- drömmen

Jag behöver en ny plånbok, vill sååå häääär mycket ha en Chanel plånbok men känner att jag inte riktigt har dom pengarna, men åh vad fint det skulle va! Har funderat över vad man skulle kunna ta istället men har inte kommit på något som är bättre så får fundera lite till. Slänger upp en snodd bild från Google på önskeplånkan!


- YEY!

Gissa om jag är nöjd? Ja! Jag har hittat en bh som faktiskt är i min storlek och fin! Och till på köpet är den rosa. Hittade den på Tradera och började buda och vann den för 115 utan frakt, den kom idag och jag tycker den verkligen är superfin! Den är lite stel nu, men den blir nog bättre när man använt det lite. YEY


- jobba

Har lunch, fin fint! Kött och grejer med kantarellsås från igår mums! Ska jobba hela veckan eller ja, mån-lör. Lika så nästa vecka mån-lör, kul att få jobba så pass mycket ändå! Men efter det börjar det bli mindre, men jobbar ett tag till i alla fall :) Var nere på Ica förut och köpte Loka och Friggs puffade majs- och rischips, med sourcream smak, snacka om att dom är goda som attans! Om ni tycker om riskakor är dom toppen,dom är som små riskakor fast bättre! Jätte goda! Random babbel, hur som nu ska jag ta vara på resten av tiden av rasten, tjingeling!


- kom ihåg mig då


- alltid ensam kvar

Svårt, svårt, svårt, allt är svårt. Alla som jag bryr mig om flyttar. Alla. Typ. Snart flyttar väl mamma och pappa också. Jag vet att jag är sämst på att höra av mig till vissa men jag uppskattar verkligen dom jag har nära. Jag vet inte hur man gör för att behålla sina vänner? För just nu har jag ingen runt min ålder kvar i stort sätt, vill jag prata med någon om allt och inget, eller bara spela spicegirls och ta en cider med någon och skratta tills man inte orkar mer så går inte det. Jag kan inte gå ut, för jag har ingen vän kvar här som är 18+. Den jag har kvar är redan på väg härifrån. Visst vet att jag inte är helt ensam jag har några få dyrbara kvar. Men varför stack ni andra? Förlåt om jag inte är tillräcklig. Jag trodde bara inte att jag skulle va den som blev kvar. /verkligenheten-kom-ikapp-mig


- sjukt, sjukt, sjukt!

Bara för att man är tjej är det INTE okej att tafsa. Blir så trött på killar som tror att vi finns där bara för att dom ska ha något att ta på. Det värsta, värsta med det hela är att killen som tog var inte S, är ledsen i hela hjärtat att killar är så pass respekt lösa. Visst, man ska inte dra alla över en kant, men efter helgen känns det som alla killar är svin. Så vad ska man göra, sluta gå ut? Neej. Tycker i så fall att killarna som inte kan hålla tassarna i styr skiter i att gå ut. Hur skulle det se ut om jag som tjej skulle börja tafsa på en kille bara så där? Kanske inte skulle va samma grej men det är fortfarande inte rätt. Och jag TROR det är mer vanligt att killar bara tar förgivet att det är okej än tjejer. För jävla dåligt är det i alla fall. Jag blir ofta inte arg, arg liksom, men fan vad jag ville slå till honom, ville slå honom så hårt och bryta hans ben i händerna så han inte skulle kunna använda dom. Jävla idiot! Idag kommer S hit i alla fall så då ska han få trösta mig och tycka synd om mig :< tur att det finns någon som är bra i alla fall, mitt hjärta.


- skal

Hihi har ett nytt skal, det är rosa och ser ut som en kanin. Alltså sjukt sött men sjuuuukt otympligt!


- hårt

Förhållande; det enda som är svårare än ensamheten.


- cry me a river

Hur många tårar kan man gråta innan det blir en liten sjö? Det beror väl på hur liten en liten sjö är från person till person. Men om jag ska tänka utifrån mina mått bildar nog mina ett hav just nu. Fan ta dig, fan ta det, som får mig att känna mig så här jävla låg!


- fix inför bröllop

Ska på bröllop på lördag, en på mammas sida släkten gifter sig. Jag hade lovat att fixa ett kort så idag satte jag mig äntligen ner och gjorde det. Ser fram emot bröllopet, inte ofta folk runt en gifter sig eftersom vår släkt är så liten så det ska bli mysigt!


- are your razorcut for real baby?

Nu när klockan är ganska mycket kan man fundera, en hel del faktiskt. Det är nog en av tre saker jag är riktigt bra på, att fundera. Dom andra två är överanalysera och spendera pengar. Fina egenskaper?

