- Studentklänning+vilka skor?

Okej, tänkte lägga upp en bild på min studentklänning tänkte inte göra det egentligen,men behöver smakråd, så ALLA som kollar får gärna lämna en kommentar om vilka skor som ni tycker skulle passa bäst, säkert ingen som kommer rösta för det brukar aldrig funka,men det skulle göra mig mycket glad om ni röstade det tar ju inte så lång stund!
Klänningen på bilden är redan bestämt för längesen att jag ska ha, den är inhandlad och klar, men sen är det dilemmat med skorna, dom röda har jag redan hemma(slipper lägga ut mer pengar) och dom är relativt lätta att gå i och det är snyggt med lite klack, dock kommer det blir grymt jobbigt efter ett tag troligtvis. Och ballerinorna har jag inte så dom måste inhandlas isf, men dom är söta och passar "sailor temat" OCH dom är platta alltså ingen risk för onda fötter om jag inte får andra skoskav av dom då vill säga, det som är minus är dom är rätt så dyra och det är fel blå nyans om man jämnför med klänningen, men det kanske kan funka i alla fall? Så snälla kommentera en liten rad vilka skor ni tycker skulle passa bäst!
Ha det finaste! Fred!

- Rösta?

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=AyiGwdjLFK7klk5eYO0CByJDqujcvbUtN3x0

Rösta på min bikini, för att den är frän,rosa och leopardig,kan inte bli mycket bättre ;)
Min bikini finns längre ner på sidan så ni måste scrolla ner lite,men sen är det bara att rösta!

- Sista påsklovet & allt går för fort

Är inne på mitt sista påsklov nu, känns lite freaky med tanke på att jag har haft påskolov så länge sen ska det bara ta slut. Men så är det väl med mesta som rör skolan just nu, allt är inne på slutspruten och allt går alldeles för fort och jag hinner inte med jag behöver mer tid och ork. Ska försöka hinna allt jag behöver hinna på påsklovet, kommer troligtvis inte bli så,  men jag måste,måste,måste. Bara för jag är lat väntar ju inte skolan. Dilemma.
Känns så konstigt att skolan ska ta slut, att man ska bli arbetslös och så, jag menar skolan vet jag, jag vet hur det funkar jag är van med skolan.
Känns så sjukt att man ska behövas gå igenom skolan i alla år och stå ut med att bli betygsatt på allt man gör, duger man eller inte? Till att sen bli arbetslös? Och alla klasshomisar vad tomt det kommer bli på dagarna. Nej,usch jag hoppas verkligen jag får ett jobb, så man har något att göra annars kanske det finns en chans att jag inte överlever denna hålan.

Var tänkt att jag skulle plugga idag men så blev det inte heller har kollat filmer på voddler hela dagen och insett att texas chainsaw massacre 2 är riktigt sopig, eller i alla fall huvudrollen, tjejen, seriöst vart hittade de henne? Har nog aldrig varit med om mer fejkat skådespeleri. gash jag blir så upprörd att jag måste kolla på en film till om jag inte somnar det vill säga.



Ha det finaste,fred!

- Laxå

Okej helgen alltså, fredag blev film och film och lite mer film,men det var helt okej och jag klagar inte alls.
Lördag, vänta på att pärona skulle komma hem från tyskland, pappa hade köpt en överraskning till mig som bestod av 70 cm långa sugerör! Helt sjukt kul,jag älskar sugerör!
Efter det blev det att dra vidare till laxå och Ulf, där Kirre väntade vi softade där ett tag,sen drog vi vidare till Jimmie som var redigt bakis så vi väckte han kl 6 på kvällen?
Medans vi väntade på att Jimmie skulle duscha klart åkte våran skjuts, vilket inte var helt bra eftersom det är 8km? från Jimmie in till laxå. Vi övervägde både cykla och gå men tillslut fick vi ringa Jimmies mamma och hon kom och körde in oss, sen blev det fest hos någon som bodde i samma trappuppgång som Ulf, helt okej drog hem till Kirre runt halvtre då blev det natt-macka och sömn.
Vaknade runt tio dagen efter sen, då jobbade vi på att komma upp ur sängen och ta på sig kläder vilket kändes som världens jobbigaste sak just då, sen blev det bara tv-zappande, så över lag helt okej helg!
f.v Lampan, Någon?, Jimmie
Här står dom och sjunger/skriker till ultimatule, det är riktiga män det. Vi som kollade på hade jävligt kul en stund i alla fall.

Btw,vilket väger mest 1kg bomull eller 1kg bly?
Over and out!

- Det är dags att vakna,upp till kamp och slå tillbaka,räck upp en hand!

