- Dag 04 – Vad är kärlek?

Kärlek är plågor och fjärilar.
Kärlek är det som många söker efter, men som en del redan hittat.
Kärlek är något som gör att det finns matchmaking sidor, inflika sex där någonstans också kanske.
Kärlek är något som gör att man vill dela hela sitt liv med den speciella personen i fråga.
Kärlek är orsaken till att många kanske har svårt att sova, både på gott och ont.
Kärlek är glömska av andra viktiga saker.
Kärlek är orsaken till svartsjuka.
Kärlek är oro.
Kärlek är lycka.
Kärlek är bry sig om,fjäska, "offra sig för".
Kärlek är troligtvis anledning till att många människor mår väldigt dåligt, känner sig nere.
Kärlek är otroligt fint om det inte går överstyr.

Ehh,tyckte det var lite halv svårt att skriva om det här också haha, tycker det är svårt att ta på ordet kärlek, det är ju ganska mycket egentligen, finns ju olika sorters kärlek, man kan ju älska sin pojkvän men man kan ju även älska sitt husdjur, men det är ju aldrig samma kärlek. Men over all tycker jag kärlek är fint men det kan vara jävla svårt också.


- Dag 3 - Min föräldrar

Ja,pärona, dom är för jävla bra egentligen!
Dom var relativt unga när dom fick mig, i alla fall mamma, hon var 20, skulle fylla 21 senare samma år, pappa var 27 skulle fylla 28. Jag kan inte minnas någon gång dom har behandlat mig illa, visst är väl inte lätt att vara sams hela tiden men det mesta bråket har nog varit från min sida när man var yngre och såg allt på ett annat sätt och själv tyckte man att man var skit stor.
Anyhooo, min mamma är som min bästa vän vi pratar om allt och jag behöver aldrig känna mig dum om jag har något som jag vill ta upp, hon ställer ALLTID upp kan inte minnas en enda gång då hon inte har ställt upp. Jag har varit en jävla ungjävel och ganska rebellig, men hon fanns där endå, visst hon var inte alltid så glad alla gånger men hon ställde ändå alltid upp. Hon är nog det mesta jag inte är egentligen men det kanske är det som gör att vi passar så bra ihop?

Min pappa, är nog världens snällaste egentligen men vi har alltid haft svårt att prata med varandra tråkigt nog, visst vi har gjort en del saker tillsammans, sånt som jag inte kan göra med mamma. Vi var ju t.ex. på ac/dc och sen var vi på metalsvenskan. Pappa och jag kan ju liksom umgås men vi behöver inte säga något liksom, vi kan sitta och kolla film tillsammans eller läsa eller liknande utan att liksom säga något men det är ändå helt okej liksom. Hhaha många liksom där, men det är svårt att förklara våran relation, den är inte alls lik mammas och min, inte på något sätt nästan. Pappa och jag blir ofta osams om småsaker men vi är också otroligt lika, till personligheterna, det är nog därför vi lätt blir osams. Men jag vet att pappa älskar mig otroligt mycket, bara att han inte kramar mig helatiden eller säger det till mig så vet jag det, han är som mamma han finns där för mig om jag behöver det. Och nej det har inte alltid varit så här mellan oss, när jag var liten, eller mindre kanske, var han min favorit, det var alltid pappa som gällde.

Mamma är alltid glad och pratglad och pappa är mer tystlåten men när han väl säger något kan man nästan alltid räkna med att man får sig ett litet skratt.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men det var lite om dom och ja,dom bor tilsammans och är ihop fortfrande :)

- Dag 2 - Min första kärlek

Den är knivig minsann, men nej, jag tänker inte beskriva "min första kärlek" som den första pojken man trodde att man var otroligt kär i och att man skulle leva lyckliga i alla sina dagar, min första kärlek var så klart till mamma och pappa! Vem älskar inte sina föräldrar först av allt? Visst man blir ju osams även när man är liten med sina föräldrar också och tänker att dom är dom dumaste i hela världen, men sen finns dom ju alltid där, i alla fall mina, dom sviker inte en sekund och har nog aldrig gjort. Så om jag fick bestämma skulle det nog vara min första kärlek.

