- dum

Otroligt trött på min pojkvän. Men det är okej, man får bli det ibland. Ibland blir man osams thats it.
Och istället för att skriva deppiga texter och grejer som ingen förstår ändå, så skriver jag det rakt ut. Är så jävla arg just nu. Thats it! Over and out!


- 400 slag

tänkte bara meddela att jag tycker Kent-400 slag är fantastisk!! Läste att dom skulle ut och turnera, jag vill se dom, ska nog göra det om jag får pengar och någon att åka med, hoppas dom kommer till Örebro som första gången jag såg dom, det skulle ju va skit smidigt!

Har redan sett dom tre gånger men fyra skulle inte skada, dom är wunderbara live!


- tja tja bloggen

Glömde och skriva att jag gjorde mitt första jobbpass i lördags, hur skön känsla? Jävligt skön!

Imorgon(idag) är en stor och jävligt nervös dag av två, är hyper och kan inte sova, eller vill inte kanske? Om jag inte somnar kanske jag slipper imorgon eftersom jag inte lagt mig?;)
Kanske inte, tvångs-sova får bli nästa sak på att göra listan såååå
Natti natti!


- kassa

Har lunch nu men om tio min ska jag gå ner och stå i kassan, spännande! Det går mycket mycket bättre med kassan nu, så det är sjuuukt skönt!:)

Men det är tydligen någon rabatt som har gått ut till kunderna så kanske får testa sån idag, så det blir ju något nytt i så fall,får man se hur det går också:)

Det som är bra med att stå i kassan är att dagen går rätt fort(om det är mycket kunder)så jag står från 14-16, sen efter det lite rast seeen äre lite mer än timme tills jag slutar göööötttt så hoppas det rullar på:) nu ska jag göra klart och dra ner
Tjingeling! Ha en bra helg!


- bdlslrnrbdlej

vad fan skriver man i en blogg.egentligen.

jo, just nu skriver jag godnatt hoppas ni sover gott.
random.


- EHE

Har jag sagt att jag inte tycker om arbetsförmedlingen? Well, jag tycker inte om arbetsförmedlingen.

Jag vill ha ett jobb.


- stress gånger hundra

Jag är stressad, stressad, stressad. Snälla någon ge mig mer tid och mer armar och mer kraft! Gärna en hjärna som inte ser några hinder och klarar allt! Ni hör ju själv hur fint det låter.

Då kanske ni tänker så här; vad har hon att vara stressad över?
Ja, jag tycker själv att jag inte har "rätt" att vara stressad. Men grejen att vara arbetslös, alla frågor, har du något jobb, söker du jobb, varför har du inte jobb?
Jag ska söka jobb aktivt 8 timmar/5 dagar i veckan, men så praktiserar jag 8 timmar i veckan i fem dagar, och snart skriver jag upp och kör upp för körkortet, och så någonstans på mina tre timmar när jag kommer hem efter lindex innan jag lägger mig ska jag plugga till det och gärna hinna övningsköra och det är ju bra om jag hinner äta & göra matdosa till dagen efter och duscha på det hela.
Sen ska jag hinna med att hjälpa till hemma, "nej, har du bara eldat fyra dagar den här veckan?" och gärna hinna umgås med dom också.
Sen Sebbe vill jag ju gärna få med på ett hörn där. Sen alla andra nära och kära som jag vill träffa, men jag känner att jag inte har tid till något.

Känns som alla saker ligger inom mig och blir för mycket men man får inte visa något utåt för då är man svag OCH jag får inte va svag.
Det är typ som dom på lindex säger när jag ska klättra i stege för att sätta upp skyltar i taket(är OTROLIGT höjdrädd) "Ehh det spelar ingen roll att du är rädd, om du gör det tillräckligt ofta vänjer du dig"
Ehh jag vet inte mina damer och herrar, känns som det här har blivit klagblogg typ, men jag behöver få ut det liksom, kolla på det när det står skrivet känna på orden för att veta vad jag verkligen känner liksom.
Hahaha......emo......hehehe
Nu ska jag dricka goda drinkar och försöka infinna en känsla som inte är stress och ångest! GO GO GO!


RSS 2.0