Jag har en vän,eller va fan man kan inte kalla det för vän.
Hur som helst har kännt henne sen 4:an-5:an? Och har aldrig gillat henne och hon har nog aldrig gillat mig heller,vi passar inte ihop helt enkelt.
Saken är den att jag respekterar väl henne ändå och saken är den att hon verkar så himla trevlig och förlåtande när man pratar med henne och hon smörar LÖST! Sen när man vänder ryggen till så kan man bli kallad allt möjligt och bli smutskastad som fan!

Jag fick reda på från en annan nära vän vad du hade sagt om mig,snälla nån, det är pinsamt att du kan gå och störa dig på mig utan att vi setts eller pratat? Och tycka så illa om mig att du ber mina vänner att inte vara med mig? Kom igen? Vad är det som stör dig så mycket? Säg sakerna till mig istället och väx upp, det är inte som jag kommer försvinna bara för att inte du tycker om mig, sluta att umgås i samma krets då om det är så himla jobbigt, för jag respekterar dig och behöver inte vara din vän men jag tänker inte vara din fiende heller.
Du behöver inte vara min vän heller men respektera mig och sluta snacka skit bakom min rygg.

ja,det var skönt att skriva av sig.

Pärona åkte precis till tyskland, så bror och jag är ensamma hemma, han skulle åka och kolla på en ny 740 eftersom hans balkar är kassa, men sen hade ägaren inga papper och var på väg utomland just nu, så det blev inget med det, så blir lugnt idag, imorgon får vi se, då ska jag till laxå av alla ställen och träffa Kirre, så då blir det väl kedjerökning och massa snack om allt och inget.
Skulle vara fint med utgång idag, antar att alla ska ut förutom jag, nej jag är inte bitter.

Vann mer löshår på tradera,så antingen blir det långt knallrött hår till studenten eller så kör jag på blondt, är så jävla sugen på rött MEN det blir så grymt mycket mer jobb,står ialla fall mellan pillarbox red och poppy red, har redan haft pillarbox red och den är riktigt fin men poppy red är lite mörkare och det känns bättre för pillarbox blir så himla fort rosa, så jag vet inte hur jag ska göra, hur som helst skulle både blondt och rött passa till klänningarna så det gör inte så mycket. I-landsproblem I tell you.

Nu ska jag laga mat och fredags mysa
Ha det fint!


- Luke I am your father

I måndags (22mars) var LIAYF på jb och så tog jag kort på dom i studion med lite hjälp från Sassa&Johnny, så här kommer några av bilderna,grund redigerade.
(bilderna är så klart klick-bara)

Ja, nu återstår bara resten, var ca 90 foton från början men sen har jag fått tagit bort en hel del, då det var många som blundade.
So hard work work, dock har jag typ fått feber? så har ju tid att fixa bilderna i alla fall.
Aja nu ska jag sussa, fy fasiken vad skööönnnnttttt!
So long suckers!



- sweet

Min kanin är söt & tycker om piggelin.

- Kat von D style

Hittade ett as soft klipp på tuben, där Kat von D visar hur hon oftast fixar sina tröjor, hon har ju alltid så där sköna glam/rock/sleaze toppar, då tänkte jag det är ju perfekt till projektarbetet!
Så jag letade fram en gammal tröja med jätte konstig form, den var typ kort och super bred så skulle inte använda den annars.
Så det du behöver är en sax och valfri t-shirt. Jag tycker det blir lite för svårt att förklara så jag slänger upp länken till videon från youtube och självklart mobilbilder på mitt resultat av tröjan!
Länken; http://www.youtube.com/watch?v=DtEoqwS5urc
(Bilderna är klickbara)
Så där var mina bilder, gick otroligt fort att fixa och jag diggar resultatet stenhårt! Har dock ingen före-bild, men jag lovar att den hade otroligt konstig passform
Så hoppas ni också får nytta av detta super enkla fixet!
Over and out!



- Klump i magen

Säger precis som Moa, kan inte förstå hur jag ska hinna allt innan studenten och jag har inte orken och klumen i magen är där, för även om jag lyckas bli klar vill jag ju att allt arbete ska vara bra också. Är nog mest orolig för projket arbetet, vilket vi har haft en hel del strul med och började på ett nytt arbete för mindre än en månad sen.
Usch! Ge mig kraft,kraft,kraft! A,just det mediaprojektet L, känns ju inte helt kul heller då jag precis som förra gången, inte vet vad jag vill göra.

Nu måste jag plugga på bibeln också, eller ja Markus evangeliet, som vi som inte har gjort analysen ska ha prov på imorgon. Det är grymt biffigt, men tror det blir rätt för mig i alla fall, skulle nog inte ha skrivit någon bra analys nämligen. Dock jävligt skönt att vara ledig idag så då kan jag plugga hela dagen utan att känna mig stressad.



