu ska jag fortsätta med att kolla serier,sen försöka sussa. tjingeling amigos!

- oh happy day!

Snacka om att jag blev förvånad när Maila frågade om dom kunde ringa mig när dom behövde extra hjälp? Jag nästan skrek;självklart!
TOTAL LYCKA!
Det trodde jag verkligen aldrig, jag är såååå himla glad! Visst, blir ju enbart när det behövs och när inte Namam kan MEN vad spelar det för roll något är det allt!:D
I'am so happy :D
Sååå jag har alltså jobb nu då? Eller jag vet inte vad man säger när det bara är timmar, meeeen jaaa, you get it!:D underbart!:D


RSS 2.0