- Jag kommer göra det igen.

Uhheewwww, känner mig som ett trampat småkryp.
Idag blir det stanna kvar i sängen för min del, en stund till i alla fall, jag väntar på att Sebbe ska höra av sig,för han skulle nog komma över idag. Då har jag planerat att han ska få kolla toy story 3 med mig, även om han vill eller inte :)
Äta nått först kanske,jaaa,sen blir det tillbaka till sängen.

- Nytt metallskrot

Piercade mig idag dåra, fick bli mitten av läppen, tog även bort min septum(den i näs-skiljeväggen), blev för mycket med alla tre, plus att Kent(han som piercar på cahara)tog min septum snett två gånger, första gången var det för snett så jag fick ta ut den och ta igen andra gången blev det också snett men inte lika brutalt, men nu eftersom mina andra piercingar är så raka och i linje,ser septumen ännu sneare ut, så den fick bli rip ;)

YÄY,nu ska jag kolla tradera efter höstjacka frös som en galning i min korta mcjacka,inte okej!
Natti natti
Peace

- Får jag gratulera,du är livrädd med stil!

Jag är livrädd, mitt lilla harhjärta slår till tusen och jag har ingen aning om vad jag ska känna eller tänka.
Jag är inte van att hamna i sånna här situationer, vem är det egentligen?
Ska man våga ta klivet och lita på någon igen,alltså låta någon annan person som är ganska okänd komma mig så nära?
Oh lord shit face, känslan suger.

Imorgon(idag) ska jag följa med Sassa till Emil igen,hon ska äntligen få sin tattoo ifylld, då har jag planerat att kanske pierca mig i läppen, på sidan eller i mitten är frågan.
Från det ena till det andra?
Hur som helst tänka på annat nu eller sova,något av dem blir det i alla fall sssåååå
natti natti
peace

- Kuljul

Vid tolv åkte mammi och pappi, till spanien, fuuuussssskkk!Dom ringde för ett tag sen och sa att de var framme på flygplatsen.
Så nu blir det att sköta sig själv i en vecka snacka om skönt, but still mer värt med spaninen
Nu ska jag powernappa en stund sov föööör lite i natt
Peace

- Please, give me pleasure


Jag lovar att jag skulle vara så jävla nöjd om jag hade denna godingen i mina ägor.
Ge mig?

- Rock baren

UJUJ, har precis ätit ett lass med smörgåstårta så jävla gott! Mamma fick sitt kort och triss lotterna som bror och jag fixat gemensamt, hon blev super glad! Sånt är alltid roligt!
Nu inväntar jag Sassa då blir lite föra, bara så där lagom så vi kommer in va fan,hahah, men det blir nog bra.
Sebbe hitta ingen skjuts hit så han skulle dra in med några polare innan,destomer desto bättre ofc, kändes lite jobbigt också att han skulle behöva sitta där med endast mig och Sassa, alltså inte för att Sassa och jag är tråkiga HAHA, men kul,ensam kille med två crazy chicks! hur bra som helst.
Känns som jag går på nått uppåt tjack idag helt jävla crazy och vild,insane!
hahahah herre jävlar!
nej nu ska jag hjälpa mamma med fikat sen kolla mobilen såg minsann att den blinkade lite ;D haha
Ha en fin fredag
Peace!

- Flesh&love


Den här mannen kan sjunga, Chris Cornell, såg han på peace and love'09, hade inte hört honom innan men när vi var och ballkong-hängde hos en av Gurras kompisar innan Kalle Baah/Cornell spelningen, var det ett jävla tjat om han och att de som ägde lägenheten skulle spela Cornell på deras bröllop. Så jag tänkte jävlar det här måste vara nått, de satte på hans musik på spotify och jag tänkte, jaha mycket att hurra över?
 
