- Semester?

Jag tror jag skulle behöva semester, semester från allt! Komma långt bort och få vara ensam och ifred, helt ifred.

Eller så kanske jag bara behöver någon som förstår mig och kan rycka upp mig, eftersom jag tydligen inte klarar det själv.

- Fin dag!

Hade finaste dagen igår, med massor med sol och skratt! Kände att det var sommar igår på riktigt, dock är det ju tyvärr sämre väder idag MEN igår är värd att minnas!
TACK till Moa och Jessica!



Kände förövrigt på en bebismage för första gången igår! Moas lilla bebiskula, det var superhäftigt!

Blev även en spontan utgång på kvällen med Vendela, blev en lugn och trevligt kväll på rockbaren.
Bra dag,bra dag!

PUSS


- Skogsröjet!

Blev nyss en skogsröjet biljett rikare, vann en på tradera för 421 spänn,kap!
Allt verkade väldigt seriöst men nu äre bara att hoppas att snubben som sålde inte lurade mig, visst inte så jäättte mycket pengar som försvinner om det är fejk men det är klart att det är trist om det inte stämmer, men det som skulle suga mest skulle ju vara om jag kom dit med min biljett och dom skulle säga att den är fejk när man checkar in, DET SKULLE SUGA.
Meeen förhopppningsvis om det nu skulle bli så får man väl lösa det på plats på något sätt.


- Great!

Idag har ändå varit en rätt bra dag och jag känner mig rätt glad vilket får många plus! Har inte gjort något speciellt egentligen men sakerna har gjort kommer troligtvis leda till något bra vilket är fina fisken. Eller ja, en del av sakerna i alla fall ;D

Började dagen med att måla klart det lilla jag hade kvar hos farmor och farfar så nu är allt klart där, så det är skönt.
Jag har i några dagar funderat på hur vi ska göra med ljudet på skogsröjet(hade noll musik i campet på SRF vilket var lite trist)då jag kände för att jag ville fixa något ljud så har jag kollat runt lite på internetet efter bra lösningar, men allt är så himla dyrt när det ska räcka länge(batteritid) men även behöver räcka ut ganska långt,ljudet alltså.
Och jag har inte råd att lägga typ 2000-3000 på ljud, då funderade jag på att bygga en egen "musiklåda" som man kan se på dom flesta festivaler.
Snackade lite med bror om det eftersom jag inte kan något alls om el och sånt där, han trodde inte det skulle vara några problem att fixa men att det kanske inte blev så billigt iaf.
MEN hur som,han frågade varför jag inte tog min gamla cd-spelare för? Då tänkte jag ja,varför gör jag inte det för? Relativt bra ljud och betterierna ska tydligen hålla ett bra tag, lite trist att man måste köpa/bränna skivor dock MEN saken är den att vi kommer ha bärbart ljud i slutändan,superbra!
Haha helt knasigt att jag inte har tänkt på den innan! Den har ju bara legat och skräpat i x antal år,men nu får den en meningen igen ;D

Sen idag har jag även handlat klart det sista inför S födelsedag som är 5e aug, om jag inte kommer på något mer som jag vill köpa ;D Kan tyvärr inte skriva vad jag har köpt eftersom jag vet att det händer att han glider in här och läser, men jag tror det kommer bli superbra!

Well nu ska jag fixa lite käk och måla naglarna och imorgon blir det äventyr med Moa och Jessica,hur bra?
Jävligt bra!



Puss


- Inte hemlagat!




Att stoppa in en färdigrätt i ungnen eller att värma på färdigpytt eller annan liknande mat, kallar jag inte att laga mat? Jag har alltid varit med och hjälpt till med maten hemma så länge jag minns, först mindre saker sen mer och mer och jag anser att olika sorters färdigmat som bara är att värma på inte är egen gjord mat. Kom igen liksom?
Hata mig, men jag kallar det inte för att laga mat.
På tal om random?

- DÖ!


Alltså jävla p-stav gå och dö.
Jag tackar dig för ditt eviga stydd utan att du viker från min sida en enda gång! Men nu har du gått för långt så är det bara! Du har gjort så jag har mensvärk i två veckor utan stopp och utan något mer än värken, som tur var hjälpte tabletter från apoteket mig att komma över den väldiga smärtan som du hade orsakat mig! Men nu är det fasiken inne på tredje veckan du har fått mig att blöda, ska det vara så? Trodde du skulle vara min skyddare forever men nu har du faktiskt gått över gränsen och jag kan inte bara stå kvar och vänta på att du ska ändra dig, så nu är det dags för mig att ta tag i saken och gå vidare.
Jag önskar dig all lycka i världen och tack för den här stunden.