Har förövrigt haft sjukaste drömmarna om skolan, så jag får inte ens vara ifred från skolan när jag sover! Drömmde här om dagen, att alla bodde på skolan och att det fanns en jätte stor garderob med allas kläder och trappan som gick dit kunde man bara gå uppför sen när man skulle ner igen var det ett stort glapp i trappan så man fick hoppa dit där trappan började igen och hoppas på att man träffade trappan och inte trillade ner. Sen hade lärarna en jätte stor stol i mitten istället för bänk-grejjen som finns där nu och den här stora stolen satt på en vridbar axel som var ovanför i luften så läraren kunde snurra runt i klassrummet över våra bänkar och se så vi jobbade hela tiden, sen om man behövde hjälp var det en gripklo på stolen som höll i eleven så den fick hänga där samtidigt som man fick hjälp, helt galen dröm.


Nej,nu blir det frukost för en gångs skull! Storslaget!
Ha det finaste! Peace!

- The ugly truth

Idag var som vilken söndag som helst,och gick lite halv hjärtat till kategorin familje-mys, om man nu kan kalla det för familje mys då vi är osams största delen av tiden, nej, jag är inte bitter.
Hur som helst, kollade på The ugly truth, var väl lite halv skeptiskt först, men den var riktigt bra! Helt sjukt pinsam största delen av tiden, men det var ändå så att det inte blev för pinsamt, och den hade sina stunder då den var riktigt söt och så där extra tjejig, hur kanon som helst och jag skrattade hur mycket som helst, fler sådana filmer vill jag se!


Imorgon ska jag bege mig till banken och fixa med mina konton och då även troligtvis fixa pengar till att köpa en biljett till peace and love, okej jag borde inte göra det egentligen, men jag är ung och dum och sen ska wolfmother dit som sagt var och det vill jag inte missa, sen är festival alltid festival och festival är alltid ett sant nöje att bege sig till! Jag funderade lite på vilka andra som ska dit iår? Tror det flesta som jag åkt med tidigare ska till Putte i parken nämligen.
Hur som helst nu ska jag göra mig iordning för sängen, och tagga för foto B imorgon mitt i alla skol-trötthet.

Peace!

- Ålder besatthet

Måste skriva då jag blir lite halv upprörd över all besatthet av ålder! Såg nyss på facebook att det var en tjej som var helt galen och tokigt upprörd över att en kille som var 10 år äldre hade skrivit till henne,okej, förstår väl lite eftersom han bara hade skrivit för att ragga,men han tyckte väl att hon såg bra ut.
Jag menar jag själv har varit med en kille som var 10 år äldre och det var inga problem med det, han var hur trevlig som helst och vi hade as kul, och inte fasiken brydde jag mig om att han var 10 år äldre och jag var 10 år yngre än han, för vi hade trevligt tillsammans, men för vissa är åldern allt, okej, finns väl vissa gränser om t.ex. det är en 40-åring som stöter på en 13-åring då tycker jag väl inte det är helt okej.
Men åldern är ju bara en siffra, jag känner t.ex. en 97:a som är minst lika mogen som mig och är hur trevlig som helst att umgås med, men även åt andra hållet jag kan tycka det är jätte trevligt att sitta och snacka med vuxna utan att känna mig hur barnslig och dum som helst.
Tycker det är synd att åldern ofta förstör så mycket.

Likaså känner jag en som är äldre än mig, men jag har aldrig märkt någon skillnad på oss, denna person skulle likagärna vara yngre än mig både till utseende och till sättet.

Jag träffade t.ex. en kille som var 25 och han tyckte det var jätte jobbigt att jag var så ung, och det var ändå "bara" sju år, visst, han hade flyttat hemmifrån när han var ung och det gör en hel del det håller jag med om absolut! Men jag har inte haft den chansen, jag har inte kunnat flytta hemmifrån och kan fortfarande inte, då jag inte har råd, men jag anser heller inte att jag är helt omogen, finns säkert dom som är mognare men finns också dom som är mindre mogna och vad fasiken ibland får man väl lov att släppa loss ;) Så det var ju synd att han inte kunde se mig som en trevlig person att vara med bara för att jag var för ung,enligt honom, att han inte kunde se bort från min ålder

Hur som helst tycker det är grymt tråkigt att man är så begränsad vad det gäller ålder, tänk så väntar THE ONE TRUE LOVE där ute men jag kan inte vara tillsammans med han för han har fel siffra och jag också.

Värt att tänka på kanske?

- Festivaler,åh älskade festivaler!

Jag skulle kunna börja gråta här och nu, då jag inser att mina pengar kommer räcka till mina student saker och inget mer,alltså inga festivaler i sommar?! Kan inte beskriva hur ont det gör BUHU! :'/
Någon snäll som vill köpa någon biljett till mig? Jag är inte så kräsen,PIP,P&L,Sweden rock,Metal town,sonisphere och avrika sen skulle jag vara nöjd.
Men p&l lockar mest tror jag,wolfmother ska dit och jag vill se dom så ini skruttan! Men guns'n'roses kommer till sweden rock och det lockar ju som fan också.
Om man ändå var ekonomiskt oberonde, gifta sig rik kanske? Någon som känner sig manad? Skämt åsido.