Saknen var den att när vi väl stod där och kollade på honom, vilken jävla röst! Okej, han var ingen bra scen människa och brydde sig noll om publiken och verkade allmänt dryg, men jävlar att han kunde sjunga.
Har du inte fått känslan av att du vill börja gråta när någon sjunger, skulle troligtvis denna man ge dig det, dock live! Lite synd att det är sån stor skillnad på hans röst ikke-live och live, men still värt!
Hur som helst han har gjort en cover på Billie Jean och p&l var ju samma vecka/helg som MJ dog och Chris körde Billie Jean och alla på p&l dog lite och saknade MJ lite extra,men var samtidigt otroligt glad att det var Chris sjöng den och inte MJ ;) hur som helst, se han live!
Och i värsta fall om ni inte har chansen att se han live, lyssna på hans cover av Billie Jean!
DO IT!

- För sent!

Sov till typ 14-15 idag? wtf
Hur som helst, var ensam hemma när jag vaknade, så satte mig óch gjorde kort till mammsi eftersom hon fyller på tisdag, men då är den jäveln inte hemma utan sitter troligtvis på en strand i Spaninen med en drink i en rolig färg,avis? jag? nej,då! Ja, eftersom hon inte är hemma ska vi fira henne imorgon, hon börjar ju bli gammal nu vad fasiken, 40 jävla bast! Min lilla mamma! Så då blir det familje-middag med dom närmaste, alltså endast farmor och farfar. Men det blir nog fint! Ska käka smörgåstårta från godsmak,den är sjukt god!Sen skulle mamma göra tårta tror jag.
Efter det ska jag invänta Sebbe sen blir det hbg hämta upp Sassa och Robin,sen vidare till Rock baren, blir en lugn kväll alltså.

Så här blev kortet, inte helt avancerat men helt okej, det går att öppna så det står text i det, men det får ni ingen bild på ;)

Nu ska jag springa ut till mamma och hjälpa henne med maten
Hare finaste
Peace!
 

- Säkert!

Vi dansade i samma takt
Likadana hjärnor som redan tänkt på allt innan någonting hänt
gjort om till ironi rädd för något som känslor men slippa
vara smart i kväll.
http://www.youtube.com/watch?v=EZX1GXeE4mg


- Ur mitt hjärta

Haha,vet inte riktigt vad jag ska säga känslan är så jävla svårt att ta in och att beskriva.

Hur som helst, anledningen till denna underliga känslan är att jag fick ett samtal klockan 06:21 av en viss saknad person som jag inte pratat med på hundra år.
Ännu mer anledning till känslan var att personen i andra ändan faktiskt sa att han var kär i mig.
Hur ofta händer det.
Saken är den att jag inte kan förklara mer, annars kanske man skulle bli jätte glad om någon sa detta,jag känner mig bara förvirrad.
Och just nu kanske det inte passar så bra eftersom jag kanske har någon annan som tycker om mig här, hur som helst skulle vi träffas och bara vara som förut utan några andra som stör liksom,så man får prata ut om saker och ting.
En sak är säker om det var förut,bara för ungefär ett år sen, skulle jag nog ha varit super lycklig för då var jag nog kär i dig också,eller jag var det,galet. Men enligt dig funkade det inte för jag var för olycklig just då och jag var för ung också och nu x antal dagar, månader senare kommer du på att det spelar ingen roll för du var kär i mig iallafall.
OKEJ,där fick ni veta mina innersta tankar just nu, hahah
känns faktiskt lite bättre nu när jag har fått skriva ner dom, hur som helst nu ska jag äta sen kolla biljetter
Peace

- Ett liten inlägg om det också...

Ja, jag tänkte lägga in ett kort inlägg om valet för att göra som många andra.
Ja,jag har röstat, till och med förtids röstat lika bra att ha det klart och nej, jag tänker inte dra upp vad jag har röstat på.
Jag hoppas bara att så många som möjligt faktiskt har röstat nu, även de som hade chans att rösta för första gången!

Nu ska jag försöka sussa eller kolla film har inte bestämt mig än
hur som helst
Natti natti
Peace

- Så jävla ocool stil,dude!

