- aj min boobs!

Hatar, hatar när man tar av sig bhn innan man ska sova, det gör så jävla ont. Känns som dom väger 300 ton/st. Fi fasiken för stora bröst! Jo, jag vet jag kan ju sova med bh, men still jag måste ju nångång ta av den. Sen tycker jag det kan va skönt att sova utan nångång ibland, skulle va najs och typ ha en topp typ som sportbh fast mer sov-vänlig liksom. Det går över men det gör så himla ont när det händer. Haha plötsligt händer det ;) Jag ska nog fasiken försöka sova nu, jobbade idag och ska jobba på freeedag, super najs! Är trött och lite flummig(flummig är ett sånt fult ord) anyhoo nattinatti!


- viol

Jag älskar söta, fina och snygga förpackningar, kan typ köpa något mycket för att just lådan/förpackning är fräsig! Hittade viol tabeller för nån dag sen när mamma och jag var i Linköping. Tyckte egentligen dom var för dyra, men jag kunde inte låta bli när asken var så fin! Oho kolla så fin :D
Samma ask, bara pappret över som är avskalat på den högra bilden. Super fin!


- på nytt

Lagt i en ny färg i barret, en ljus blond. Så nu har jag nästan samma färg på hela håret och den passa ganska bra med min färg som jag hade innan så, win på det! Var ju inne på att bli blond blond igen, men det känns lite fjortis? Så nu är det ljusbrunt skulle jag säga. Nu ska jag kolla klart på halv åtta hos mig, ting!


- som du kom

Orkar inte, vill bara ligga kvar här i sängen och nästan aldrig mer gå ut. Inte ens en räddare-i-nöden skulle duga nu. Jag vill vara svår, jobbig och ensam. Ställ mig inte inför frågor jag inte vill svara på. Jag hatar, hatar, hatar känslan just nu. Varför ska jag? Gör själv liksom. Jag vill faktiskt inte. Jag vill vara ifred, från dig.


- på en padda

testar brors padda, spännande, är faktiskt inte avis. men kul att testa lite. skulle va fint och ha en ny dator dock. well nu har jag testat lite så nu ska jag hjälpa till med maten. over and out!

- eller?

Känslan när man är mosad i benen men tvingas stå en hel dag i kassan så benen blir mer mos, sen när man vet att man ska få komma hem. Friheeeet!
Ligger just nu i sängen och myser det är också en jävla känsla, min säng rockar! Stört skön!
Marilyn och jag myser lite och kollar på true blood, inga fel! Ska fortsätta kolla sen sussa! Natti natti


- fredag

Fredag, jobbar till 18, sen ska jag hem och sova! Ja, jag ska fan sova, men bara en stund. Sen får man se hur det blir med det, blir väl säkert typ 2-3 timmar. Har inget att se fram emot idag, förutom ledig helg då! Så känner att idag ska jag bara ta det tok-lugnt, när jag kommer hem det vill säga. Halva-reapriset(förutom barn) idag också på Lindex, så kommer väl beta igenom en del klädberg plus att det kommer förhoppningsvis rätt så många och handlar! Well nu ska jag avtunna här och gå ner och se om man kan hitta något fint på rean! Tjingeling!


- over the rainbow

Sliten, trött och nyduschad har jag krupit ner i sängen, känner mig inte helt taggad på en ny vecka med jobb, men vet att det kommer kännas otroligt bra när man väl är där. Är så, så, så himla kul att jag har fått jobba och jag trivs! Synd att man aldrig har chans att bli mer än tim-anställd dock, men det funkar tills man hittar ett fast jobb, vilket jag hoppas att jag gör snart, men men bara fortsätta kämpa!
Anyhoooo ögon svider, så tar väl det som ett tecken att jag borde sova, så natti natti all the people out there!


- jag är sämst

Alltså idag är jag så trött så det svider i ögonen MEN jag får skylla mig själv, började 12:00 idag vilket gör att jag kan gå upp kl 10:00 utan problem. Och på kvällen älskar jag att ha tid för mig själv, helt ensam kolla på en film eller några avsnitt av en serie, vilket jag gjorde igår, så himla dum, man tänker nej men bara ett avsnitt till det är ju så spännande så ett spelar ju igen roll? Men ett blir till två, tre osv. Tror jag tvingade mig själv att stänga av runt kl 03:00 inatt, fy på mig! Förhoppningsvis somnar jag bättre ikväll dock eftersom jag är så trött nu. Haha sen är det bara att hoppas på att det inte kommer för jobbiga kunder då kommer det säkert gå utför, nej, men det är klart att man blir mindre tålig. Well ska äta klart min mat sen dra ner igen. Over and out!