Men antar att den som skrev dessa frågor inte syftade på den "sorten" av kärlek i alla fall, så jag ska väl få med en pojke i det hela också.
Det här tycker jag är jätte svårt, men jag måste nog säga att min första riktiga kärlek är nog mannen i mitt liv just nu, visst jag har haft en otroligt underbar pojkvän innan, men det var faktiskt aldrig så här som det är nu.
Jag är så otroligt glad att jag har träffat någon som S, för vi passar verkligen och han är det jag behöver för att må så där bra som jag vill må. Har man mått ganska dåligt och varit nerstämd och det kommer in någon i ditt liv som bara tar bort det och gör dig glad, då är det så otroligt mycket värt att det inte ens går att beskriva.
Kommer ihåg hur lustigt och fantastikst det kändes när jag faktiskt förstod att jag är lycklig på riktigt liksom!


- Dag 1 - Om mig


Vem är jag?
Tror egentligen inte jag är bäst på att svara på den här frågan, men jag ska ge det ett försök
Jag heter Emmelie, kallas Emmi, jag är 19 år och bor hemma hos pärona i världens ände och tok längtar härifrån till något större, jag har mått psykist dåligt sen jag gick i 8:an men sen i slutet av 3:an på gymnasiet har det blivit mycket bättre och jag har enligt mig själv vuxit väldig mycket som individ, just nu trivs jag med mig själv och mitt liv rätt bra och tycker att det mesta funkar som det ska.

Jag är
, uppåt, neråt, pratglad i mina bästa stunder, djurvän, förstånde, lyssnare, tystlåten när det behövs och ibland när det inte behövs, lugn, halv mullig, brun hårig, depp ibland, leénde för det mesta, poser, en vän, färgglad, anurlunda, egen-väg-gående för det mesta, kär, lat, sovglad, flummig, tönt, mys-gillare, barn, barnbarn, lillasyster, kusin, ironisk, skämtsam, öppen, tatuerad, piercad, flickvän, snäll, rolig, tråkig,omtänksam, smart, korkad, galen, nervös, modig 

Jag gillar att, dansa, fotografera, sjunga, pyssla, kramas, mysa, laga mat, äta mat,äta glass, skratta, kittlas, kolla film, parta, vara lagom full, köpa kläder & skor m.m., ha sex, lyssna på musik, vara omtyckt, känna mig trygg, sova, vara varm, men mest av allt gillar jag mina närastående och dom runt om kring mig.

Jag gillar inte, skavsår, krig, bråka, migrän, politik, mensvärk, gråta, dåliga nyheter, spenat, matte, myggor, att vara nervös, ångest, att vara blyg, dåliga filmer, lögner

Jag är rädd för råttor som kan finnas i våran matkällare på vintern och att dö ensam och bortglömd.
Så nu känner ni mig, jag är allt och ingenting & jag trivs rätt bra    


- Produktinfo

Hittade den här listan på någons blogg,tänkte att jag skulle försöka köra på den,kanske kan bli bra
Tänkte jag börjar med;Om mig idag ;D

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Det här åt jag i dag
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

- Sovar-dagen

Vaknade med migrän, så har tagit det galet lugnt, mamma och jag kollade massa disney filmer.
Sen började mamma kolla på as dåliga program så då somnade jag och klockan var väl runt 3? och sen vaknade jag igen kl 9, kul kommer säker kunna somna sen när jag borde somna.
Well vet inte vad jag ska skriva mer, kommer väl snart upp ett inlägg snart med kläder som jag vill sälja,har så mycket som jag inte behöver ha kvar, så får man väl hoppas att något hittar ett nytt hem ;)
Nu ska jag kolla runt lite efter julklappar
Peace

- Fint att ha något att se fram emot

Jag är för det mesta en ganska nedstämd person egentligen, tråkigt nog, MEN vet ni vad som är så otroligt bra då?
Att jag har så fina människor runt mig så gör allt så mycket bättre OCH att jag har en as bra pojkvän som finns där och är lite extra tröst.
Men den saken som jag räknar ner till nu är Thailand, karon beach och sea sand resort!
31/3-11 smäller det, sen kommer jag stanna där i två svettiga och soliga veckor. Det är ju ett bra tag kvar men om man tänker på när vi bokade är det inte alls länge kvar!
IHHH TAGGA THAILAND!


