- Nyår?

Jag har som många andra kanske värsta hysterin idag, jag har ingen stans att vara, okej, jag ska dra till Sebbe, MEN sen har vi inget att göra alltså haha vi har ju varandra men alltså inget festande inplanerat, det var prat om att jag skulle upp till Stockholm och fira med G men det rann ut i sanden tror jag, har inte hört något mer om det i alla fall, lite halv synd kunde nog ha blivit en jävla fest!  
Haha jag känner ändå att det är helt okej att man inte har något bestämt, men det är klart idag förväntas man ju hitta på något eller festa röven av sig! Men men whaaat to do, nu är det som det är, får göra det bästa av kvällen!
Hoppas alla andra får en super kväll, även om ni delar mitt öde! ;D
Kommer nog inte blogga mer iår så jag säger gott nytt år nu!
WIIHHHOOOOOOO TJING!

- Cocoo


Woho, kan knappt säga hur lycklig jag är, eller okej, ganska glad i alla fall, ringen till vänster har jag stått i väntelista på sen typ i november och nu hade dom fått in den(utan att de hade skickat meddelande till mig dock:<)så då klickade jag hem den med en gång, sen fick den lila godingen också följa med, har varit inne på en buddel-ring med kors på, men sen kände jag att det inte riktigt var jag så då fick det bli rosetten, fin fint! Koomsi Koomsi!


- I'm as fake as a wedding cake

 ny löspäls plus ny hårfärg. känns för jävla bra. Dock nu är det clips så jag slipper dreads i hårbotten plus as slitet hår (Y) Har inte haft svart hår sen i 2:an så det var ju ett tag sen faktiskt, har ju dock haft mörkbrunt hår så det nästan har sett svart ut men inte svart svart! Dooomddooomdooomt men allvarligt talat så trvis jag redan i det svarta, soooo tummen upp!


- Trösthandel?

Idag testade jag att vara med om en bilkrock,nej,jag skadade mig inte, var absolut inte så dramtiskt som det låter. Bror gled in i en bil i låg hastighet,thats it! Visst, lite shockad blev man ju allt dock.
Hur som helst när jag kom hem igen skulle mamma tvunget tvinga mig att skicka efter mer smink från e.l.f, hon är bara sssåååå jobbig;) Så lite nytt blev beställt,kuligt!
Mamma som alltid har hatat allt som har med datorer att göra,har för övrigt köpt en egen dator och sitter nästan mer än mig vid datorn, dock bara i stort sätt vid tradera,haha, hon köper partylite ljus efter partylite ljus och sitter och vaktar och grejer ifall något ska bli överbjudet, hon är söt ibland!

Inte min bild,lånad från google
Nu ska jag sussa natti natti
Peace

- Rea

Ja, som många andra tog jag en tripp till marieberg idag för att kolla rean, trött och sliten var jag eftersom jag sov sämst inatt.
Hur som helst den orken jag hade räckte till, kilklackar som var mums, en längre-hoodie, G'n'R tisha och hörlurar! Bytte även en av mina julklappar, berlocker(stavning?), fick tre stycken av farmor och farfar och en av dom hade jag redan sen innan och dom två andra var tråkigt nog trasiga, men då fick jag ju välja tre nya precis som jag ville ha,så det blev kanoners!
Ska försöka slänga upp bilder, har dock ingen kamera för tillfället, men så fort jag fixar det så kanske jag slänger upp!
Well nu ska jag fixa med lite annat strunt sen sussa imorgon blir det "foto-jobb",kuligt,får vi se hur det går!
Peace!

- Bara för att jag har tråkigt

Klockan är just nu 03:46 och jag sitter och använder min julklapp,eller ja,en av dom, min wacom bamboo, jag är lycklig flicka!
Känner dock att jag blinkar 100 gånger på en halv sekund och ser suddigt, jag är äntligen trött, så då kan man inte klaga!
Tänkte slänga upp snabb-skissar/test-bilder. Det är "skiss-aktig" stil på bilderna och ja,det är meningen,tycker det blir snyggast,är lite anti raka fina linjer än så länge kanske ändrar sig,vem vet!
Hur som helst mobba mig inte för mina test bilder och hoppas ni finner dom lite spännande!