Käkade donken för ett tag sen med en vän på fyllan, då kassaapparaten krånglade för stunden och ville inte ta emot min kompis kort så sa hon i kassan att hon kunde komma fram och betala senare, så hon tog maten och gick och satte sig och åt(jag satt och väntade vid bordet)
När hon kom till borde sa hon
Ätaren - Ah gratis mat fan vad bra!
Jag - Vadå gratis?
Ätaren - Ja,hennes kassa funkade inte så skulle betala sen,men det kan dom glömma
?!
Någon mer än jag som tycker det är fel?
Jag gick fram och betalde min väns mat eftersom hon inte tänkte göra det, jag tycker det är så jävla fel, medans hon tyckte det var självklart att hon inte skulle betala och tyckte jag var super dum som gick och betalade. Jag menar vad fan, inte tjejen i kassans fel att det inte funkade och så ska min vän glida på det, tänk om någon skulle sabba för henne om hon jobbade. Jag menar fick dom ge ut gratis mat skulle dom väl göra det,men det är ju meningen att man ska betala.
Blir så irriterad.

anyhow nu ska jag sussa
sooo
natti natti!
peace

- Noll energi

Kom hem för en stund sen, efter ha gått halvvägs till laxå,duktigt? Jag ger mig själv lite plus poäng i alla fall.
Kom på att det är rätt soft ändå att dra ut och gå,själv. Jag kan lyssna på min musik och gå i min takt, ska försöka göra det till en vana även om jag troligtvis kommer uppskatta sällskap ibland!
Men Vendela har ju börjat jobba nu så blir mer ensam tid för min del, så får väl passa på då ska även försöka ta tag i mitt liv,känns som det flyter iväg åt alla håll, vilket inte är okej alls.
Well nu ska jag göra annat
Peace

- Lick it up!

Såg nyss andra sex and city filmen, jag säger bara det lilla hoppet jag hade fått om killar försvann bara så där! POFF!
Fy fan Mr.Big kan bara dra någonstans, det är en sån man(HAHA) som alla flickor/kvinnor troligtvis har drömt om någongång, och jag är säkert på att han inte finns,inte någonstans, hatar att man ibakhuvudet har super höga förväntningar på allt om kärlek, för det har man sett på film hur bra det ska vara right?
Men sanningen är att det är ingen som är så? Kan inte vara så? Vem orkar vara så perfekt?

Mr.Big i sig är ju inte så speciell det är ju rollen, han ger liksom aldrig upp och är så där puffinuff så man nästan vill börja gråta för att man vet att man aldrig kommer hitta någon som är som han, kanske kan hitta någon som orkar vara så i en månad? Sen är man bara där och liksom bara är för att man ska vara det och det kanske blir bättre? Haha låter som jag har värsta erfarenheten av hundra misslyckade förhållande? Kan jag inte säga att jag har, det jag har tappat hoppet om är just han, han som ändå egentligen inte finns.
Haha tror inte att jag har kännt sån hopplöshet på länge som jag kände idag när jag kollade filmen, jag ville bara ta min jävla stora mjuka kudde och sätta mig i ett hörn och tänka på hur hopplöst allt kring the big love är,verkligen fuck it all. 

- ORKA!

internet cepar.
jag har blivit rödtopp,jag orkar inte uppdatera, ska kolla film sen sova
Natti natti
peace


- Kommentarer!

Ihhhh både igår och idag när jag loggade in fanns det kommenterar som väntade,så himla kul! :D Trist dock att det inte finns något bra sätt att svara på dom, det skulle ju vara en bra idé att fixa tycker jag allt!

Jag vill åka båt på torsdag till fredag, då är det close-up, hur många bra band som helst som kommer dit ju, usch, livet är orättvist! Skulle säkert gå att fixa men det är bara jag och Vendela än så länge som kanske skulle vara på och det behövs två pers till annars blir hytten så dyr,attans! Någon som vill göra mig ekonomiskt oberonde är välkommen med förslag.

close-up fakta/band -> http://www.tallinksilja.com/sv/cruises/special/galaxy/closeUp.htm

Jaja,nu ska jag sura lite och försöka ta något att äta,hinner inte laga något för jag väntar på Vella som kommer då ska vi gå ut och gå,det ska blir skönt! :)
tjingeling!

- På tisdag,på tisdag på tisdag!