- Sounds like silence

 


- Kött,kött,köttar

Idag har jag haft så otroligt tråkigt så det är inte sant, var nyss ute och gick i alla fall något nyttigt ska man väl göra och luft skadar ju inte.
Såg att Elin hade bakat massa grejer idag, dumdumdumt! Så jag funderade på att göra det enda som jag kan i stortsätt=kladdkaka.
Fick även sminket som mamma och jag beställde idag, från e.l.f, asbra! alla grejer kostar 18 kr/st, eller ja det mesta allt som jag köpte låg på det priset, typ mineralsmink och sminkborstar och sånt är lite dyrare.
 Här är sminket som jag köpte, allt verkar vara jätte bra kvalité på också! Så tummen upp till e.l.f!

Well well, nu ska jag göra annat, tjingeling!

- Och vinnaren är..


Har dreglat efter dom blåa hur länge som helst och nu är dom på rea,woho, plus att dom finns i min storlek, så dom får det nog bli sen när pengar infinner sig, borde inte köpa egentligen och spara mina pengar men dom är så sjukt snygga! Älskar färgen, har i stortsätt bara svarta skor som jag använder när jag ska vara uppklädd så då är det ju super fint med färg!

Leopardisarna är jag inte säker på, dom är nog lite fula egentligen, men ändå kan jag inte låta bli att gilla dom lite. Men dom är ju också lite roligare och jag älskar ju leopard. Men det är trist att det är peeptoe på, skulle vara så mycket bättre om dom var hela, men dom är också på rea och kostar lika mycket och det är gratis frakt på sidan, frågan är ju om man ska slå till på båda eller bara dom blåa?
Annars kan ju alltid någon köpa båda två paren till mig ;)
Haha jag får fundera på det lite till helt enkelt, nu ska jag slå på en film sen sussa sååå
natti natti
Peace


- Kan bli bra?

Var på net on nets lagershop idag, mamma och jag skulle kolla en julklapp till mig dock fanns den ju inte där, så får bli från kjell & co i stället. Hu rsom helst råkade bara glida in lite på kamera avdelningen, så klart.
Och hittade ett objektiv som var billigt som troligtvis kommer hamna i mina ägor snart! Hur kul som helst, det är inget speciellt objektiv men ändå roligt med något annat och har kollat upp det lite och det hade fått bra kritik och så, så det ska bli kul att leka med sen :D

hur som helst heter; Canon EF 50mm f/1.8 II, grymt stor bländare alltså, kuuuul

lånad bild från google

- Tidsfördriv

Har otroligt tråkigt så satte mig med en sån här tönt-lista,tidsfördriv för en stund i alla fall

Du är tillsammans med? - Sebastian Stenefjord
Hur gammal är han/hon? - 20
När fyller han/hon år? - 5 augusti
Vart bor han/hon? - laxå
Ögonfärg? - mörkblåa
Har han/hon piercat sig någon gång? - nej
Vad har han/hon för färg på rummet? - ljus och mörkgrått
Vad skulle han/hon göra om han/hon vann en miljon? - köpa massa saker till mig så klart ;)nej,men ingen jävla aning
Har han/hon någon fobi? -  tror inte det, är typ rädd för spindlar 
Är han/hon beroende av något då? - göteborgs rapé
Är han/hon envis? - haha neeeh
Vad gör han/hon på helgerna? - på senaste har det blivit mycket tid med mig ;)
Beskriv honom/henne med tre ord? - super duper bäst
Skulle han/hon bli en bra pappa/mamma? - dono? senare kanske
Varför blev du tillsammans med honom/henne? - för att han är störd<3
Du älskar honom/henne? - jajjamän
Du har slagit honom/henne? - jafyfan han ska bara ha!
Du har roligt med honom/henne? - HAHAH,jaaaaa!
Du skulle kunna bo med honom/henne? - har inte hunnit fundera på det, så vet inte faktiskt
Du vet någonting om honom/henne? haha ja?
Du har gjort ett sugmärke på honom/henne? - ja lycklig_flicka_14år
Säg ett ord du känner för honom/henne? - lycka
Vad är det finaste han/hon sagt till dig? - han säger så mycket fint,kan inte välja
Vad gillar du mest med hans/hennes utseende? - allt så klart, men armarna är lite extra mums ;)
Får du fjärilar i magen när du ser honom/henne? -jadåå
Är du svartsjuk? - njaa inte så men lite är väl klart att man är,kommer väl bli mer senare I guess

