- höstmys

Så trevligt med lite värmeljus i höstmörkret. En av sakerna som är bra med hösten i alla fall. 


- fancy flowers

Köpte det här duschdraperiet för ett tag sen på hm's rea, köpte även kuddfodral i samma tyg, and I love it! 
Älskar färgerna och att det är ganska "vanliga" blommar(typ blåsippa) i lite andra färger. Hihih blir helt glad av det :D
Titta så fiiint det är :D 




- jag vet fortfarande inte vad JAG vill

På fredag, nu på fredag, är sista dagen på volvosteget...jag känner mig typ vffjjflkgcjblggbk?! 
Blir ledsen bara jag tänker på det. Det har varit ett mycket, mycket bra år!

Som tur är har jag och Fredrik(en annan snubbe från volvosteget) säkrat vår framtid i ett år framåt, vi ska plugga! Sug på den! Vi ska bli svetsare, så förhoppningsvis hoppar bara jobberbjudanden på mig sen ;) 
Nu till det lite jobbigare, utbildningen ligger i Motala. Kommer alltså få pendla över två timmar om dagen, sure finns dom som har värre, men om man säger såhär jag skulle helst inte pendla längre än Laxås gräns, dels för att det är sämst bussförbindelse och dels för jag inte har någon egen bil(lånar päronas lilla skruttiga polo) den lille jäveln drar 0,8 milen och jag är säker på att den kommer rasa ihop vilken dag som helst typ. Och dels för att det bara är jag av oss som har körkort så jag kommer få köra alla dagar, köra, köra, köra. Inte kul när det blir snöstorm deluxe, då vägen imellan Laxå/Askersund/Motala är rätt sämst..
Nu ska vi inte va sånna! Jag slipper ju arbetsförmedlingen i ett år till(typ det bästa av allt!) jag hatar inte mycket ska ni veta, men arbetsförmedlingen kan ta sig, hårt. 
Nu blev det ett långt inlägg och jag borde ha somnat för typ en timme sen, om inte mer, klockan ringer 04:35, såååå night fussers!

RSS 2.0