Ja,som sagt var bara test än, men jävlar vad kul det är! Har testat och redigera några foton också,hur lätt som helst blir det! Lätt bästa julklappen iår!:D
Well nu ska jag sluta sitta här och blinka över min trötthet och sussa istället såååå
Natti natti! 

- Jag skippart!

Jag dissar listan eftersom jag inte har lust att blogga,alls.


- Mitt sinne var svagt!


Onödigt egetligen, men kändes som det var hundra år sen jag köpte något och allt var ju faktiskt på rean. Klänningen längst till höger har jag dreglat efter ett tag men den gick på 399 och det känns lite mycket när man inte har några pengar och är arbetslös så att säga! Men nu kosta den ju bara 199 så jag kunde inte låta bli, då fick det andra följa med också. Den gröna klänningen ser ju as ful ut på bilden, men har sett den i verklighet och då är den super fin, sen är det bara att hoppas att den sitter fint på mig med.
Så komsi komsi hem till mig fort nu!


- EYYY DUDES!

Någon mer än jag som har märkt att jag inte orkar blogga?
Som om det vore ett tvång?
nej, men jag känner mig ändå lite halv tråkig,fast bara i smyg
lovar att försöka styra upp det!
snart, är för jävla sjuk just nu,orkar inte ens med fb domdomdomt!

- Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Kläder kanske?
Ja, kläder hade jag på mig!
 Ursäkta röran vi bygger om
Nå ja, detta klädde min kropp idag, skulle ju in till uga annars hade det blivit en bild med mjukisbyxor plus min
målar t-shirt som är full med målarfärg. Så det kanske var tur att den här blev på en måndag.
Jeans leggings:cubus
Jeans skjorta:kappahl
tubhalsduk:gina

- HP

Blev bjuden på bio idag, Harry Potter den nya, tyckte den var riktigt bra faktiskt! var lite halv skeptisk eftersom den i två delar då kan det bli as jobbigt att vänta på den andra, men den här filmen slutade på ett riktigt bra sätt så man inte blir så där galen av väntan som man kan bli annars. Tyckte den var bättre än den senaste filmen som kom, det hände verkligen saker helatiden, dock för mig som inte läst boken(skäms) så var den en aning rörig och ibalnd kanske det var lite svårt att hänga med på alla namn. Men då är jag även usel på namn i filmer.
Men annars väldigt bra film,se den! :D
bild från google

- Dag 09 – Min tro

Min tro suger.
Nej, men jag tror inte på något egentligen, eller jo det är klart, men inget jesus-inriktat.
För mig är jesus/gud en tanke som personer som är i knipa eller likande, tar till när de inte vet vad de ska göra för det känns fint att ha en "högre makt" att förlita sig på, för att man troligtvis har en tanke om att jesus/gud alltid lyssnar, för det har vi fått höra sen vi var små.
MEN
det är inte riktigt min tro, men jag respekterar så klart det, men min tro är att allt har en vetenskaplig förklarning och när man dör, då dör man, då är det slut och tomt. Men jag tror att kroppen/själen kan lämna kvar väldigt starka minnen efter sig(därav "spöken" m.m.) dock, men inte att själva personen är kvar fast här på jorden liksom.
Så big bang är bra grejer och så, det känns trovärdigt.
Dock tror jag att Jesus har funnit, bara att han var en vanlig människa som var lärd och kunde mer än andra, och kanske hade en eller två skruvar lösa egentligen?  

- Killer

Vann nyss awesome killer-skor på tradera, jag har spanat in dom länge men har inte haft råd sen nu fanns det ett par ute på tradera så då slog jag till och vann till på köpet ;D Så snart är dom i mina ägor, är dock st 38(har 39) så hoppas jag kan ha dom,brukar kunna ha 38 ibland nämligen, så jag håller tummarna!

- Dag 08 – Ett ögonblick

Svårt val? Nej!
Jag måste utan tvekan välja dagen då min skolgång tog slut, studenten! Ni som har tagit den vet nog vad jag snackar om. Det är glädje till tusen, alla är så glada och man är så otroligt glad själv! Tänk er vad fint med så mycket glädje för så många människor! Det är awesome! Och min dag var bäst,från början till slut!