Om er:
Bor ni långt ifrån varandra? - 15min med bil enligt min iphone haha
När blev ni tillsammans? - 13/10-10 haha otroligt längesen ;)
Hur länge har ni då varit tillsammans? - lite mer än en månad haha
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? - haha ja det där är ju en jävla historia, en pinsam och jobbig sådan, men ja,vi kände väl varandra lite innan.
Vad för slags filmer ser ni på tillsammans? - det mesta förutom tjejflimer,haha, det kommer det kommer! ;)
Har ni sovit över hos varandra? - jaaaa
Har ni bråkat någongång? - nej har inte hunnit än
Vem håller fjärrkontrollen? - båda
Vad har ni gemensamt? - massor faktiskt, mer än jag trodde
Har ni samma åsikter om saker? - oftast
Planerar ni framtiden ihop? - njaaa, vi är ju fortfarande super nykära, så framtiden är nu liksom
Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst?- 10 dagar tror jag
Har ni sagt "jag älskar dig" i verkligheten till varandra? - många gånger
Hur länge kommer ni vara tillsammans? - så länge de håller, hoppas det blir ett tag :)


- UGA, för dig som har råd

Skulle in till uga idag som vanligt, jag gick upp satte mig på bussen in till hallsberg, skulle för säkerhets skull kolla hur mycket pengar jag hade på kortet, eftersom sist jag kollade hade jag 200 kr och dom pengar ska endast gå till resor och jag vet att det kostar mig ca 120 kr att åka in OCH givetvis hade jag inte så mycket pengar på kortet.
Så det var bara att åka hem igen MEN då skrev jag till Björn att jag inte hade råd med biljetter till/från örebro så jag kunde inte komma, för jag har ju inte fått mina pengar från uga. Så kan liksom inte göra något åt pengarna och ingen här hemma hade tid att skjutsa.
SÅ, då skrev jag till Björn att jag satt fast hemma och för det får jag ogiltig frånvaro?! VAD FAN SKA JAG GÖRA DÅ?! JAG KAN FÖR FAN INTE TROLLA FRAM PENGAR. Dom tar bara förgivet att man kan låna pengar av någon, men jag kunde inte göra det den här gången.
Okej, man får ju ersättning SEN,vad hjälper det mig nu när jag ska ta mig in för att få ersätttningen om jag inte har pengar till biljetter?
Jag blir så jävla irriterad så det inte är sant!
fuckit.

- Jag erkänner...

..jag har världens bästa pojkvän
True story <3

- En jävel till snortapp minsann!

Min näsa rinner sönder och idag är den extra röd och fin -.- Hur som helst tog tag i mitt rum idag så nu är det städat och fint, bytte i sängen och bytte gardiner, blev kanoners! Är så jävla skönt med lite ordning och reda!
Har väl inte så mer vettigt att dela med mig av, så ska springa iväg och laga kvällsmat för det är man ju värd.
Vet inte om jag kommer uppdatera i helgen troligtvis inte, så ha en fin helg!
Tjingeling!