Helgen en snabbis; fredag utgång på frimis igen haha Sebbe sussade hos mig sååå....
..lördag chillade med Sebbe och sov super länge,sen skjutsade hem honom sen fixade mig super fort för att börja gå till Jessica som hade kräftskiva, Vendela och jag gick 4km genom skogen,det var kolsvart,as läskigt.
Söndag,bakis och trött,så spenderade min dag i soffan/sängen, fick även en försenad studentpresent av Malin och bror, handduk och badlakarn i samma leopard tyg som det är på mina nya påsklakarn som jag la upp i ett inlägg för ett tag sen,super snällt! :D

Men nu till dagen som jag väntar på,tisdag, mamma och jag ska ta husvagnen och åka till gekås och stanna där i några dagar på campingen, ska troligvis kolla upp lite gamla minnen också :D Ska bli hur myspys som helst!TAGGA! Det ska bli så otroligt skönt att komma här ifrån,ja,jag är nog lite duktig på att fly ändå ibland om jag vill.
Annyyyhooowwww nu ska jag spana in skal till min iphone-baby om det finns några fynd sen ska jag sussa soooo
nattnatti
Peace
Ah just det langar en as-ikke snygg bild från kräftskivan Vendela och jag har otroligt roligt en i solsäng.

- Alla älskar tävling,right? :D

Är med och tävlar om antigen ett clip-on set(löshår) eller ett par linser,från http://www.pigtail.se/hem.aspx vem skulle inte säga nej till det liksom? ;)Själv siktar jag in mig på clip-on set då mitt hår är för skruttig just nu,inge kul alls,skulle vara super kul att kunna fixa det igen lite lättare utan att slita så himla mycket på håret :) 
Tävlingen finns beskriven här http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.15353499 där ser du precis hur du ska göra! super enkelt och super fort!:D
Good luck!
Tjingeling!

- Så jävla opepp egentligen

Okej, Vendela är på väg hit, vi ska gå ut och gå i minst en timme har vi sagt, får se hur det blir med det.
Jag är så jävla opepp på att börja ett nyttigare liv tbh, men har kollat gammla bilder,fy fan vad deprimerande hahah var mycket,mycket smalare! Nej,alvarligt det är fan dags att styra upp det här!
Skulle ge mycket för att kunna börja spela fotboll igen..saknen är den att min kondis är i botten,skulle inte vara så kul att hoppa in i ett lag som har tränat ett tag då jag kommer orka noll xD haha jaa herregud! Men jag ska här med försöka peppa mig själv! Jag vill ju det här egentligen! WOOP WOOP!
Aja,nu ska jag dricka massa vatten sen blir det ut,ut,ut!

Just det, köpte soundtracket till eclipse,fy fasiken, tycker verkligen om i stort sätt alla låtarna, typ två som jag inte riktigt gillar. Sen är det med ett band som jag lyssnat på ett tag,Metric, deras låt heter eclipse (all your), den är lätt bäst än så länge! Så det är ett tips,lyssna lyssna!haha

Hejsvejs
Peace

- Äntligen fri!

Tog bort allt mitt löshår idag,as skönt! Nu ska jag bara få bort alla jävla fucking tovor. Inte kul, inte okej.
Trodde jag skulle dö lite av att mitt hår skulle vara galet kort men det var inte så kort, som tur var. Dock är det galet slitet så kommer säkert få kapa av en bra bit iaf :/
Bild kanske kommer när det är färgat och klart ;) eller i alla fall helt klart utan tovor ;)

Jaja shiet happens i guess och det växer ju ut, tror jag har bestämt mig för att prova på rött också,så här till hösten skönt med lite förändring, har varit blond i över ett år, tror jag aldrig har haft kvar en färg så länge förut så kommer nog kännas otroligt konstig efteråt men wtf! Om det inte passar är det väl bara att färga svart över, för det vet jag ju att det funkar på mig, det tråkiga blir om jag vill ha tillbaka blont, för det kommer inte gå.
Anyyyyhoooo
nu ska jag fixa med aj fånen sen sussa,natti natti
Peace

RSS 2.0