Jag kan inte beskriva känslan, det ordet som passar bäst är nog lycka! Jag skattade,fnissade,log och sen blev det lite glädje tårar också. Jag vaknade i stort sätt med ett leénde på läpparna och det fortsatte, visst det är lite trist att det är så mycket som tar slut på den dagen men det är ändå starten på något nytt och något spännande. Man blir liksom verkligen stor.

Studenten är liksom en sån dag som man har längtat sönder efter samtidigt som man inte vill att den ska komma, när det väl är dags, saken är den att min student blev precis så där jävla bra som man har fantiserat om att den ska bli innan. Så den dagen min kära läsare, det är ett ögonblick jag kommer minnas!


- Dag 07 – Min bästa vän

Jag skulle säga att jag har två bästa vänner men på helt olika sätt
Första;
Hanna Ljungberg, vi träffas inte så ofta som förr tyvärr, vi träffades på lekis första gången du hade flyttat hit ner från stockholm med din familj och flyttat ut i en sommarstuga på landet som ni skulle renovera, vi hittade varandra på direkten och det funkade liksom bara, och så höll det, vi lekte och hade alltid lika kul även fast vi var lite halv galna och ibalnd kanske det gick lite väl vilt till. Hur som helst det blev trassel på vägen med huset och så, så ni flyttade tillbaka när vi gick i 3:an tror jag, eller 2:an, sommrarna efter det sågs vi i stort sätt helatiden och vi kom även upp några gånger och vi hade alltid lika kul, även om vi inte setts på ett tag. Nu var det as länge sen vi sågs men det funkar liksom ändå alltid när vi ses, det är som vi ses varje dag ändå för det flyter liksom bara på.<3


Den andra;
Vendela Fransson, vi hittade varandra i 5-6:an men blev inte så där riktigt tighta förrens 7-8? Kommer ihåg i 8:an då var vi i stortsätt varje dag efter skolan och skit och vi hade så jävla kul! Sen blev vi osams och hade ett längre uppehåll, men efter det blev allt lika bra igen, sen flyttade du till älvdalen och vi slutade nästan umgås och du skaffade pojkvän så det blev liksom inte, men jävlar när vi sågs då jävlar vad kul vi hade! Nu när du flyttade hem igen så har vi umgåtts ganska mycket och haft otroligt kul och det är så jävla skönt när man har någon som man verkligen kan vara sig själv med, det spelar ingen roll om jag har en jätte finne på näsan liksom för vi bryr oss inte. Visst vi är jävligt olika och vi kanske småbråka en hel del, men du är ändå min bästa vän!<3

- Objektiv-test

 
 haha,den osminkade sanningen!
Så det här är alltså tagit med nya objektivet fast 50mm F 1,8,loveit!

Och så här är några ganska kassa bilder på korten som jag pillade ihop till faster och kusinen


Nu ska jag fortsätta fixa med bilderna sen sussa såååå
Tjingeling!

- Dag 06 – Min dag

Min dag;
mamma väckte mig 10:30
tog ut vild-djuret(kaninen)
satte mig på golvet och började scrappa ihop två födelsedags kort
duschade
tog på mig åka-bort-kläder
sminkade mig
fixade håret
åkte bil till fjugesta
fikade
& grattade faster+kusin
åkte hem
hade spelat in halv åtta hos mig så kollade på det
tog kort
prata med S
sen senare sussa

Så det var min dag det, kul att det hände något för en gång skull,kalas och allt ;)

- Dag 05 – Det här åt jag i dag

För jävla tur att jag har inhandlat nytt objektiv så jag var grymt sugen på att testa det,annars skulle jag inte haft någon mat-bild tills idag, ibland ska man väl ha tur också ;)
Så idag åt jag; grönsaker i ugn(det som synd på bilden), rygg biff av nötkött, bea-sås, tiptop! Just det drack ginger beer också, jag vet inte om jag gillade till tusen men det var spännande smak i alla fall och eftersmaken var verkligen ingerfärs-aktig, så det var fränt! Den smakade dock inte öl alls både på gott och ont, då jag inte är så storm förtjust i öl sen var den inte så söt, tror det kan vara en bra sommar-dricka.

 

Fick inte bild på det andra, men men, så nu ska jag kolla efter lite klappar sen sussa
Peace

RSS 2.0