- Twin Peaks

Nej, det kan inte vara sant, feber igen och jag som taggat inför helgen i hundra år känns det som, Sebbe ska/skulle komma. Tänker inte tvinga honom att komma om febern håller i sig, har 37,9 nu och då har jag ändå tagit alvedon.
Har även snytit upp ett HELT paket med näsdukar! Galet! Är glad att mammi köpte lambi i alla fall annars skulle nog min näsa vara mer röd än vad den redan är vid det här laget!
Hatar när näsan blir så där röd och typ flagig under, när den blir torr. Tror jag fasiken jag ska offra lite av min ikke-budget super-återfuktande-hudcream från clinique på min näsa sen,det är den värd!

Har kollat Twin Peaks i stort sätt hela dagen, tycker att David Lynch är ett geni även fast man kanske inte alltid hänger med, kanske inte så svårt att hänga med i twin peaks, var värre när jag såg lost highway imo, men killen gör så där härligt skumma filmer!
Mamma kollade twin peaks i hennes ungdom tydligen och hon har svallrat lite, att den slutar så ini helvetes dåligt, men känns ändå inte som jag kommer bli besviken för det känns som ett Lynch-drag. Hur som helst har väl sätt 24 avsnitt idag, och jag rå diggart! Så har ni inte kollat in twin peaks gör det! Eller kolla upp en annan film med honom, han är grym! 
Nu ska jag återgå till kollandet sen sussa sååå
Peace
 
 Här har vi mannen, David, galet fint foto btw, sånna bilder skulle man inte bli ledsen av att kunna ta!

- Mot mina vinter-torra händer

Som vanligt så fort det kommer minsta lilla snö så spricker mina händer och blir super torra och svider sönder, men idag kom jag på att jag hade köpt en HTH body cream när jag var på gekås sist, hade inte testat den innan men hört att den var en bra budget body cream så jag testade den idag,AWESOME, säger jag bara, total gillar den! Den luktar gott och går fort in i huden och den känns verkligen återfuktande och mina händer är redan bättre, visst är inte helt borta men mycket bättre!
Har ingen koll på pris på den, men tror jag gav runt 30 kr för den på gekås i alla fall, så det är ett tips för er med torra händer/kropp! Mumma!

Ja,som sagt klippte mig idag, ser ut som förut fast mer uppklippt och mer lockigt(mitt hår blir alltid as lockigt när det är nyklippt) otroligt skönt att det blir så fräscht när det är ny kapat! Sen lämnade jag in UGA papper till försäkringskassan så i slutet av månaden ska jag ha lite cash att röra mig på, har inte haft några nya pengar sen i juli så det är behövligt -.- Sen solade jag och mamma, måste ju börja jobba på en liten bränna så man inte bränner upp sig sen när det är dags att åka till Thailand igen ;) Och det är ju inte så super långt kvar nu :D
Well well nu ska jag kolla efter en eller flera nya bikinisar och hålla tummarna på att jag hittar någon med stor kupa och liten i midjan som inte kostar över 500 kr, kan bli svårt.
anyhoooo natti natti
Peace

- Like a hard candy

Jag överlevde kryssningen. Jag diggade skaldjursbuffén. Jag skattade som fan när min bror försökte gräva sig igenom sängen över(vånings säng för dom som inte vet) i sömnen och sa att - Nej, jag sitter fast, jag kommer inte ut, jag får ringa dig sen. Skrattar till och med nu, när jag tänker på det.
Tog inte en enda bild men känner mig ändå nöjd över min insatts att inte göra något nyttigt i ca två hela dagar.

Nu ska det sovas imorgon ska jag klippa håret(på salong dumdumdumt) var ett år sen, så det kan behövas. Och mitt hår som redan är super kort nästan obefintligt, nej, kanske inte, men ändå, vill ha långt hår igen! Ah just de, har fått höra av 6 pers att jag liknar Katy Perry sen jag färgade håret svart/brunt, haha kul.
Anyyhooooo
Peace

- Surprise!

Fick nyss en dikt av en random snubbe på myspace.....haha.....wtf?!Han skrev att jag var söt och att han kände för att skriva en dikt till mig, direkt när han såg mig.....okej.....haha.....dude.