Sitter i funderingar om kärleken, tänker på hur många som förlovar sig och en del till och med gifter sig i (enligt mig) ganska ung ålder. Som tex en bekant till mig blev tillsammans med sin pojkvän ungefär samtidigt som jag och S, så lite mindre än två år sen. Det dröjde en månad ca, så hade de tatuerat in datumet de blev tillsammans på deras handled(okej kanske inte sååå stor deal,ett datum säger ju inte så mycket för en okänd) sen dröjde det runt en vecka till sen stod namnen på varandra på varandras handleder(haha alltså typ som jag skulle ha Sebbes namn på min handled,kände att det var svårt att förklara) och då tänkte man; jaha ja! Undra hur länge det där håller? Well det gick väl nån vecka till sen förlovade dom sig, sen tog det väl två månade så var det slut, kul. Där stod dom med en tatuering med datum och namn och en förlovningsring. Tjejen i förhållandet var ett år yngre än mig, killen var typ 86?

Sen har jag en nära till mig som har förlovat om sig med samma kille tre gånger, nu är det dock slut mellan dom då dom kom på att det inte funkade.

Sen finns det ju ganska många som förlovar sig bara efter någon månad, jag säger inte att förlova sig är fel men jag känner så här,är min runt min ålder behöver man inte hetsa, jag tycker låt det ta tid, lär känna varandra både det bra och det dåliga innan man förlovar sig, visst nu är väl det lite lättare att "komma ur" än tex om man gift sig men på något sätt känns det som det ska bli jobbigare om man har tagit förlovnings-steget. You get my point?

Kommer ihåg att jag ville förlova mig en gång i tiden(ja,jag är nästan 100 år) men då var det nog mer för att man trodde det skulle hålla för evigt, på riktigt liksom. Idag känner jag så här, hur ska jag veta nu om jag vill va med S om tio år? Alltså jag tycker ju om honom flera mil och tusenmiljoner timmar MEN jag kan ju aldrig vara 100% på att det håller. Jag har inget att bevisa för någon genom en ring, vi hör ihop och trivs och det funkar för oss. Haha nu låter det som jag är sjukt anti. Men jag är inte bara anti en vän till mig är förlovad och det har gått hur bra som helst för dom OCH DÅ, då är det så trevligt så :D

Jag menar bara, jag tycker det är synd att förlova sig inte är en big deal längre, folk förlovar sig hit och dit och gör slut hit och dit efter. Förut tyckte jag det hade en finare mening på något sätt. NU SKA JAG INTE SKRIVA MER, herregud vad långt det blev, tack för mig, godnatt. Just det köpte en fin ring till mig själv, i stället för en förlovningsring kanske;D Nattinatti


- natt aktivitet!

Alltså, jag vet att jag kan greja mycket när jag sover speciellt om jag är helt utmattad när jag somnar eller om jag är orolig över något. Eller ja, iallafall vad mamma har sagt jag vet ju inte eftersom jag sover ;) MEN Inatt så himla knas, jag låg med två av mina favorit kuddar sen vaknade jag vid 3-4 och kände mig egoistiskt för att jag inte delade med dig av kuddarna(jag vet dock inte vem jag skulle dela med eftersom jag sov själv i sängen)men det hela slutade med att jag satte mig rak upp la kuddarna åt sidan i höjd med min mage i en prydlig hög, sa förlåt för jag inte dela med mig, la mig ner och somnade igen. Tänkte när jag vaknade att det bara var en dröm, men när jag kollade åt sidan, se där, låg högen med kuddar. Haha det är konstigt att det kan kännas helt självklart i drömmen men är helt knas egentligen. Min fina kudd-hög på bilden.


- äntligen va fan!

Jäs! Äntligen funkar appendix(haha nej nej appen finns ju tydligen inte i ordlistan, så låt oss rätta det till appendix,fint) haha hur som! Har jobbat tis-fredag, jag är faktiskt lite mör nu, nästa vecka blir det bara tre dagar, men sen efter det jobbar jag sex dagar på raken, då kommer jag va lagom sliten framåt helgen! Men det blir fina fisken när lönen kommer! Handlade lite stuff idag på Lindex. Bl.a. ett par shorts! Och dom är helt awesome,150:- på rean. Ett långt linne/tunika fick följa med också,men den funderar jag fortfarande över. Haha jaja uppdaterade mest nu bara för uppdaterandes skull liksom och för att sätta appen på prov dirr! Så nu när jag har gjort det ska jag sova som fan! Sen imorgon ska jag minsann träffa Hannibanni, kalas bra! Natti natti!


RSS 2.0