- Världens lyckligaste tjej...i alla fall en stund!

WWWWOOOHHHHOOOOO! jag har flamingodrapriet i mina ägor! Hur bra?! Jävligt bra!!!!
Skulle till örebro idag med mamma så kollade upp det hela, och då hängde det ett öppe, så jag i stortsätt sprang dit för att kolla, dock fanns det inga i hyllan och jag trodde jag skulle börja gråta lite. Men då fick jag köpa den som hängde öppe i butiken!

Fick dock betala fullpris för den, vilket jag tyckte var lite halvsegt, borde väl vara liiite rabatt för att det hängt öppe,liiite iaf, plus att det var lite smutsigt, får hoppas det går att tvätta bort!
Men hur som,jävligt glad är jag!

Fick även två smörknivar av mamma, en ljusrosa och en rosa, så det la jag bland mina andra flytta hemifrån grejer.

Nu är den bara en flytt som fattas! ;)


- Flamingo

Alltså finns ett mega-super-awesome duschdraperi på lagerhaus men flamingos på. Tror dock det är slutsålt? Hoppas verkligen inte det, måste kolla upp det hela, om det finns ska jag ha ett sånt. Det är göööörsnyggt! 
Fanns inte med på hemsidan iaf :(
(random bild på draperiet från google

Eller om någon lyckas få tag på ett och känner sig manad att sälja det till mig, är det ju helt okej ;)

Nu tänkte jag stänga på en film sen försöka somna lite tidigare än kl:4 för imorgon ska det fikas men Jullan, tror det kommer bli kanoners!
TJINGELING!


- It´s like fire!

 Fixade naglarna igen för ett tag sen. Den här gången gick det mycket lättare!

- Kräftor


Jag är så jävla sugen på kräftor! Hur många som helst som har haft kräftskiva i helgen, man blir ju lagom sugen. Skulle vara så himla mysigt med vänner,kräftor och en eller två cider/vin!
Hur bra låter det inte liksom?


- Okej, en till


Ganska ful tröja egentligen,MEN,jag fick den när jag var typ 2 år? Av min dagmamma och tröjan var så stor så jag kunde ha den som en klänning!
Och jag kommer ihåg hur fin jag tyckte den var! Jag var i stortsätt besatt av katter och blommor så den passade ju superbra! Sen har åren gått,tröjan blev så klart för liten men trycket och själva tröjan är i skapligt bra form, så jag fixade en "frans-tröja" av den för jag ville absolut inte slänga den för det ligger så många finna minnen i den. Men den funkar ju med jeans shorts med hög midja eller jeans med hög midja.

- Tröstshopping



Klänning-Gina,199:-

Tunika/skjorta-Club L,199:-(ser lite skumt ut,men den är superfin på)

Köpt för ett tag sen,men inte visad här,så slänger upp den när jag är igång, Typ spets/frans poncho aktig-Gina,199:-

Liten brun läderväska också köpt för ett tag sen, det här är helt klart en favorit, helt perfekt storlek och sen älskar jag fransarna! Plus på det hela så var den ett riktigt kap! Hade kostat över 500 jag betalade 110:-, den är från nån affär i linköping, I LOVE IT!

Har även köpt en poncho från gina(den som är med på TV-reklamen just nu)köpte den svarta(ovanligt) tror den kosta 149? om jag inte minns fel.

Tröstshopping är min grej, tror jag fasiken.
Nu ska jag söka jobb.
TJINGELING!


- Lite lycka.

Jag kan inte ångra mig för valet jag gjorde,än.
Just nu känns allt rätt.

<3


- 21:59

Jag önskar det var så mycket lättare än så här.
Det känns som jag trampar i gamla sår, att jag inte kommer någonstnas, igen. För rädd för att gå vidare för jag inte vet vad som väntar fast jag ändå egetligen gör det,tror jag.
Rädd för att jag ska ångra mig att jag ska välja fel väg vilket det nu än blir.




-


The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling
We could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside of your hand
And you played it to the beat.


- Världens sötaste skåp-kanin!



Haha,man får inte vara dum! Hon har fått knäckebröd därifrån innan några gånger, så idag när mamma öppnade skåpet hoppade hon in, satt kvar en stund och hoppade sen ut igen!
(knäckebrödet var flyttat så hon hittade det inte,kanske var därför hon drog;) )
Sötis!


- Have2Have

Om någon trogen läsare minns, så skrev jag för ganska längesen att jag hade kärat ner mig i ett par skor från have2have.se som jag hade tänk införskaffa DOCK hann dom ta slut innan pengar infann sig sen har dom varit slut på deras sida tills nu.
Och nu är dom på rean till på köpet! Så fick lägga ut 199:- för dessa som jag har velat haft huuuur länge som helst, så nu väntar jag bara på lite party så man kan inviga dom!

 

Verkligen totalälskar färgen! Superblå! Dock ligger klacken på 15 cm så dessa får jag nog köpa party inlägg till men det är det ju värt!

Nu ska jag sussa
TJINGELING 


- And if I scream, could anybody hear me?


Kiss away the pain and leave me lonely
I'll never know if love's a lie
Ooh - being crazy in paradise is easy
Do you see the prisoners in my eyes
Where is the love to shelter me
Give me love, love, love, come set me free


-


För vi har varit vilda på skogröjet.

