- Chippo

Kom nyss hem har varit ute och gått med hunden som jag ska vara hundvakt åt, Chippo, han är verkligen super fin och super lugn! Hur kul som helst ska det bli. Så idag fick jag även nyckeln till lägenheten för på söndag smäller det.

Anyhooooowwwwww nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kall eftersom det är sådant dåligt väder, så tänkte köra disney filmer vilket känns självklart när det är sånt skrutt väder!

inlägget får förgyllas med en fin liten bild på Chippo(bilden är lånad det är Katta Stenefjord som tagit den)


Hare finaste!
Peace

- Inte för att klaga men...

...Kissie verkar vara en otroligt konstig människa,nej jag tänker inte smutskasta folk här, men kollade på hennes blogg förut,det var inte okej,men jag antar att det är hennes lycka som räknas ;)

Hur som helst, idag kom vi hem från kryssningen, det var som det var, och vi överlevde,tydligen.
Köpte med clinique puder till mig, eftersom jag blir blank efter tre sekunder, så hoppas på att det är bättre!
"Tvingade" även mamma köpa en vera vang parfym som luktade super gott, den kommer säkert placeras i mitt rum också ;)
Nej,men en riktigt lugn och skön resa blev det och jag drack bloody mary för första gången,den ni! Jag vet inte har alltid tyckt om tomatjuice så jag tyckte att det var en riktigt höjdare,men kan tänka mig att det finns m¨ånga som inte gillar den, jag menar grönsaksjuice och alkohol är kanske inte det första man tänker på när man tänker god drink?
Hur som helst nu borde jag sova,MEN, jag ska bara läsa en stund först
NattiNatti
Peace

- Döds resan?!

Jag är livrädd för fartyg och imorgon ska jag åka med viking line,jag kommer och dö,kanske.
Så nu måste jag sova,eller ja,jag ska lägga in lång-bussresa-musik på iphonen först sen ska jag sova ögona bums.

Aja ni får ha det så fint,så hoppas jag att jag överlever
Nattinatti!

- Ögat är knasigt!

Mitt öga gör ont som fasiken ute i kanten, kanske vagel på g? Hoppas inte det.
Hur som helst mitt fyrhjulingsblåmärke är gult nu, det är fult,verkligen.
Vad har hänt då?
Först blev det arbetsförmedlingen för att träffa en coatch, det var bra tycker jag,inte för att jag lärde mig så mycket men nu känner jag mig lite extra säker.
Efter det blev det in till örebro och kolla lite,behövde köpa solglasögon,så fick med mig ett par hjärtan solglasögon hem,från h&m, fick också med en långärmad t-shirt sak och en lång jeans skjorta.Fin fint!

VAAAH,just det ska vara hundvakt också från typ 1aug till 6? Så imorgon ska jag upp tidigt och träffa hunden för första gången och se hur det går, men det ska nog gå fint.Så alltså borde jag verkligen inte vara vaken nu, men jag är proffs på att vända på dygnet! Men nu ska jag bara kolla fb 09876545678 gånger till sen ska jag försöka sova,i alla fall.


(syns lite mer än på förra? då är det ändå bara 3 dagar gammalt)

NattiNatti
Fred

- Var det jag som hörde misshandel?

Fredag alltså,den dagen man förväntar sig att något ska hända och känner sig lite halvpressad om inget händer, jag hoppades på att Vendela skulle dela fredagen men mig och självklart funkade det. Sen då vad skulle vi göra? Jo det blev att åka Bodins impala med folk och raggar-bils glida och dricka, vi åkte även till mässan där blev det tanka och kolla andra bilar, sen åkte vi och hämtade herr Yngvesson på Satin? ja,hur som helst han var ute iaf, vi åkte för många i bilen och det började lukta bränt så Yngvesson fick lägga sig ifram, hur som helst kom hem till Yngevesson efterfestade till klockan halv tio på morgonen då vi helt trötta,fulla och kroppsmålade gick och la oss.(jag,yngvesson och vendela)

Hur som helst jag blev misshandlad av en fyrhjuling av alla saker i världen? I svaken också,det ser typ ut som någon slagit mig med ett järnrör över svanken, i för sig var det väl nästan så också, orkar inte riktigt gå in på hur det hände, men vi skulle åka iväg och jag satt längst bak vi åkte upp för en lite för hög backe och fyrhjulingen stegrade som en vild häst och jag hängde efter, och på fyrhjulingar är det ju oftast stål "galler" där bak,det var det som slog i min rygg. Hur som helst galet ont idag men grymt värt i fredags!
You got to love the speed,man!

