- Flesh&love


Den här mannen kan sjunga, Chris Cornell, såg han på peace and love'09, hade inte hört honom innan men när vi var och ballkong-hängde hos en av Gurras kompisar innan Kalle Baah/Cornell spelningen, var det ett jävla tjat om han och att de som ägde lägenheten skulle spela Cornell på deras bröllop. Så jag tänkte jävlar det här måste vara nått, de satte på hans musik på spotify och jag tänkte, jaha mycket att hurra över?
 
Saknen var den att när vi väl stod där och kollade på honom, vilken jävla röst! Okej, han var ingen bra scen människa och brydde sig noll om publiken och verkade allmänt dryg, men jävlar att han kunde sjunga.
Har du inte fått känslan av att du vill börja gråta när någon sjunger, skulle troligtvis denna man ge dig det, dock live! Lite synd att det är sån stor skillnad på hans röst ikke-live och live, men still värt!
Hur som helst han har gjort en cover på Billie Jean och p&l var ju samma vecka/helg som MJ dog och Chris körde Billie Jean och alla på p&l dog lite och saknade MJ lite extra,men var samtidigt otroligt glad att det var Chris sjöng den och inte MJ ;) hur som helst, se han live!
Och i värsta fall om ni inte har chansen att se han live, lyssna på hans cover av Billie Jean!
DO IT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0