- Som vanligt

Som vanligt har jag inget intressant att skriva om.
DOCK TAGGAR JAG SÖNDER LITE INFÖR FREDAG,ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA, SKA JAG FÅ SE IRON MAIDEN.
Och dessutom få spendera tid i göteborg med fint folk, kan inte bli mycket bättre!


- Hjälp mig lite?

Läg gärna en röst på min klänning om ni känner för att göra mig lite extra glad i vardagen!
http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=YZkf9XKrzQ7IqNgpFKnhGCwwpKKBTOUso3LkQTRFjMNPZr3ezd05#Gallery



- Lite lycka!









gjorde min dag,lätt!

- Allt som finns just nu är tid

Aha! Inte så länge sen jag skrev ändå, dock har jag inget intressant att dela med mig av, sitter och små kollar på Spiderwick, jag tycker den är rätt bra ändå,var ett tag sen jag såg den.

Jag fyller mina dagar just nu med ångest,kul?
Ångest över att jag inte har körkort, ångest över att jag inte har jobb.
Och vad/vilka jobb jag än söker kommer jag liksom ingenstans, inte ens en liten jobbinterjuv. Sen sitter folket på arbetsförmedlingen och är inte ett dugg positiva och pratar med en som man inte ens vill ha ett jobb? "Jaha, har du BARA sök 20 jobb den här veckan? Det är lite lite kanske?"
Jag menar jag vill gärna ha ett jobb,visst jag söker inte ALLA jobb, men det mesta som jag kan söka.
Det är klart att man som 20åring(oftas) vill börja på något eget, jag skulle ge mycket för att få en start på mitt eget liv och kunna flytta hemifrån och sånt där, visst, det kommer aldrig bli så billigt som att bo hemma och bla bla MEN jag är redo för att ta vara på mig själv nu.

SÅ, nu fick jag skriva av mig lite som jag kände behövde komma ut!

Hur som, imorgon ska jag måla hos farmor och farfar igen, har målat där ett tag, vilket ger lite extra cash och måla är ju nästan alltid kul!
Inte lika kul, när jag som är höjdrädd ska upp på deras tak och måla, det ser jag inte fram emot! Men imorgon tror jag att jag skulle fortsätta med deras altan som jag började med innan jag åkte till SRF, så det blir ju inga problem,förhoppningsvis!

Well nu ska jag fortsätta och kolla på filmen.
Ha det!
 

- Som hundra år

Jag överväger att lägga ner bloggen, men det känns ju ändå lite trist eftersom jag faktiskt vill skriva ibland. Så än så länge stannar den!

Just nu är jag förbannat trött och hungrig, har inte ätit kvällsmat kom jag på, så får fixa efter jag skrivit en rad eller två.
Jag är bara så jävla trött på allt just nu, dock var sweden rock jävligt värt! Slog lätt peace and love, vädret har dock varit bättre på p&l men själva festivalen så slår SRF p&l helt klart!
OCH om jag har tur blir det skogsröjet också! Den biljetten är relativt billig, ca 800 kr och tält och alla sånt där har man ju så det behövs ju inte köpa. kommer säkert bara köpa kläder i alla fall om jag inte köper en biljett, så en till festival i stället för kläder kanske inte skulle vara fel!
Får se hur mannen känner om det hela, han var dock på när vi sncka om det sist men får se när jag får pengar.

Ah, shit kul inlägg? Tänkt skriva att jag ska bättra mig men det är lika bra att låta bli eftersom jag kanske håller det i en vecka sen blir jag seg igen haha!
Hur som imorgon blir det örebro med mamma, det ser jag i alla fall fram emot annars kan det mesta typ gå och dö.
Nu ska jag gå och kolla om det finns något att mumsa på!
Fred!

RSS 2.0