- det fattar ni väl själva?!

Idag äre svetsarprövning= bara dom som faktiskt ska göra svetsarprövningen får va nere och svetsa. Vi andra får sitta i klassrummet och ska ha teori, i sex timmar...okej.
Men saken är den, vi har ingen lärare, vi får ta eget ansvar. Ah sure, en fin deal. 
Men tror dom seriöst vi ska sitta och plugga sten hårt i sex timmar utan rast?(man får ta en bensträckare och vad det betyder i våran lärares huvud är ett mysterium)
Sen kommer läraren en stund nu vid 12 och blir pissed off för det är så många som inte pluggar, men kom igen?! Vi har suttit här sen 07:00 imorse och vi har ingen lärare, tänk lite. Man kan inte förvänta sig att vi är sååå jävla disciplinerade då. Plus att de flesta av oss har inte ens något och göra på teorin för att skrivaren inte funkar så dom kan inte skriva ut några uppgifter/prov, så då förväntar dom sig seriöst att vi ska sitta här tysta och snälla utan lärare och läsa i svetsböckerna i sex timmar....? Kom igeeeeeen. 
Blir irriterad.
Vill ni att vi ska plugga och va duktiga kanske vi ska ha ordentligt med material och en lärare(åtminstone nån stund under dessa timmar) 
Shit pommes.
God damn it! 
Jdjenrkfodbelpxldnsnözkfjr



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0