Nu ska jag städa ever min kanin som har rivit sönder en tidning i köket sen blir det laga mat för min del

Ha det finaste och glöm inte att njuta av solen!

- Första enkla fixet klart!

Ja, då har jag fixat mina 2 första plagg och började men något riktigt enkelt! Nämligen avklippta byxor=snygga,sköna jeans shorts! Tycker att alla borde testa om de har några snygga jeans hemma och fixa ett par shorts av dem, resultatet blir oftast as trevligt! Plus att det blir troligvis billigare än att köpa nya som redan är till klippta och du kan klippa dom i vilken längd du själv vill och då är ju jeansen redan ingådda och passar din kropp, hur bra som helt alltså!
Jag klippte sönder ett par baggy jeans, så shortens skulle bli lite lösa, vilket är as skönt om du har en mys dag och känner att du vill ha lite bekvämare, sen valde jag att bleka dom med vanligt klor för att få ännu en till effekt! Det jag gjorde var att jag tog en hink med ca 1 liter vatten och ganska mycket klor, kanske runt 6 dl då jeans oftast är lite mer svår blekta än andra matrial, sen tog jag gummisnoddar och knövlade ihop shortsen sen trädde på gummisnoddarna och la ner det i klor/vatten hinken och lät ligga över natten, sen på morgonen skölde jag ur dom och lät dom torka och volá du har ett par udda sköna jeans short!
Taget med mobilkamera så inte helt okej kvalité på bilden men den är relativt rättvis verkligheten :)

Sen tog jag ett par lee jeans med "smuts" detaljer, dom hade blivit lite för korta för mig så då fick dom bli jeans shorts, blev en lite längre modell på dom plus att jeans modellen är en snäv modell så dom sitter tajt, alltså lite mer uppklätt än baggy enligt min åsikt!


Peace!

- Tisdag, dagarnas dag, än så länge

Tisdag alltså, har samhälls lektion nu och sitter och analyserar artiklar om olika åsikter, går rätt bra faktiskt.
Blir lite halv galen, hur funkar vissa människor? FAN vad många sjuka människor det finns i världen, helt galet.
Och ibland funderar man ju på hur vissa andra funkar? Fan vad duma saker som man får höra i vårat klassrum ibland, är lite halv pinsamt.

Emmi är arg idag.

Slutar dock halv tolv och efter det ska jag hem till Sassabrassa innan det blir att gå till Emil och fylla i tattoon, om han nu inte glömt. Så det är ju fint i alla fall, tur är att man får någon boost av bra saker ibland.
Kanske skriver senare eller en annan dag när jag inte är lika puppig.

Ah just det! Våra student mössor har kommit så får se om jag kan hämta den senare, sjukt fint! Inte långt kvar nu fasiken, sen blir de flesta arbetslösa, det är ju något att sträva efter? Eller nej kanske inte.

Peace out!



- More ink!

På tisdag,på tisdag på tisdag!
Då är det dags att fylla i min nyaste tattoo, längtar! Hoppas bara inte att han säger att han vill ha betalt för det, då den redan var dåligt ifylld när den var helt ny, såg redan dagen efter att en av de gröna fläckarna inte var helt ifylld,tyckte jag såg det när den var helt ny och inplastad men trodde jag såg fel och att det var blod(jag blödde som vanlig som en galning) Så håller lite löst tummarna på att slippa betala mer, men det borde jag väl slippa om han vill vara seriös? Tänkte lägga in en liten bild på tattoon som ska fixas, för dom som inte vet hur den ser ut, den sitter förövrigt på vänster revben.
2:a tattoonNygjord på bilden, så den är lite bucklig och en aning blank.

Kolla på ett helt sjukt häftigt program om tårtor, dom är grymt duktiga! Var en snubbe som gjorde typ en brandsation med rök och grejer! Såg ut som det var gjort i ja,jag vet inte vad! Sjukt duktiga!
Nu ska jag gå och laga lite mat och sen plugga,plugga,plugga och sen plugga lite mer! Fattar inte hur jag ska hinna allt innan studenten.
Dock har jag ju fixat balklänning, skor till balen, student klänning, bara skor till studenten kvar och någon kofta till, sen måste jag fixa någon sjal-grejjs till balklänningen oxå. Åh ge mig ett extra jobb, det här håller inte?!

Måste reklama lite åt en väns band också! http://www.myspace.com/lukeiamyourfathermusic Dra en liten koll vettja,sjuk duktiga är dom!

Hare finaste! Fred!

RSS 2.0