Här kommer lite bilder på mitt blåmärke(som inte syns på bilden,värre irl,fick inte riktigt till en bra bild) och på mina fina kroppsmålningar.

bild.1, är då mitt blåmärke
bild.2,är Vendela som skrivit "bara mina bewar"
bild.3,är Yngvesson som skrivit "ohc mina" fin stavning!
bild.4, är Vendela som skrivit "kebab muskler",om jag inte minns/ser fel
Även om det gick lite vilt till kanske, så hade det sina ljusa stunder också, måste göras om med vissa undantag kanske ;)

Nu blir det natti natti för min del
Peace!


- Dragonfly

Satt en halvtam trollslända på vårat trappräcke här om dagen,självklart blev jag helt otroligt fascinerad och fotade loss, som sagt var har jag inget photoshop så kan inte redigera så bilderna är som dom är,dock beskärda.(har dock stalt in högkontrast på kameran,där av de starka färgerna)


  
  
  

- Inte okej!

Jag vaknade nu?! klockan är fasiken 13:32, det är om något inte okej alls. Dock har det väl varit så där med sömnen har varit en jävla fluga som har krypit på mig hela natten,sånt blir jag extram tokig på.Sen har jag drömmit stressande drömmar hela natten/morgonen.

Hur som helst, idag när bror slutat jobba blir det att åka in till marieberg med honom och kolla skal till min iphone,köpte skärmskydd på en gång men det fattas på baksidan och jag tänker inte godkänna några repor alls!
Okej, nu ska jag jobba på mitt nyttigare liv igen, så nu blir det havregrynsgröt eller knäckebröd,har inte bestömt mig än. Ska även kolla upp recept på kesobröd,det var tydligen nyttigt, och jag älskar ju keso så det borde vara en hitt :)

Hare finaste!
peace

- Massuppladdningavminarandomfoton

Allt är oredigerat istortsätt,så ha överseende ;)


Och sen till mina första hdr bilder,inte helt okej resultat.

- Touch to much


Die with your boots on.

- Hjo

Är på semester i hjo,helt okej om man bortser från att jag troligtvis har fått allergi mot gräs? Snorar och kliar sönder i näsan, fick dock någon medicin idag som lyckades brotta ner problemet för en liten stund.

Vad har hänt då? mina kläder från nelly har kommit, allt var super fint och klänningen var super skön!
Och jag har köpt en iphone 3gs,jag vet 4an är mycket häftigare men 3gs får duga för mig i 2år framöver, okej jag klagar inte, inte ens lite, hur roligt som helst är den verkligen!

nu ska jag bege mig ut och grilla lite kvällsmat, hur gott som helst!
hare fint i sommarvärmen
Peace

- I´m a angry bitch

Sitter i köket med min vanilj milkshake,GO MITT NYTTIGA LIV!, men ibland när det är varmt får man unna sig lite milkshake!
Har istort sätt precis lagat klart maten för dagen, blev as smarrigt, lax i ugn med vittvin,kräftor och örter.
Sen har jag hämtat paketet som jag väntade på från h&m, så nu harjag fått mina super fina påslakan, och dom är så där emmi aktiga så det är sjuk, leopard fläckar med rosa i, kan det bli mycket bättre?Det fina var att det var kampanj när jag köpte så fick två st för 150 kr, hur billigt som helst, efterosm jag har dubbelsäng är kul att ha samma då jag nästan alltid har olika nu för tiden. 

Just nu är jag så sur så jag tror att jag ska gå under, har såna jävla humörsväningar så jag blir rädd för mig själv, men iofs har jag tjejvecka och har inte haft det på över ett år pga min p-stav, klart man blir en aning förvirrad.
SUGIT, nu ska jag sätta på en tjejfilm och gosa ner mig i soffan och värma min onda mage och gråta stora floder.
Ah just det, här kommer det en bild på maten som jag slängde ihop och på mina nya påslakan!


So long suckers!

- Power meet,klänning hjälp!

Som sagt var ska jag troligtvis till power meet i helgen, och jag har nada att ta på mig, så jag undrar (av mina närmaste) om det är någon som har en klänning i 50-tals anda att låna ut? Eller om det är någon som vet någon sida med snabba leveranser eller någon som vet en butik med bra klänningar?

skulle hjälpa mig super mycket!
Kram

- 04:32

Gash jag har vänt på dygnet, det är ett faktum nu, jag som har sagt till mig själv att jag aldrig skulle vända på dygnet. Bra jobbat,Emmi!
Hur som helst kan man inte sova och det är varmt och segt, kan man ju alltid gå ut och bara sitta och vänta på bättre tider, så det gjorde jag och precis in, gick väl ut vid 03:08 så blev en stund, det är verkligen skönt ute och otroligt tyst skulle kunna ha suttit ute mycket längre men kände att jag var tvungen att försöka sova.