- Extrafuckingawesome

Har haft en vääldigt fin dag i örebro med S, tanken var att köpa mer batteri,så det gjorde vi och käkade på donken.
Men sen även inhandlade jag lite små saker som jag har behövt ett tag men det har inte varit livsviktigt liksom, så nu äntligen tog jag tag i det!
Så köpte typ toffsar, sånna där små hårspännen som helatiden försvinner, strumpor, långt linne, trosor OCH copter-skydd(livs garanti) till iphonen. Eftersom jag lyckats "tappa" två stycken skydd, så tänkte jag att den här gången då jäklar ska det sitta kvar och om det inte gör det så har jag ju garantin!
Sen köpte jag en ganska onödig sak MEN jag ångrar mig inte en sekund, köpte världens filt på chili, den är bäst på alla sätt och vis! Supermjuk, superfin och supergosig!

Anyhoo, imorgon då jävlar bär det av! Då äre dags för skogsröjet! WOOHOOO! TAGGELITAGG!
Vill sitta i en bra stol med en cider i handen medans vi taggar till någon skön låt! Hur bra?
Det kommer jag ju lätt göra imorgon vid den här tiden ska jag säga er!

Nu ska jag prata med S,sen sussa!
Tjingeling!

- Ah just de!

För er som undrar, gick färgningen av håret bra! Har kollat nu när det är torrt och såg inget ställe där det var missat,har till och med lyckats färga i stortsätt hela halsen, så på den fronten är det godkänt och vältäckt!
Dock blev det(som vanligt) brun-flammigt på ena sidan, den sidan som alltid lyckas bli brun-flammig.
Vet inte varför det blir så? Kan det vara för det är sånt "hej-det-ska-inte-se-ut-som-en-färghjälm" teknologi på själva färgen?

Jag vill ju att det ska vara helsvart för i fasiken!

- Lite nödvändigt.


Fick min lön från summerpartyt idag, så nu passade jag på att köpa hårvårds-kit till löspälsen, vilket verkligen behövdes, så nu hoppas jag på att dessa är kanoners och att löspälsen kan få lite mer liv och lust!
 Passade på att slänga med fyra stycken vita clip-on slingor, tänkte att det kan ju va kul med lite färg? På tal om vita slingor. Nej, men lite mer liv blire ju allt! Sen kan jag ju matcha med Blackie när vi kollar W.A.S.P.
Kan bli bra!


- For the very first time

Sitter med färg i skallen,svart, som jag förövrigt har placerat dit helt själv. Och förövrigt är det första gången jag färgar hela mitt hår helt själv.
Om fem minuter ska färgen ur, sen är det bara att vänta tills det torkar, sen vet jag om jag kan lägga ner det där med att färga håret på sig själv.

Det knepigaste med svart färg är att det i stort sätt ALLTID lyckas bli mörkbrunt/flammigt/prickit, så har jag lyckas undvika de flesta av dom dilemmana är jag nöjd. Ja, gärna hela håret får ju vara färgat också, då skulle jag bli lite mer nöjd ändå!

Från det ena till det andra, kollade vädret som skulle vara under slutet av veckan i Rejmyre, och det skulle faktiskt inte regna så mycket,bara lite på lördagen så jag hoppas fan dom håller vad dom lovar nu! Visst, kanske inte blir Las Palmas värme MEN i stortsätt bara det inte regnar är jag nöjd. WOHO TAGGAD TJEJ!

Så nu får vi se om det blir Rejmyre på torsdag i alla fall!

Nu ska jag skölja ur färgen,TJINGELING AMIGOS!


- 21


S,älskar när jag tar kort på honom som ni ser.
MEN
Grattis älskipälski!


- Aerosmith

Ligger i sängen och lyssnar på aerosmith, dom är för jäkla bra alltså! Hur som idag har det varit hur fint och varmt som helst, vilket var uppskattat av både mig och kaninen ;D Vi låg och chillade en stund i solen på trappan, hon är för rolig när hon ska vara med vad man än gör.

Hur som, börjar bli dags att firra skivor till skogsröjet, MEN VA FAN SKA MAN LÄGGA PÅ? Jag har ju några typiska "jag-blir-fett-pepp" låtar med dom är mer fjortisfylla än skogsröjet liksom. Skull behöva några rock låtar som är fett pepp och bra fest låtar.
Men har ju en heeel del musik så borde väl hitta något, men det är klart att man vill att alla ska få med någon låt som just dom blir peppade av, jag vill ju att alla ska känna festivalglädjen i alla fall i vårat camp!

Sen funderar jag lite på hur länge som skruttans batterierna håller? Bror trodde det inte skulle vara någon fara pappa var mer skeptiskt och sa att han trodde dom skulle hålla i typ en halvtimma, det hoppas jag verkligen inte! Har köpt betterier så man kan göra fyra byten, ca två per dag hade jag tänkt, får se hur länge det räcker nu då, hoppas på att det räcker perfekt!

Ja,jag är taggad!
Emma, om du läser det här, jag är taggad så kom ihåg att ta med den stoora ransonen alkohol ;D

Haha well well nu ska jag kika vidare efter bra låtar och batteritid!
 
Peace

RSS 2.0