- mitt i gatan

Nyss hemkommen från jobbet lagom slut. Sov så jäkla sämst inatt! Så nu ser jag fram emot en riktig myskväll, antar att det blir Halv åtta hos mig och ett glas sockerdricka, ikväll slår vi på stort alltså.

Har förövrigt jobbat mån-tisdag inne i Örebro så nu uppskattar jag verkligen tryggheten i lilla Hallsberg! Visst det är jättekul att dom vill att jag ska jobba och jag vill absolut jobba mer det, men det är en helt annan grej att vara där liksom :) anyhoooo
Kolla in jackan på bilden mitt nyaste köp, fy fasiken vad jag gillar den!
Well well nu ska jag tända ljus
Tjing!


- värme

Vilket underbart väder! Är så glad att jag är ledig idag och kan njuta av det! Imorgon börjar jag dock sommarjobba på Lindex, ska bli fint att jobba och hoppas jag hinner njuta av sommar lite vid sidan om iaf:)


- snooooor

Jag är snorig som satan, antar att det är jäkla gräsets fel(klippte gräset förut idag) men men allergi eller inte, det går ju över, pepp pepp!
WOOP WOOP WOOP!
Nu ska jag återgå till gossip girl, natti natti!


- nerd

Dissen...eller?;D


- sovandes stund

S ligger bredvid och snarkar så där lite, precis så man vet att han sover. Dagen har varit lugn inget speciellt egentligen, men ändå lite extra mysig, det är skönt att somna och veta att man inte är själv.

Nu ska jag kolla lite film innan jag också sluter ögonen.
Natti natti!


- swe

Sitter och väntar in att hockeyn ska börja, fin fint! Inte lika fin fint att kolla själv men jag har Gorbys så det är alltid något;D


- långtorsdag

Fiskade igår, det var mys. Idag är jag ensam, längtar efter äventyr och lite spontanitet! Men neeeej, det går ju inte, herregud då kanske någon avlider. Besviken_tjej_91


- sov gott

Med tungt huvud & tungt hjärta går jag nu och lägger mig.
Jag önskar jag hade superkrafter.


- frukost

Har just ätit upp min frukost, ska dra in på rummet och fixa mig. Sen ska jag åka in till Hallsberg och jobba, fin fint! Kul att Lindex fortsätter att höra av sig:)

Från den ena till det andra, ESAB suger. Dumma, dumma!


- leo&pink

Nya naglarna,blev super nöjd!


- lion

Kom precis hem ifrån Örebro med mamma, hon skulle köpa olja till motorsågen och jag skulle köpa tält, jag kom hem med tält, linne/klänning med en tiger på, torr schampo och en mätt mage!
Det var en trevlig tur, sen lite senare ikväll ska jag iväg och fixa naglarna ska bli så himla trevligt :D hoppas det blir bra, slänger väl upp en bild sen kanske;D


- nemen vad gosigt!

En bra söndag, är en söndag när Sebbe har glömt en tröja i min säng ;D så busigt :D


- workiedorkie

Jobba imorgon(idag) 12-18, jag gillart! Sen är det ju marknad på byn så att säga, så förhoppningsvis blir det full rulle!

Sen ska jag försöka hinna handla lite mat till fredags myset, hockey blir det, med hjärtat så klart! Ska se om jag kan fixa ihop något bra att överraska med:)
Nu måste jag verkligen supersova, så, natti natti nerds!


RSS 2.0