- Jaha,frääänt

Jag har ju mått lite små kasst fram och tillbaka i några dagar nu, och nu har vi kommit på vad det troligtvis är.
Jag har troligtvis fått spatt precis som pappa har, kuuuul!
Hur ska man förklara spatt då? Det är som att få kramp(som man kan få ibland i t.ex. vaden) fast man får det i musklerna imellan revbenen, ja, ni kanske kan förstår hur jävla oskönt det är?

Saken är den man kan liksom inte göra något åt det, man ligger typ bara och har ont och dör lite sakta i något hörn...det är hemskt!
Om det nu är det jag har, har ju inte gått i iväg till läkare eller så, men allt stämmer med pappas symtom och precis på samma ställe så,ja,troligtvis är det så.

SÅ JÄVLA TRIST!

- Phuket








Liter bilder från våran thairesa,mest från området runt hotellet men lite från när vi var och kollade på big buddah,som verkligen är B-I-G. SJUKTSTOR!

Nu ska jag sussa,imorgon(idag)väntar det äventyr!
Peace!






- She

I will wrap you in my arms
And you will know you have been saved
Let me sign


- En söndag

Igår spenderade jag dagen med Johanna, vi åkte cab, fikade och hade det allmänt mysigt! Kul att man får tid och träffas ibland även om det tyvärr inte blir så ofta, men kanske blir mer nu :)

Inatt fick jag sms från fyra olika personer och två stycken ringde också, KLOCKAN 3-4 PÅ NATTEN! Amen kom igen liksom?! Visst slår vad om att hälften av dom var fulla but still!
Kanske får skylla mig själv eftersom jag inte stänger av mobilen under natten..

Märkte också att jag fått 2 till bevakare, vet ju vem en av dom är, men hur som helst välkomma!;D

- en midsommarnattsdröm

 
Just idag saknar jag dig.

- Satan i gatan!

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Denna låten sitter på mitt huvud idag. Sitter kan man säga så? Ja, ni fattar väl ändå.

Veronica Maggio - Inga kläder


- Ibland så!

Jag älskar att man får reda på saker ibland som gör en så innerligt lycklig! Lyckan är dock någon annans, men hennes lycka gör mig glad ända in!
Ibland när man bryr sig om personer och det är så rätt att det händer just den personen lycka, för att den verkligen förtjärnar det, det gör mig så lycklig att det nästan känns som det är jag som har varit med om det lyckliga som har hänt!

SÅ,homie, om du läser det här, jag önskar dig all lycka och att allt går bra!
Du rockar!<3

- Arg

Jag är så arg på mig själv, för att jag tillåter mig själv att må dåligt igen och att jag tillåter folk med dåliga kommenterarer att nå in till mig.
Det är som min "jag-är-starkare" mur har rivits, jag som faktiskt hade kämpat ganska väl med den.

Idag har jag haft en klump i halsen hela dagen, ni vet som man kan få när man håller inne gråten?
Jag vet inte vad jag vill just nu,inte alls,sova kanske?

Nästan vecka ska mamma och jag troligtvis på semester i alla fall, vet inte om jag känner för det nu egentligen, men det kanske blir bra.

- Du slår tillbaka igen,igen och igen

Min mage är fucking paj.


- IHI,onödigt som fasiken!

 Okej, Nelly hade stor rea så fick bli dom här två skorna, dom underst är FAKTISKT guldiga, inte "beige-soffa-tyg" som det ser ut som. Man ser bättre det guldiga på deras hemsida, men dom är jag riktigt nyfiken på!Kan bli en bra utgång-sko! 
Dom vita tycker jag är så där ful/snygga, första gången jag såg dom tänkte jag bara WTF?!....ulgy-.- MEN nu när jag har sett dom till några outfitar och sett dom på en del, så tycker jag mer om dom!
Tror dom kan bli bra med någon av mina långklänningar och fram för allt kanske lättare att gå i eftersom det är nästan hel platå? Hej, spice girls! Nej, men mobba mig inte det kan bli bra! Annars äre bara att skicka tillbaka dom, eftersom det även är gratis retur just nu,superfiffigt EHEHE.

RSS 2.0