En dag såg jag en tjej, som jag aldrig sett förut, så vacker. vackra ögon.
När jag såg dina vackra ögon blev jag nervös
jag tänkte och hoppades på att en dag få se dig i verkligheten.
jag önskar att jag kunde snacka med dig en hel natt.
Alltid ha dig nära.
När jag hörde dig sjunga för första gången, blev jag varm och förälskad. ensam med dig, utan ett ljud, höra vågorna, höra din vackra sång.
Jag önskar att det aldrig tar slut
när jag säger "håll mig i handen, släpp aldrig taget"
när du släpper taget, så rinner tårarna.
men i mitt hjärta känner jag den där stunden jag aldrig glömmer , du säger "morgondagen kommer" jag säger "släpp aldrig mig" du sjunger om din förra kärlek men nu har du en ny
som du aldrig kommer glömma
jag vet att du kan göra mig stark
du tar bort all ensamhet och alla tårar, då du kom fram ur mörkret. du gör solen i mitt hjärta.
och du säger "jag ska aldrig sluta hålla om dig"
du säger "jag älskar dig min älskare"
jag vill vara i din famn tills livet skiljer oss åt.

Söt grej att göra kanske, frågan är ju bara hur många som han har skickat den till och vilken sidan han kanske har kopierat den ifrån.

 

 


- Livet är inte så dåligt

Idag har jag kommit ur depp-träsket relativt, känns bra som fan! I för sig kan vad som helst vända på det så måste försöka att inte tänka på samma skit!
Har varit duktig idag faktiskt, dammsög och skurade hela nedervåningen + laga mat till familjen, lax i ung med citron,kräftor,räkor och cream fraiche, såg hur gott som helst ut, kollade nyss in den när den stod i ugnen.
Och imorgon blir det åka båt igen, fast den här gången birka paradise med släkten typ, ska fira mamma + farmor, så blir skaldjursbuffé, passar mig utmärkt, lite lyx i höst mörkret minsann!

Just det, kanske finns fler som jag som behöver lite pepp nu när det är många som blir höst-depp och det vill vi ju inte? näääääj! Så för i fasiken, finns ju billiga/gratis saker att göra som lättar upp! Är säker på att ni har några knep själv om inte, eller om ni vill ha fler radar jag upp några!
- Måla naglarna! Använd roliga klara färger? Eller varför inte använda fler färger och göra mönster?
- Gör en/köp en ansiktmask, finns tips på nätet hur man kan göra masker hemma, eller så finns det en del på t.ex. h&m eller lindex
- Bada med värmeljus och kanske din favorit musik/duscha länge och köp en ny tvål som luktar awesome?
- Hårinpackningar, kan ju vara trevligt också
- Tycker även lösnaglar kan vara kul att fixa, finns rätt så billiga på h&m
- Eller varför inte fixa filmkväll med en vän eller bara läsa en bra bok
Jag vet ju inte riktigt vad som piggar upp er, men kanske var några bra tips på vägen! :D 
WOOOHHHOOOO
nu ska jag springa iväg och ta mat,luktar mums!
Hare finaste!
peace 

- Bli inte höst-depp

Nej,okej men förlåt då,jag är depp,idag i alla fall.
Jävla skit dag.
fuckit.

- Carry me over

Never been told my prayers would be answered
Wherever I go, I see you around
Never been told that something that beautiful
Would bring me up to let me down

Waiting up on the roof
Waiting up in the rain
Just to catch a glimpse of your face

Even when you're around
Still I'm out of sight, out of sound
In your world I'm out of place

Carry me over
Carry me over
Carry me over now
Carry me over
Carry me over
Carry me over now

You're like a ghost that I can't let go
You follow every step that I take
Never thought someone could be too close to you
Now across the street is miles away
And now I might as well
Be the man on the moon
I am watching but you don't seem aware

But I won't be around
I'll be out of sight, out of sound
Someone's gonna wait, somewhere

Carry me over
Carry me over
Carry me over now
Carry me over
Carry me over
Carry me over now

<3
Avantasia - Carry me over

Jag har fetaste mensvärken, var det inte det man skulle slippa med p-stav, dra åt skogen säger jag bara.
fuckit.

- Kom änglar!

Det går åt helvete med allt!

RSS 2.0