- good work

YEY Andrea är på Lindex idag, vilket betyder att jag inte behöver stå i kassan 10-18, nu behöver jag bara stå 14-18 såååå skönt att få lite "paus" från kassan då jag alltid får stå där annars, då jag är van vid det här laget är det ingen big deal dagen flyter på, men nu när jag får vara ute i butiken går tre timmar bara POFF! Variation förnöjer you know! Samtidigt som jag blir lite mer osäker då jag inte är så van att vara i butiken är det otroligt kul! Visst vet inte vart alla grejer är precis men lite hum har man ju sen är det bara att göra det bästa av det hela. Kul! Och varorna gick super snabbt att plocka upp! Jag brukar stå ensam och packa upp typ, då brukar det blir klart vid kl 3-6 nån gång beroende på hur många lådor det kommer, idag var det ca 11(ganska mycket) och vi blev klara med allt till kl 12, duktiga! Frågan är ju bara vad jag ska göra ny i kassan då jag inte har kläder att packa upp, får hoppas att det ät så pass många som handlar så jag får stå vid kassan hela dagen ;) well nu ska jag dra ner igen tjingeling!


- helgen

Helgen har gått sjukt fort! Iofs har jag ju bara haft helg sen kl 14 i lördags. Då började jag, Sebbe, kirre och Patrik med att åka till Örebro alla hade grejer att handla, blev en snabbis för att sedan dra hem och gå ut med hundarna sen tog Sebbe och jag det lugnt bara, kollade film och halvsov lite. Sebbe ville bestämt va vaken till 00:00 då han fyller idag, så han ville öppna sitt paket från mig. Han öppnade det(presentkort på 1000:- på tatuering) sen somna vi. Idag har vi firat honom med hans familj+släkt. Kom hem för en stund sen nu har jag bara myst med familjen men ska gå och sova nu och ladda om för en ny vecka full av jobb! Go go go! Natti natti!


- bonaqua

Har lunch, eftersom det är fredag, så köpte jag en kycklingwrap från God smak till mig själv, lite fredags mys ska man ju ha! Den är super god, sen kör vi lite bonaqua päron till det, anom. Är så trött idag, helt slö! Har tappat så mycket på golvet idag så jag har tappat räkningen, saker bara åker i mellan fingrarna :( Men bara fyra timmar kvar på den här dagen och tre timmar imorgon sen är det heeeeelg, YEY! Well nu är det nog med random babbel nu ska jag prova två blusar, ska köpa den ena av dem var det tänk, får se vilken som blir bäst! Tjingeling!


- i like big buts!

Haha alltså älskar Austin Scarlett från projekt runway! Han är så gay! Skulle ÄLSKA att ha en klänning som han har gjort, kommer ihåg ett avsnitt när han gjorde en klänning i ljuslila, ljusblå och lite mörkare blå, gud typ drömmen! Alltså den var så himla, himla, himla fin! Ska jag gifta mig någon gång ska jag fasiken försöka få tag i en klänning av honom, om jag så ska behöva börja spara pengar nu ;) Haha ja, den killen kan göra klänningar minsann! Well nu ska jag försöka sova ska upp kl åtta imorgon för att jobba, sen är det bara lördag kvar sen får jag helg! Natti natti! Åhå hittade en bild på Google på klänningen jag menade, alltså kolla på den, såååå fin!


- just det!

Lägg märke till mina folie naglar på bilden innan, super dåliga var just dom här :< snygga men sitter inte fast alls typ, hade randiga sist dom satt en vecka ca iaf, dessa satt jag på imorse och redan en som trillat :<


- slow

Fifean, lagom mycket folk på Lindex idag, sådär så man hinner packa upp utan att stressa sönder OCH ta hand om alla kunder på ett proffsigt sätt. Super skönt! Har hur som lunch nu, dricker lite vatten, maten är redan slut. Längtar inte ner just nu, är trött idag, så där trött som man kan va en regnig dag då man bara vill kolla film och mysa i sängen. Men är ensam hemma när jag kommer hem så får väl passa på då! Någon mer än jag som stör sig på att radbyte inte funkar i appen? Hur kul är det att läsa en text som är helt ihop mofflad? Nej, vet ni vad! Well nu ska jag runda av här, dricka upp mitt vatten för att sedan gå ner igen, tjingeling!


RSS 2.0