I mina funderande stunder kom jag på att jag äntligen ska försöka ta tag i mitt tränande nu när jag ändå är arbetslös och sånt där trist, dock ska jag troligtvis iväg med pärona och husvagnen på torsdag, då kan jag lova att det inte blir nyttig mat. Men jag ska försöka verkligen, godis och chips blir ju inte svårt eftersom jag inte äter det ändå, men cola och alkohol kommer bli svårade och snabbmat, Ja ja, jag får tänka på hur otroligt gott det är med grönsaker och hur duktig jag kan känna mig efteråt om jag väl kommer ut och springer/går.
GO GO GO till mig!




Ja,nu ska jag verkligen försöka sova, så natti natti!
Peace!

- Äre jag som är uppdateraren eller?

Är grymt trött och mina fötter gör så jävla ont att det känns som dom brinner i stortsätt (Y) Men vad kan man vänta sig egentligen? Man kommer till sthlm kl tio på morgonen sen går man i stort sätt hela tiden till klockan sex på kvällen, klart att kroppen och fötterna tar stryk!
Vädret var väl så där, kunde ha varit bättre, men var helt okej skulle inte vara skönt om det var för varmt heller, hur som helst tänkte jag skulle bomba med bilder soooo


turist posering, inte lika coolt
 matdags @ sallys i gamlastan, bästa pizzorna ever!
 
 gå,gå,gå,gå och så gå lite till
 och trött-efter-alla-affärer-och-jag-är-slut-i-kroppen dricka @ london
och sen nu till det som blev inhandlat av mig idag då;

Första bilden, aerosmith linne från h&m, ilöveit! (ja,bilden är sämst, blev inga bra inställningar på kameran och jag har ju inget redigerings program just nu)
Andra bilden, as söta hörlurar iform av en legobit dom är köpta på colorez
Tredje bilden, bootstraps från blue fox

Blev inte så mycket men har inte så gott om money just nu, men det jag köpte var preoriterat från min sida, hur som helst dagen var helt okej alltid trevligt med stockholm.
Nu ska jag slå på en film på voddler som jag troligtvis kommer somna ifrån, but still mmmyyyyyssss
Hare finaste
Nattinatti


- Törnrosa sov i hundra år?

FUCK, vad trött jag är klockan är just nu kvart i sex, mitt larm gick halv sex, fy fan, skulle ge mycket för att få somna om, MEN, nu blir det tagga stockholm istället! :D
WOHO
hoppas ni får en fin dag
Peace

- Eclipse

För en gångs skulle har det hänt saker i mitt liv, dagen började med mat-handel(jordgubbar) på ica sen när mamma och jag hade ätit, så skulle vi in till hbg för jag skulle till arbetsförnedringen och har ett möte så nu ska jag söka jobb och greja, någon som vill anställa mig kanske? ;)
Sen efter det blev det panta burkar och handla mer mat, sen hem igen och fixa sig för att sedan ge sig in till örebro för att kolla premiären av ECLIPSE! :'D
Såg den med mamma, fy fasiken helt klart bäst av alla filmerna tycker jag allt! Dock är ju böckerna fortfarande bäst, men uppföljare brukar ju alltid ha en tendens att bli sämre och sämre, men den här lyckades helt klart hålla sig borta från att trilla dit och bara bli en lite-sämre-än-första-filmen-men-den-var-så-poppis-så-vi-måste-göra-en-uppföljare, ni vet vad jaf menar?
Hur som helst, dagen var fin, jag älskar när det händer något blir så trött av att bara slappa hemma.




Imorgon(idag,torsdag) blire också fart och fläkt, mamma och jag ska till stockholm över dagen, var ett år sen vi var där så det var verkligen dags måste jag ju påstå, så det ska bli trevligt! Håller på att ladda batteriet till min kamera, så förhoppningsvis glömmer jag den inte imorgon så då kommer det komma bild repotage om stockholmia resan.
Nu ska jag försöka sova trots att jag tok-vänt på dygnet,ska upp halv sex imorgon så det kan behövas sovas nu
Nattinatti
Peace


RSS 2.0