- dagens

"hur långt man än har kommit, så är det alltid längre kvar"


- tröttis

Är så trött, trött, trött! Vill sova meeer men måste gå och kissa sen senare ska jag på en date med Mr.J vid två, ser fram emot det:D haha åh vad kissenödig jag är, måste kissa!


- åh Tintin

Dricker en kaffe och kollar på gamla Tintin, ni vet dom avsnitten man såg när man va liten, apbra ju!

Haha den dramatiska musiken i slutet är ju sjukt bra! Minnen, minnen!
Nu börjar ett nytt avsnitt, så ska kolla lite mer och dricka upp kaffet:)
Hoppas alla får en fin dag!


- haha nehe

Nej minsann kaniner kan då inte fisa:< så det var inte kaninen, vad fasiken äre som luktar då :< jag som trodde jag hade löst fis-fallet :<


- vare du som fes eller?

Sitter i tv-rummet och chillar med en trocadero och känner helt plötsligt att det luktar fis som fan! Sen så tänkte jag, wtf jag har ju inte fisit? MEN domdomdomt! Kaninen ligger och ser jävligt nöjd ut i sin fåtölj så antagligen var det hon, ganska konstigt att en kanin skulle fisa(antagligen äre helt naturligt liksom men hon som är så söt borde ju inte kunna fisa);) och sen att den till på köpet luktar död åsna gör det ju inte bättre, Jesus, min kanin är fisarn!


- jag borde sova

Men i stället bloggar jag lite, tänkte visa en bild på mina nya byxor, har inte bestämt om jag hatar dom eller om jag tycker dom är okej, kanske är lite hat-kärlek över det hela. Anyhooooo dom blev mina tillsammans med en svart tunn sidenaktig kavaj, fick båda för typ 170:- så det är helt okej liksom.
Well nu när jag har skrivit den här extremt viktiga texten ska jag lägga in en bild på byxorna sen sova, så natti natti!


- när jag höll på att drunkna, tänkte jag på dig


- mååååste

Alltså röklukt kan va den äckligaste lukten evah! Kunder som kommer och luktar som en rökbomb är inte coolt alls faktiskt.


- tja tja!

Har precis ätit upp en matlåda(nej inte själv lådan) full med nästan bara ärtor, nu är jag helt ärtig i halsen. Hoppas att jag kan bota det med vatten!

Omg var inne en kvinna förut med två stora påsar med kläder som hon ville köpa tillbaka för att köpa igen med erbjudandet som är just nu(ta 2 betala för 1 på rean)jag ville kasta saker på henne då! Alltså jag fattar ju att hon ville göra det, alltså köpa om, men galet jobbigt för mig haha! Är lite orolig att jag missat någon av varorna, galet svårt att hålla koll på alla varor fram och tillbaka så där när det blir två berg med kläder. Åhhhochhåå!
Well nu ska jag dricka vatten och hoppas ärtsörjan i halsen försvinner!
Tjingtjong!


- åhå!

Sitter och skriver på nya iPhonen, härligt att ha en egen mobil igen!
Och det har gått jätte bra att jobba, lite kämpigt att stå i kassan hela dagarna, vilket jag troligtvis kommer få göra hela veckan men när dagen är slut känns det ändå jäkligt bra! Så himla kul att man får jobba lite :)

Mitt hår börjar bli ganska ljust också, tycker det funkar ganska bra nu faktiskt! Men vill bli liiiite ljusare till typ mörk blond/rågblond, men får se hur den planen går, DOMDOMDOMT!


- work work

Happy girl!
Ska jobba heeeela veckan! Är så himla glad!
12-18 mån-tis-fre och 9:50-18 ons-tors,hur fint?! GALET FINT!




- komsi komsi


Nästa vecka kommer den,fient!


- Vännen


inte igår nånstans alltså! Fina,fina,fina vännen!


- and it´s all over now,baby blue




Saken är den att jag inte får bryr mig, saken är den att jag bryr mig.
Fuck.


- natt-hunger

What up with that liksom? Jag är så sugen på mackor med sylt och jordnötssmör, jag tror inte ens jag gillar det egentligen, åt det typ en gång i 4:an det smakade skit!

Men nu såg jag i en film när dom käkade och kände att shit jag är värd en sån macka! Nej, så kul ska vi inte ha det.
Får dricka upp mitt stooooora glas med vatten i stället.

på tal om hunger, jag ska vara helt ensam under påsken,kul? Njaaa....bror kör på folk, mamma och pappa är ute med husvagnen och Sebbe lanar? Och jag är ensam helt ensam. Jag hatar att va ensam, har inget tvång av att umgås med någon men att veta att någon är hemma i huset är ju värt bara det. Jag tycker det är ganska jobbigt överlag att vara ensam men att behöva vara ensam på påsk känns ännu jobbigare på något sätt.
För jag vet att folk firar.

Skulle med till elmia var det tänk, men får se om jag får plats i bilen *håller alla tummar jag har*.Känner att då har det gått långt, jag till elmia liksom.
Visst jag får säkert va med i husvagnen, men hur kul är det när pärona har dragit dit sina vänner för att ha trevligt? Jag vet att dom skulle va hur snälla som helst MEN jag skulle känna mig ivägen.
Så fråga bror om jag fick följa med till elmia kändes ganska självklart då liksom.
Jag vill bara inte va ensam på fucking påsk...

Gud nu måste jag verkligen sova, ska ta min första tripp till marieberg med bilen imorgon(har näver kört där, inte ens övningskört)ihhh nervöst! men det går nog bra, bara att hålla tummarna för att mina medresenärer överlever! sååååå
natti natti!

- beskyddaren

Jag ville vara spirituell en gnistrande personlighet, men det kräver att man har gener & anlag och det har inte jag
& det tar 100-tals år att dölja felen jag är ljusår ifrån vanställd & skelögd & det svider som klor som nya munsår
Ett tredje klass får, när alla lyssnar på dig, kan du beskydda mig?











han är inte dum den där,Jocke Berg.

- hårt mot hårt mot ensamheten

jag känner mig så ensam.punkt.man kan vara i ett rum fullt av folk och känna sig ensam.


RSS 2.0